Meyvenull'un Diyet Günlüğü

yorulme sen minnosum enerjini spora ayır bol bol kalori yakalım incecik kalalım yaz geldii yunusları ipe asma vakti

ayy benım durumlar vahım gıdıyor meyvemm hep senın yuzunden ıyıcene bosladın benı ınsan bıraz döverr kızılcık sopasıyla senn ne guzell 57 ye varmak uzeresınn hoooff ben hıcmı 5 lı rakam goremıycem yaa

ayy neden kötü gidiyor senin durum minnosumm..
durr tatlım topiği yeni actık hemen sopa göstermim elegüne karsı
haftaya kork benden hafta sonunu kötü gecirirsen elimden cekeceğin varr

ayy neden kötü gidiyor senin durum minnosumm..
durr tatlım topiği yeni actık hemen sopa göstermim elegüne karsı
haftaya kork benden hafta sonunu kötü gecirirsen elimden cekeceğin varr

Ayy bılmıyorum meyvem yaa su 3 gun gıresuna gıttımde kendımı saldım ya ordan berı hala kendımı toparlıyamadım kıı haftasonu mısafırım falan yokk dusunuyorum bıtane bende patateslı ayran dıyetı vardı ,o yogurt dıyetı gıbı en azından ıkı gun yapsamda eskı kıloma gelsem dıye dusunuyorum ama kendımı tutamıyorumkı kocıs bıle dıyor benım karıma bıse oldu doymak bılmıyor artık dıyorr hoooff kendımı tekrardan cok cok az yemeye alıstırmam lazımm

minnosum az yemekle olmuyorki patmala yasıyorsun sonra bu günlerde inan bende hiç doymuyorum ama sporunu arttır sen her gün 5 dk fazla spor yap ..
bu hafta sonunu cok ama cok ii gecirelim bak nisan geldi cattı..
aradaki acık nolcakk hemen ama hemen bişiler yapmak lazımm

ayyy sevgili dünyam ben bu gün ne cok susuyorum böyle daha sabah ve ben 1.5 litreyi bitirdimm

masallahım varrr

canım benim hayırlı olsun yeni dünyannn :)))

hepimize hayırlı olsun hatta..bugün girebildim ancak geç kaldım kusura bakma :))

umarım herşey yolunda gider bu hafta eksiyi görürüz meyvem..gerçi ben sabah tartıldım dayanamadım ama hala artıdayım,dün aebenimin detoksunuda yaptım ama koca bünyeme faydası olmadı ( yarında eksi olamıyacağım yani

diyarım diyarımm
teşekkürler cnaım benim..
hayırlı olucak hepimize inş bol bol konusuruzz
verirsin diyarım dert etme bak haftaya süper olucaksın..

günaydın bu dünyalı meyveye

dünyacımm..

Minnos rapora daldı unuttu bizii

En ii si ben ara öğünümü yapayımm elamı yiyeyimm

meyvemm valla bır yazı yazıyordum ınternettende kanunları arastırmam gerekıyordu oyuzden cevap yazamadım tatlım patates ayran dıyetınde
tam hatırlıyamıyorum yanımda degıl ama galıba gunde 5 bardak ayran bır tane ortaboy patates oyle cok kucuk patates degıl kumpır boyundada degıl ıste ıkısının arası haslanmıs olucakk 2 gun boyunca sadece bunlar vıtamın hapı ıcın falan yazıyor ama ıcmeden yapmıstım ben .cok ac kalıyorsun ama ben ayranı yogurt gıbı yapmayı dusunuyorum

ayyy minnosum kolay gelsin ne gıcık bi durum hukukcu gibi kanun arastırmak..

canım yaa ben ac kalamam biliyorsun midemin dolması gerek benim yoksa mümkün değil hayatımı sürdüremiyorum

çok yedim meyvenull öğlen 2 tabak yeşik fasulye yedim salata yoğurt şiştimmm ama hala gözüm aç :)))

diyarım regl falan mı olucaksın ki..
gecen hafta bende öyleydim yiyip yiyp doymuyordum..
şükür şimdi gecti seninde gecer dertlenme..
hem taze fasulye yemişsin nolcak ki ondan .. ben normaldede yerdim 2 tabağı cok severimdeee

afiyetlerr olsunnn :))

öğlen yemekten önce aç karnına migrosa gittim nutella kavonuzuyla konuştum resmen yerine koydum :) sonra dondurmaya yöneldim kasaya geldim yerine koydurdum arkadaşa :)) arkadaşım lokum aldı yemedim :)) bugünüde atlatmış oldum :)) hastalığıma daha var canım ya bu benim klasik oburluğum :))

oyy oyyy oyyy diyarımm ne güzel bir sınavdan gecmişsin zaten sen bu gün 5 tane inicr yedin canım fazlasıyla tatlı ihityacın karsılandı napıcan nutellayı falan..
bende iş yerindekilerle sıcak ilişlki kurup buzları eriteyim die kurabiye aldım zeytinyağı ile yapılmıs 2 tane ondan yedim aksam yemek yemem diyordum sonra koca bir dilim pasta geldi doktorun doğumgünüymüş birazcıkda ondan yedim benim gün gitti yani
ama bi yerde mecburdum çünkü iş yerindekilerle kopma noktasına gelmiştik barıs yemeği gibi bişi oldu :26:

Selam meyvi$,nasil gidiyor dünyan?

azerimmmmm
canım benimm.. dünyam mükemmell mutluyum ben mutluyum mutluyum muyluyumm

cccaaaaannnııımmmmm

tatlışımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…