Meyvenull'un Diyet Günlüğü

aferin sana yarın kına var sen ne haldesinnn

bari kendi düğününde zayıf ol diyete sarılda...

meyvemmm cok uzuldum tatlım yaa az once takımdakılerı okudum baktım sen yoksun merak etmıstım bende senı okadar ıyı anlıyorum kı senın uzuntun olmamamsı degılkı her seferınde bu sefer olucak deyıp sneı umutlandırıp sonradan boyle red cevabı vermelerı bılıyorum tatlım ama herseyın hayırlısı olsun sakın ama sakın canını sıkma tamam mı tatlımm . hakkında hayırlısı buymus demekkı ınnsallah hersey gonlunce olur bundn sonrasında canım benım

sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk

bu sabah 58.7 geldim

canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş

basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde

dünyam günaydın montim süper gidiyor ..
inş insülin dengem düzenlenicek tabi regl lerimdee

bu günkü menüm sabah klasik kahvaltı
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam bat yoğurt.

dünyam günaydın montim süper gidiyor ..
inş insülin dengem düzenlenicek tabi regl lerimdee

bu günkü menüm sabah klasik kahvaltı
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam bat yoğurt.

günaydın canısı sen nerelerdesin bakıyım hem dünyanı hem burdaki insanları terk edip gittin başka topikleremi takılıyorsun anlat bakalım ne var ne yok

ayy karciceğim sizler gelmeyince bende uğramadım canım sıkıldı burda boş boş kacaklar siziiii

birtanem geliyorum bakıyorum günaydından başka mesaj yok herkes bir yerlerde ama nerelerde bilemiyorum şu an hiç bir gurupta değilim bu arada diyetisyene gidiyorum 66 da kaldım inemiyorum bir türlü çarşamba randevüm var bakalım ne olacak

canım vücudun direniyordur diyetisyene gitmen ii olmus o bi atak formülü önerecektir mutlaka ..
hadi bakalım inş 1-2 aya kırıcaksın tüm zincirlerii

canım vücudun direniyordur diyetisyene gitmen ii olmus o bi atak formülü önerecektir mutlaka ..
hadi bakalım inş 1-2 aya kırıcaksın tüm zincirlerii

inşallah canım
diyetisyeni çok araştırdım ona gidipte zayıflamayan insan yokmuş etrafımda çok methini duydum sıra bende bakalım artıkın :))))

aa batmı yiyeceksinn :) beğendinmi meyvem nasılmış tadıı :)

canım ben çok seviyorum bol naneyi maydonuzu yeşil soğanı doğruyorum sadece ceviz koymuyorum kalorisi çok olmasın diye akşamları bir iki tabak yiyorum haftada 1 kilo veriliyor inan bana ama hafta sonu şu piknikler olmasa :)))))))

ayy kızlar yaptım yapmaya ama pek sevmedim ben yeşil mercimek salatası daha güzel böyle kalorisi daha yüksek oldu bence içinde salcası falan olunca..
nys işte ben salatasını tercih etmeye devam edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…