bence cok guzel gorunuyorsun bacak dediginde pantolonu dolduracak benimki gibi cali cirpi olmayacak
minnosum gelmiş hoşgelmişş
ayy sen bana küsmezsin ben seni cok seviyorum hissediyorum senden beni seviyorsun
Bende senı cok sevmısım ıstee oyuzden küsmüşüm dıyorum zatı sana pissin sen işteebana soz vermıstın ben mezun olana kadar benı bırakmıycaktınn bende bı yere gıtmıycem ıste aksama kadar gelıp burda durucam basının etını yıycemm .aksama kadar hep burda dır dır konusucam ıstee gorursun sen madem oyle sende benı bu dunyadan mezun edıceksın ben onu bunu bılmem. ben 55 kıloyuu o tartıda gormedennn senı hayatta bırakmammm .bakk sozzz senı cooperımda gezdırıcemmm 55 oluncaa
anlastık minnosumm
ama cooper ınla bi tur atarım ona göre
hem ben seni bırakırmıyımm araziye gittiğinde bilem özlüyorumm
naptın bakalım bu gün hürremi izlionmu
minnosum geldin de ne ii ettin yüzümü gündürdün (hürrem sözü)
dizi bitti yatma vakti uyuyalım güzelleşelim sakercim
ben sana cooper kupası hazırlıcamm:112:
yarın sabah görüşürüzzz
azeriiii
gunaydınn patronnn sabbaktann geldım kepenklerı actım şöylee bır camların tozunu aldım masanıda sıldımm bılgısayarın acıık üstelik kk giriş sayfasındaa ben bı yesılcay alıp gelem sana patronn
Ay caniiiimmm,selam veriste ben görmemisim yaaa.Nasil yaparim ben bunuuuuAma geldim.Valla cok uykum olmasina ragmen dedim bir bakayim.Hayirli olsun topigin diyeyim.
meyeveeeeeeeeeeeemmmmmmmm!!!!
Ama ben inanamıyorum sana yaa bana bunu nasıl yaparsınnn
İnsan bi haber verir dimi!!!
Neyse senin dünyana geldim karşılamak yokmu bakim geç geldim ama biliosun durumları anca gelebildim mutluluk sarhoşuyum anacım :90:
Tatlım hayırlı olsun başlığın bol senli, bol yorumlu bol eğlenceli bol kilo kayıplı bol benli olsun...
Yaşasın sohbet edebileceğimiz bir topicimiz oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?