Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ben yemeğe kactım güzel dünyam biraz bahar havası soluyayımmm :119::119::119::119::119:
1 den sonra görüşürzzz

ahhh dünyammm vahh dünnyammm yalann dünyammmmm ...

komsularım bahcede cörek yapıyorlarmıss zorla cörek yedirdiler..

Meyvenull tebrikler, uzun bir yol kat edip koruma evresinde gelmişsin :)

Yeni yaşamında mutluluklar canım, takibindeyim

Meyvenull tebrikler, uzun bir yol kat edip koruma evresinde gelmişsin :)

Yeni yaşamında mutluluklar canım, takibindeyim

uruzcum tesekkürler tatlım hoşgeldinn
uzun bi yol oldu gercekden benim gibi 2 verip 5 alan birine özelliklee
herzamn beklerim canım

tesekkürler cnaım inş hayırlı olur kilomu korurum hatta dahada veririmm

sen bu azimle 55 lei bile görürsün canımm .. hayrlı olur tabiii :)
topiği açman iyi oldu . mezun olacağın için çok sık karşılaşamazdık heralde.. iyi yaptın canım burayı açmakla.. :)

sen bu azimle 55 lei bile görürsün canımm .. hayrlı olur tabiii :)
topiği açman iyi oldu . mezun olacağın için çok sık karşılaşamazdık heralde.. iyi yaptın canım burayı açmakla.. :)

gelirsin gizemim yine bol bol muhabbet ederizz
inş 55 ide 52 yide görürüm

süpersin meyvem .
az baçaklar kalmış okader

meyvem topiğin hayırlı olsun canım beniim
öğleden sonra okuldaydım ancak geldim ve yenş gördüm,ama bizide yalnız bırakmassın dimiii

bacakların için hiiiç üzülme cnm sporla kalem gibi olurlar..sen benim eski bacaklarımı görseydin tornaya girse bu bacaklar incelkmez derdin.kütük gibiydi bacaklarım basenim...ama şu an 38 bedeb bol geliyor .geçen LCW'elbise denedim 36 olmasına rağmen beli oturmadı bol geldi.. pantolon alırkende lycra'lı olmassa 38 geniş geliyor..ben de olduysa herkeste olur...yeterki iste cnm..ve spordan kopma...özellikle plates.. niye yapamıyorsun cnm..bişey mi oldu hayırdır?

zilim teşekkürler canım montiye gelirim tatlım bırakırmıyım hiç aslına bakarsan ben dede aynısı lcw da 36 giyiyorum onun beli bol geliyor . ama sen benden daha incesinn neden öylee:26:
bak kalcam 97 bacak kalınlığı en kalın yerden 57 ..
spor yapamıyorum zilim 1 haftadır dizimi incilttim azıcık denedim dün aksam yok hemen tekrar acıyor.topuklu bile giyemiyorum.. ilk olduğunda üzerine basamıyordum..
nys biraz sabırlı olup beklicem hemen gecmiyor bu illlet..
inş bende incecik olurum bacaklarımı 52 kalcamı 92 istiyorumm

olursun meyvem olursun ..
istedigin ölçüler benim ölçülerim
buyum senden kısa kilomda senden fazla meyvem ama ..demekki benim kilo heryerimde senin baçakve kalçalrda ..
kişiden kişiye degişir bu durum herkesin vucud yapısı farklı

biraz toparlım durumu platese vercem kendimi zaten ablam yaza dahada incecik girmek istiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…