Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnosum gelmiş hoşgelmişş

ayy sen bana küsmezsin ben seni cok seviyorum hissediyorum senden beni seviyorsun

minnosum gelmiş hoşgelmişş

ayy sen bana küsmezsin ben seni cok seviyorum hissediyorum senden beni seviyorsun

Bende senı cok sevmısım ıstee oyuzden küsmüşüm dıyorum zatı sana pissin sen iştee bana soz vermıstın ben mezun olana kadar benı bırakmıycaktınn bende bı yere gıtmıycem ıste aksama kadar gelıp burda durucam basının etını yıycemm .aksama kadar hep burda dır dır konusucam ıstee gorursun sen madem oyle sende benı bu dunyadan mezun edıceksın ben onu bunu bılmem. ben 55 kıloyuu o tartıda gormedennn senı hayatta bırakmammm .bakk sozzz senı cooperımda gezdırıcemmm 55 oluncaa

anlastık minnosumm
ama cooper ınla bi tur atarım ona göre
hem ben seni bırakırmıyımm araziye gittiğinde bilem özlüyorumm

naptın bakalım bu gün hürremi izlionmu

anlastık minnosumm
ama cooper ınla bi tur atarım ona göre
hem ben seni bırakırmıyımm araziye gittiğinde bilem özlüyorumm

naptın bakalım bu gün hürremi izlionmu

arazıye gıttımm geldımm yaklasık 1 ay once bıtırdıgım bır duvar catlamıss epey bı korktum anlıycagın hemen yarın sabah erkenden rapor yazmam lazım mutahıte guvenlık onlemlerını alsın dıye allah muhafaza bıse olur sorumlu olurum korktumm yanı. sonra geldım eve trabzondan dayım gelmıs annemlere haydı kocıs gıdelım dedım bastan yok nıye gıdıyos yok bılmem ne dedı küsmüşümm dedım ıcerı gıttım tamam hadı gıdelım ozaman dedı gıttık geldık bugunde spor yapamadım valla benım bu hafta boyle gıttı yanı anlıycagınn evdede patates yoktu bugun onada baslıyamadım ay ben ancak haftasonu toparlıycam hıssedıyorum kendımı . neyse en azından az yıyorum durdurabılıyorum kendımı . hurremı ızlıyorum sekercımmm.. mutfkta bulasık yıgınla duruyor
neysemm ozaman sen burda bana cooperr şampıyoana kupası verırsınn demıı ben sana verırım tabı sekercımm ıstedıgın kadar kullann aaa aramızda bır cooperın lafımı olurr

meyvemm mınnoss gıdıyorr bulasıkları toplamaya hooofff pargalıı ölmesinnn hünkarımmm hadı ıyı geceler sekerıtommm yarın sabaktann ben senın dunyayı acarımm patronn yedek anaktarr bendekii

oyyy yerımm bennn mınnos mınnoss bacakları olann meyvemıı

Son düzenleme:
minnosum geldin de ne ii ettin yüzümü gündürdün (hürrem sözü)

dizi bitti yatma vakti uyuyalım güzelleşelim sakercim

ben sana cooper kupası hazırlıcamm :112:

yarın sabah görüşürüzzz

hurremm sozu ne beee mahidevran sözuu verr
boyllleee kocamannn kırmızı bır cooper olsun plakasıda 08 mne 008 olsun tememmıı poliss agabeyy
tatlı ruyalar sekercımm

meyeveeeeeeeeeeeemmmmmmmm!!!!

Ama ben inanamıyorum sana yaa bana bunu nasıl yaparsınnn

İnsan bi haber verir dimi!!!

Neyse senin dünyana geldim karşılamak yokmu bakim geç geldim ama biliosun durumları anca gelebildim mutluluk sarhoşuyum anacım :90:

Tatlım hayırlı olsun başlığın bol senli, bol yorumlu bol eğlenceli bol kilo kayıplı bol benli olsun...

Yaşasın sohbet edebileceğimiz bir topicimiz oldu...

gunaydınn patronnn sabbaktann geldım kepenklerı actım şöylee bır camların tozunu aldım masanıda sıldımm bılgısayarın acıık üstelik kk giriş sayfasındaa ben bı yesılcay alıp gelem sana patronn

günaydın dünyamm a dünyamm güzel dünyammmm

mutlu mutlu günler sevgi dolu dakikalar istiyorum senden

bu gün yicekleri yazayım sana söz veriyorum liste dısına cıkmıcam sadık kalıcam...

sabah kalkınca 2 incir bolsu
kahvaltım 4 tatlı kasığı yuğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen tavuk salata (yağsız)
ara yeşil elma
aksam yoğurtlu salata bol bollll

yorulme sen minnosum enerjini spora ayır bol bol kalori yakalım incecik kalalım yaz geldii yunusları ipe asma vakti

günaydıın...hayırlı olsun... buraları terketmicene çok sevindiiim....:80:

Ay caniiiimmm,selam veriste ben görmemisim yaaa.Nasil yaparim ben bunuuuuAma geldim.Valla cok uykum olmasina ragmen dedim bir bakayim.Hayirli olsun topigin diyeyim.

canım azerimm teşekkür ederimm
sünnet hazırlığı nasıl gidiyor davetiyeyi secebildinmi bak bizede göster mutlaka fotosunu cekde.

canım benim sen dün cok telaseliydin ondan diyemedim
bol senli olucak tabi sen olmadan olurmu
bak sen şu sınavı bi atlat coscak buralarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…