- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Öyle bi şey var evet ama her erkek aynı değil.. benim mal kocam beni bi başıma hiçbi yere bırakmaz.. oğlum 4 yaşına geldi ama küçük kardeşim sandıkları için adam da kıskanıyo.. zır manyak.. kendinize kendiniz için bakın hanımlar salmayın..Bu gün sohbetten ban yiyeceğim sanırım
Ama neden bebek olunca peşinde koşmasın bir bekar olarak merak ettim :)
Haftada bir gün çok mu yaw
Yayını benim izlediğimi bilmiyorduki
Uyuyorum diye rahat takıldı bence
Arkadaşlarıyla her hafta çıkar.
Ama meyhaneyi ilk defa öğreniyorum.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamın meyhaneye gitmesi normal mi
Nasıl yapiliyor bu işlem bi açıklar misinizAmaç sevgiliyi eşi takipse younow tavsiye ederim
Bütün pis işler orada
Semtle alakali galiba gercekten.Ankara'da yaşıyorum ve geceleri çıkan biriyim. Ankara'daki meyhaneler, aslında sadece ismi meyhane olan canlı müzik de yapılan restaurant tarzı yerlerdir. mesela x meyhane deyince öyle basit adi pavyon tarzı biyer değil, müzik dinleyip eğlenip yemek yenip içki içilebilecek bir mekandır orası. ben de çok bulundum. ve hiç öyle masaya kadın falan geldiğini görmedim duymadım. herkes kendi arkadaşları veya ailesiyle gelir, yer içer eğlenir gider. ve en geç 2 de eğlence biter. ha tabi bu semte göre değişir. benim bahsettiğim özellikteki mekanlar çankaya ve gop semtlerindekiler. mekanın semtini ve adını özelden yazabilir misiniz bana?
tabi ki semtle alakalı, dediğim semtlerdeki meyhane tarzı restaurantlarda asla masaya kadın falan gelmez. zaten konsomatris gibi kadınlar öyle mekanlarda olmaz.bulunmaz yani. herkes yanındaki arkadaşı ailesiyle eğlenir. ha mekandan tanışılırsa o başka tabi onu bilemeyizSemtle alakali galiba gercekten.
Ben alkol bile almadigim halde gitmisligm vardir dedigin gibi restorantlari falan cok güzel oluyor bazisinin.
Masaya kadin gelmesi falan ..bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?