• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meyhaneye gidip telefonu kapatan sevgili

Direkt isten cik en iyisi
Patron akrabasiysa ve meyhaneye gidecek kadar samimilerse pekala onun yaninda da seni arayabilirdi cekinecek durumu yoktu
2 aylik yeni bir iliski zaten cok sarsilmazsin
Meyhaneye gitmemesi neden sorun degil anlamadim? O zaman haber vermemesi de sorun olmamali bu mantikla

Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Patronla erkek arkadaşım akrabalar. 2 aydır sevgiliyiz. Bugün ofisi bana bırakıp şantiyeye gittiler patronla. Saat 7 mesai bitişim ben de çıktım gelmeyince onlar. Saat 8 gibi bana mesaj attı. Patronla oturucaz haberin olsun diye. Ve bana sormadı bile eve gittin mi ne yaptın diye. Sonra mesajım tek tik oldu. Aradım ulaşılmıyor telefonu kapalı. Bi arkadaşla sordurttum meyhaneye gitmişler. Ben hiç mantıklı düşünemiyorum yarın işe gidince yüz yüze bitireyim mi yoksa şimdi mesaj mı yazayım napmam lazım
Sen şu bedavaya çalışan mimar mısın ? Sevgilin seni çok seviyosa önce adam gibi bi maaş versin orası da meyhane falan değil gazino pavyondur

Aynı onu söyledi. Sonra gönlümü aldı ben biraz trip attım. Akşam telefonu açmadı. Tavırlarını düzeltince konuşuruz yazmış
Bir de “terbiye” ediyor kendince. Şu muameleye eyvallahınız olmasın. 2 gün üzülür sonra unutursunuz ama devam ederseniz her gün bu değersizlik hissi katlanarak artacak.

Back
X