hayırlısı olsun meyve'cim... diyecek bir şey kalmamış.
ben iki gündür diyete çok önem vermedim ama boşlamamıştım da.. pazartesi akşam sadece çiğköfte dürüm yedim ve salı öğlende hamburger yedim mini mini bir tanecik ve hoop 69,5 olmuşum :/
şok oldum.yarın da kına gecesi var.
günaydın dünyammm...
sabah sabah kötü haber aldım .. hemde ne kötü ama vardır bi hayır diyorum üzülmemeye calısıyorum.. tayin yazımı bakanlık reddetmiş. hayırlısı artıkk... dicek söz kalmadı ..
bu sabah proteinle beslenmeye basladım... ve bol su içiyorumm...
dünyam herkes kacak su sıra nerelere kayboldu ki bu kızlarrr ...
dünyam günaydın montim süper gidiyor ..
inş insülin dengem düzenlenicek tabi regl lerimdee
bu günkü menüm sabah klasik kahvaltı
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam bat yoğurt.
günaydın canısı sen nerelerdesin bakıyım hem dünyanı hem burdaki insanları terk edip gittin başka topikleremi takılıyorsun anlat bakalım ne var ne yok
ayy karciceğim sizler gelmeyince bende uğramadım canım sıkıldı burda boş boş kacaklar siziiii
birtanem geliyorum bakıyorum günaydından başka mesaj yok herkes bir yerlerde ama nerelerde bilemiyorum şu an hiç bir gurupta değilim bu arada diyetisyene gidiyorum 66 da kaldım inemiyorum bir türlü çarşamba randevüm var bakalım ne olacak
canım vücudun direniyordur diyetisyene gitmen ii olmus o bi atak formülü önerecektir mutlaka ..
hadi bakalım inş 1-2 aya kırıcaksın tüm zincirlerii
inşallah canım
diyetisyeni çok araştırdım ona gidipte zayıflamayan insan yokmuş etrafımda çok methini duydum sıra bende bakalım artıkın :))))
dünyam günaydın montim süper gidiyor ..
inş insülin dengem düzenlenicek tabi regl lerimdee
bu günkü menüm sabah klasik kahvaltı
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam bat yoğurt.
aa batmı yiyeceksinn :) beğendinmi meyvem nasılmış tadıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?