Meyvenull'un Diyet Günlüğü

selam kızlar

bugunlerde birsürü şeyle ugraşıyorum diyete kafamı vermedim.kilo aldım.ama ona bile üzülemiyorum öncelikli başka konular var.ugramaya çalışırım yine.öptüm hepiniiz

günaydın meyvemin dünyasııı
kimsecikler yok artıkk burda bugün meyve ağırlıklı yicem bakalımmmm bolda su :)

dünyam ben cok fenayımmmm......
sürekli yemek istiyorum içime öküz kacmıs gibiiiii

günaydın canlar
aman sakın haaaaa bu yola bir defa girdin o kadarda kilo verdin asla yemeyeceksin sık kendini düğünde herkesin ay ne şişko gelin demesinimi istiyorsun valla gelinlik bile yakışmaz oynarken halay çekerken deprem şiddetinde sarsıntı yaratırsın bak benden demesi oysa 50 liye düşsen çıtı pıtı bir gelin olsan bir bakan bir daha baksa herkes yanındaki damadı kıskansa kapmış fıstık gibi kızı helal valla dese ne güzel olur değilmi canım
bu arada dün diyetisyen randevüm vardı çok güzel 2 saat geçirdim motivasyon tam yani çok güzel ve verimli sohbetlerimiz oldu kendime daha bir güvenim geldi verdiği diyeti tam kaçamak yapmadan uygularsam haftada 1 klo verirsin dedi çok mutlu olarak daireme döndüm ve uygulamak için can atıyorum listede olmayan hiç bir şeyi yemiyorum hadi hayırlısı bakalım sonuçlardan haberdar ederim sizleri fıstıklar

canım toparlanamıyorum bi türlü ...
inş haftada 1 kilo verirsin gelişmeleri mutlaka yaz merakla bekliyor olucam..
bide şu sıra bizim kadroya geciş sürecimiz var o da cok cnaımı sıkıyor... sanırım bunlar beni cok etkiliyor..

nerlerdesin meyvişim kıs özledim seni cadı

kız cadı artık dünyandamı yazmıyorsun . neyin var bakimm ...

ablam fena halde depresyondayım cok fena hemde bide üstüne taın ilacından zehirlendim
nasıl böyle sağ kalabiliyorum anlamıyorum hersey beni buluyor hayatta olmam mucize benimm
canım burayada girmek istemiyor bi garip oldum :90:

aa canım çok geçmiş olsun.şimdi iyimisin??o depresyon hepimizi vurdu sanırım bende depresyondayım kendimi film dizi izlemeye verdim

aa canım çok geçmiş olsun.şimdi iyimisin??o depresyon hepimizi vurdu sanırım bende depresyondayım kendimi film dizi izlemeye verdim

teşekkürler prensesim hala az az mide ağrılarım var ama iimm şükür ölüyorum die cok korktum nabzım falan düştü çünkü..

offf depresyon depresyon bu haller iç bana göre değil sürekli gezmek tozmak istiyorum yeimde durduğum anda kötü oluyorum..

bu depresyon herkeste farklı farklı yaşanıyor.benimde tam tersi.evde durmaz orda burda gezerdim.uzun zamandır dışarı çıkasım gelmiyor.8 sezonluk bir dizi bitirdim,4 günde 8 film izledim kendi kendime toparlan diyorum ama sadece demekle kalıyor.çıkamadım işin içinden :44:

bende napcam bilemimedim 2 haftadır böyleyim..
reyhanım bi çözüm bulursan banada söylee yoksa ben böyle gezip tozarken 80 kilo olucam

meyviiiş napıyosun canım...gelmiyosun hiç takıma özledik seni ...kurtul şu depresyondan yakışmıyor ama sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…