Sadece bu sebep icin bitirme bundan baska olumsuzlugu nedir adamin?Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Patronla erkek arkadaşım akrabalar. 2 aydır sevgiliyiz. Bugün ofisi bana bırakıp şantiyeye gittiler patronla. Saat 7 mesai bitişim ben de çıktım gelmeyince onlar. Saat 8 gibi bana mesaj attı. Patronla oturucaz haberin olsun diye. Ve bana sormadı bile eve gittin mi ne yaptın diye. Sonra mesajım tek tik oldu. Aradım ulaşılmıyor telefonu kapalı. Bi arkadaşla sordurttum meyhaneye gitmişler. Ben hiç mantıklı düşünemiyorum yarın işe gidince yüz yüze bitireyim mi yoksa şimdi mesaj mı yazayım napmam lazım
Ya ciddi bir soru soruyorum akıl almam lazım lütfen böyle şeyler yazmayınSadece bu sebep icin bitirme bundan baska olumsuzlugu nedir adamin?
Trip at belli ki efkarlandi patronla birlikte eski sevgililerini konusuyorlar yada sence seni mi konusuyolar
Aynı iş yeri + patron akrabası kendini çok kötü duruma sokmussun. 2 aylik ilişkide telefon kapatmalı meyhane no anam no. Kendisi dedi mi sana bir şey sonradan açtı mi telefonu? Valla yüzüne söyle ben böyle şeylere gelemem daha da ilerlemeden arkadaşça bitsin de.Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Patronla erkek arkadaşım akrabalar. 2 aydır sevgiliyiz. Bugün ofisi bana bırakıp şantiyeye gittiler patronla. Saat 7 mesai bitişim ben de çıktım gelmeyince onlar. Saat 8 gibi bana mesaj attı. Patronla oturucaz haberin olsun diye. Ve bana sormadı bile eve gittin mi ne yaptın diye. Sonra mesajım tek tik oldu. Aradım ulaşılmıyor telefonu kapalı. Bi arkadaşla sordurttum meyhaneye gitmişler. Ben hiç mantıklı düşünemiyorum yarın işe gidince yüz yüze bitireyim mi yoksa şimdi mesaj mı yazayım napmam lazım
Ciddi soruna ciddi cevap yazdim. Adamla alakali baska suphelerinde var demekki. Daha ikinci aydasiniz. Nisanli degilsin birsey degilsin tanima asamasi sevgililik. Icine sinmeyen davranislari da varsa bitir ama isini de kaybetme bu aradaYa ciddi bir soru soruyorum akıl almam lazım lütfen böyle şeyler yazmayın
Bence de yarın işte konuşup bitireyimAynı iş yeri + patron akrabası kendini çok kötü duruma sokmussun. 2 aylik ilişkide telefon kapatmalı meyhane no anam no. Kendisi dedi mi sana bir şey sonradan açtı mi telefonu? Valla yüzüne söyle ben böyle şeylere gelemem daha da ilerlemeden arkadaşça bitsin de.
Nasıl yapıcam ayrıldıktan sonra amaCiddi soruna ciddi cevap yazdim. Adamla alakali baska suphelerinde var demekki. Daha ikinci aydasiniz. Nisanli degilsin birsey degilsin tanima asamasi sevgililik. Icine sinmeyen davranislari da varsa bitir ama isini de kaybetme bu arada
Ve 12bın lıraya falan calısıyor. Eskı konusuna bakınAynı iş yeri + patron akrabası kendini çok kötü duruma sokmussun. 2 aylik ilişkide telefon kapatmalı meyhane no anam no. Kendisi dedi mi sana bir şey sonradan açtı mi telefonu? Valla yüzüne söyle ben böyle şeylere gelemem daha da ilerlemeden arkadaşça bitsin de.
Gündüz konu açmıştınız ayrılmayı düşünüyorum demiştiniz sankiAynı iş yerinde çalışıyoruz. Patronla erkek arkadaşım akrabalar. 2 aydır sevgiliyiz. Bugün ofisi bana bırakıp şantiyeye gittiler patronla. Saat 7 mesai bitişim ben de çıktım gelmeyince onlar. Saat 8 gibi bana mesaj attı. Patronla oturucaz haberin olsun diye. Ve bana sormadı bile eve gittin mi ne yaptın diye. Sonra mesajım tek tik oldu. Aradım ulaşılmıyor telefonu kapalı. Bi arkadaşla sordurttum meyhaneye gitmişler. Ben hiç mantıklı düşünemiyorum yarın işe gidince yüz yüze bitireyim mi yoksa şimdi mesaj mı yazayım napmam lazım
Meyhaneye gitti diye sevgiliden mi ayrınılır ilginç geldi. Alkol tükettiği için evet ama alkole bir şey demeyip meyhaneye gitmesine takılmak bilemedim. Adamın şarjı bitmiştir ya da olduğu yerde belki çekmiyordur bence çok fevri davranma. Tavır al ama sakin ol başkaca bir sıkıntısı yok ise tabiAynı iş yerinde çalışıyoruz. Patronla erkek arkadaşım akrabalar. 2 aydır sevgiliyiz. Bugün ofisi bana bırakıp şantiyeye gittiler patronla. Saat 7 mesai bitişim ben de çıktım gelmeyince onlar. Saat 8 gibi bana mesaj attı. Patronla oturucaz haberin olsun diye. Ve bana sormadı bile eve gittin mi ne yaptın diye. Sonra mesajım tek tik oldu. Aradım ulaşılmıyor telefonu kapalı. Bi arkadaşla sordurttum meyhaneye gitmişler. Ben hiç mantıklı düşünemiyorum yarın işe gidince yüz yüze bitireyim mi yoksa şimdi mesaj mı yazayım napmam lazım
ayrılın böyle erkekten sevgili olunur muAynı iş yerinde çalışıyoruz. Patronla erkek arkadaşım akrabalar. 2 aydır sevgiliyiz. Bugün ofisi bana bırakıp şantiyeye gittiler patronla. Saat 7 mesai bitişim ben de çıktım gelmeyince onlar. Saat 8 gibi bana mesaj attı. Patronla oturucaz haberin olsun diye. Ve bana sormadı bile eve gittin mi ne yaptın diye. Sonra mesajım tek tik oldu. Aradım ulaşılmıyor telefonu kapalı. Bi arkadaşla sordurttum meyhaneye gitmişler. Ben hiç mantıklı düşünemiyorum yarın işe gidince yüz yüze bitireyim mi yoksa şimdi mesaj mı yazayım napmam lazım
ya hadi meyhaneye gitsinler de ne seni sormuş ne de sana haber vermiş bahanesi de hazırdır kesinYa ciddi bir soru soruyorum akıl almam lazım lütfen böyle şeyler yazmayın
Üstüne bu olay oldu işteGündüz konu açmıştınız ayrılmayı düşünüyorum demiştiniz sanki
Meyhaneye gitmesine bi şey demiyorum zaten sorun burda beni merak etmemesiya hadi meyhaneye gitsinler de ne seni sormuş ne de sana haber vermiş bahanesi de hazırdır kesin
Hayır tabiki meyhaneye gitti diye ayrılmak değil. Mesele beni merak etmemesi işten çıktın mı eve gittin mi naptın diye sormamasıMeyhaneye gitti diye sevgiliden mi ayrınılır ilginç geldi. Alkol tükettiği için evet ama alkole bir şey demeyip meyhaneye gitmesine takılmak bilemedim. Adamın şarjı bitmiştir ya da olduğu yerde belki çekmiyordur bence çok fevri davranma. Tavır al ama sakin ol başkaca bir sıkıntısı yok ise tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?