Meyvenull'un Diyet Günlüğü

msn'i de mi silinmiş? şimdi ben de merak ettim.. umarım kötü giden bir şeyler yoktur...

benim listemden silinmiş canım sevgilim arada karıstırıyor bazısı silinmiş gibi görünüyor buda siliyor seni silmişler die muhtemelen anna silmemiştir benimki yanlıslıkla silmiştir.. işte öyle oluncada iletişim kuramıyorum..

canım bu hafta ıkı sıkı spor yapta cok ver bari .. inş 67 olucaksın...

merhaba canlarım
hafta sonu hep pikniklerde geçti çok dikkat ettim yemedim desem yeridir ve bol yürüdüm hiç oturmadım ama yinede kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum korkumdan tartılmadım

merhaba canlarım
hafta sonu hep pikniklerde geçti çok dikkat ettim yemedim desem yeridir ve bol yürüdüm hiç oturmadım ama yinede kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum korkumdan tartılmadım

merhaba canlarım

sana öyle geliyordur canım yememişsin neden artıda olasın ki yarın sabah tartık eğer artı varsada önlemini alırsın..

dünyam kaldıkmı basbasa...

bu gün meyve detoksu yaptım..
yarında kbh yapcam .. bu sekilde gecicek bu hafta montiye baslıcam sanırsammmm:26::26::26:

sıkıldım dünyam yaa cok yoruldum dünya dursada ben insem durumlarındayım resmen kendimden bıktımm kendimden soğudumm....

bu kadar kötü seyin arasında iilerde var kendime bu gün elbise aldım netten cok heycanlıyım üzerime olur inş 36 beden alıyordum hep ama bitmiş bende 38 aldım hem garanti olur üzerime olmama ihtimali olmaz.. cok heycanlıyım cokkkk....

ceyiz telasımda bi taraftan sürüyor kuruyemiş kasesi alıcam cok beğendim 10 kişilik olucak .. gelsin sanada gösteririm..

elbisemide görüceksin zaten dünyam iiki varsın....

günaydın dünyammm...

sabah sabah kötü haber aldım .. hemde ne kötü ama vardır bi hayır diyorum üzülmemeye calısıyorum.. tayin yazımı bakanlık reddetmiş. hayırlısı artıkk... dicek söz kalmadı ..

bu sabah proteinle beslenmeye basladım... ve bol su içiyorumm...

günaydın meyveeem...hayırlısı olsun canım yaaa....her şerde bi hayır v ardır.....

hayırlısı olsun meyve'cim... diyecek bir şey kalmamış.

ben iki gündür diyete çok önem vermedim ama boşlamamıştım da.. pazartesi akşam sadece çiğköfte dürüm yedim ve salı öğlende hamburger yedim mini mini bir tanecik ve hoop 69,5 olmuşum :/

şok oldum. yarın da kına gecesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…