Meyvenull'un Diyet Günlüğü

Son düzenleme:

eveet

yok sadece meyve yemedim ki o gün haşlama sebze de yedim yoğurtla canım..ama meyve neden böyle bir etki yapar ki:26:

birden fazla meyve yedinmi seker düzenin bozuldu ondan oldu cok yedin meyveyi..
sonucda sekerliler ne kadar doğal sekerde olsa.. olmazz..herseyin ölçülüsü makbul..

ayy kızlar yaa

spor salonuna gidemiyorum maleseff

çizim kursuna nisan ortası gibi başlıycam vaktim yok ya sınav dönemi de başlayacak mayıstan sonra zaten hiç vaktim kalmayacak...:97:

neyse ben kurs bittikten sonra otobüsten 1 saat önce inip yürüyerek eve gelirim geçen sene yaptığım gibi spor olur hem geçensene böyle yapınca çok kilo vermiştim

gitti spor kıyafeti alma,sıkılaşma hayallerriiimm gitttiiii

Son düzenleme:

oyy canım kıyamam ben sana...
Tatlımm sıkma canını yürürsün sende..
Vaktin olduğunda gidersinn bak evde yapmaya devam edersin.. Bak bende evde yapıyorum..

sabah 62.8 çıktımm
inşallah yarın 63 lü çıkmam..
bugün çok dikkat edemdim düzenli yapamadım evde olmadğm için ama çok yürüdümmm
inşallah geri almam

çok sevindimmm meyvemmm 57.5 offf bende göreblirim inşallah o kilolarııı..

minnoşumm bravoo 63 leri gördün tebrk ediyorummm

Eki Görüntüle 170593

süperr olmusssssssssssssss

1 tane minik vardı onun tadına baktımmm hepsini yemek istiyorumm muhtesemlerrrr

meyvemm harika görünüyolarr bende yapmak istiyorum ama 1. aşamada yasak dimi bize neyse 1 ay daha sabredeyim barim..

ama enfes olmuşlardır kesin eline sağlık tatlım harika bir yol atıştırması hem sağlıklı hem diyet hem de hazır şeylerden çok daha mükemmelll

oyy canım kıyamam ben sana...
Tatlımm sıkma canını yürürsün sende..
Vaktin olduğunda gidersinn bak evde yapmaya devam edersin.. Bak bende evde yapıyorum..

saol meyvem benim

evet öyle yapcam amaa bununla kalmıycak her sabah yürüycem 1 saat sonra akşam bi daha yürüycem her fırsatta yürüycem akşam yürüyüşten sonra ip atlıycam egzersiz yapcamm

evet tatlımm yaa sen sporunu yap diyetine tamamen uy nasıl gidicek o kilocuklar...

inş meyvem canım benim haklısın aynen devam

ayy gizemcim üzülme cnaım demekki su kaybıymış daha falza almadığına sevin canım boşver yarın biraz eksik çıkarsan süper olur hiç üzülme tatlım

şok diyette yapma artık güzelim ya hep böyle oluyo sonuçları işte sağlıklı beslenmeye devam haftaya 61 sin inş hatta belkide 60

selamm sekerlerımmm ben geldımmm

ayy fılm cok guzeldı ozcan denızın ya sonra fılmı cok komıktı

meyveemmm kurabıyelerın cok seker olmus hemen tuzlusunun tadına bakıyrosun bende hemen yarın tam bugday unu alıcam. sonra nasıldı tarıf seker un su tuz belkım beyaz peynır koyarım yıhuhuhu en azından tam bugday unu oldugu ıcın tok tutar hemde bazenn canım bıskuvı falan ıstıyor begenırsem hep yaparım sekerımm

gızemım uzulme tatlım o ılk gunde oyle olmustur duzene gırıcektır merak etme canım

annacım sende kendı kendıne spor yaparsın tatlımm uzulme

hoşgeldin minnoşcum :80:

filmi beğenmene sevindim canım umarım güzel bir gün olmuştur...

bende izliyim merak ediyodum

öyle yapcam artık minnoşum sabah da yürüycemd ersaneye gitmeden erkenden sonra akşam bi daha yürüycem bol hareket etcem inş spor salonuna gitmiş kadar olurum

günaydın dünyamm süsten püsden ancak fırsat bulabildimm

ben dün hiç kilo almamısımmm

ilk defa 5g5den sonra kilo almıyorumm

ama dün hep protein aldım aksamda meyveyi 1 tane yedim ve salata aptım yine tavuklu yolurtlu. onu yedim..

minnosum film herkes cok beğeniyor bende izlicem inş haftasonu.bu arada kurabiyelerde seker yok canım ben inciri rondada cektim onn tadıyla oldular..ama fırımın kötü pişirdiğnden altları biraz fazla kızarmıs bide cok cabuk bayatlıyor minnosum az az yap. bak mesela yarına yenmezler öyle söylim ekmek gibi düşün.

gunaydın meyvemm cok sukur kı bu sabah bende kılo almamıstım korkuyla cıktım tartıya dedım vermıs olmak degıl amanın almamıs olayım dıye dua ederk cıktım tartıya cok sukur bugunde 63.4 kıloyum meyvemmm

hemennn tabloya koy bakıyımmm sekerıtomm sen kacta gıdıyorsun cıcımm

koydum minnosum koydum reyhanınkinide ekledim oda gelemicekmiş mesaj attı sabah .
hayırlısı dereceye giremem ama şükür mezun oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…