Meyvenull'un Diyet Günlüğü

yaa ben dun de wcyee cıktımm ya meyvem bıde dungece sen sabah ıcersın dedın ya bende ıcmedım sabahta kalktım arazıye gıdıcem sımdı ıcmıyım dedım sekerıtomm oyuzden ıcmedımm

evet bende onu dıycektım ben bırazdan yola cıkarım sekerımm haberın olsun eger yazamazsamm

minnosum çizelgemi değiştirmek istiyorumm ben içm kıpır kıpır olduuu yarınımı beklesem değiştirsem mi ne dersinn

minnosum çizelgemi değiştirmek istiyorumm ben içm kıpır kıpır olduuu yarınımı beklesem değiştirsem mi ne dersinn

hayır hayır degısme meyvem onu gordukce dahada bı azımlenırsın vayy beee afferım zevcan bee ne kılo verdın bee dersın kendıne dahada mutlu olursun ben versemde4 alsamda cuma olmadan degısmıyorum tatlım onu gordukce daha mutlu oluyorum yada daha cok azımlenıyorum

minnosum hedefimi gecmiş durumdayım su andaa

ayy canım benimm ben seni tanımadan önce böyle sıkı diyet yapmıyordumm minnosum ii ki varsın senin desteğin sayesinde verdim ben bu kiloları yoksa hala 6 larda dolanıyor olurdumm baksana 2-2.5 aydır falan doğru düzgün veriyorum

ayy canım bıtanemm benım bende sen olmasan bukadar ıradelı durup veremezdım mesela dungece kesın kalkıp o saatte pohaca bıle yogurabılırdım ama sen bana bunu yapabılıcegımı benımde 50 lı bır kıloda olabılıcegımı gosterdın sımdı kendıme daha cok ınanıyorum hepsı senın sayende cokk cok tesekkur ederım canım valla hakkını helal et yanı Cok sevıyorum senı ama sımdı durmak yok yola devammm
55 kılo olup onuda 6 ay koruyana kadar bırakmıycagız tamam mı zevcanımm

Mınnos arazıye gıdıyorum arac geldı seker ben gıdıyorum grs

görüşürüz minnsomm kolay gelsin sana tatlımm

zaten bu gün iice arastırıp plates seti alıcam ve ciddi sekilde platese baslıcam minnosumm.
olmıcak baska türlü diyetle yapabileceğimi yaptım ben artık platesle toparlanmak kaldı geriye
canım ebnim kalcamda 5 bacaklardan 3 incelsem yeter inş olur minnosumm 55de 6 ayy sabit kaldıkmı daha nee olsunn

canım minnosum cok seviyorumm seniii

2011-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] bahçıvan ligt beyaz peynir dilimli 0.18 100gr 30.6
[3] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[4] tam buğday 1.5 dilim 84
[5] Tavuk Göğsü 230 GRAM 253
[6] Elma 3 ADET 180
[7] Ayva 100 gr 63
[8] kuru incir 2 adet 102

Toplam : 995.6 kal.

meyvem kaç oldunki sen ? minnoş senide tebrik ediyorum

ahh dünyamm vahh dünyamm karnım cok ağrıyorr..
ama sızlanmıcammm ağrısın dahah cok ağrısın ayy ben bu ağrıyı 30 gündür bekliommm

Kızlar dün sabah 1 açma yedim öğlen ise 3 ince dilim pide yedim. Akşam biraz fazla kaçırdım yarım ekmek arası bişiler yedim ama kendimi birzda olsa hafif hissediyorum durmak yok yola devam. Bu sabah light çubuk kraker yedim yarım litre suyumu içtim Birde bişi sormak istiyorum kavitasyondan bahsetmiştim size bir tanıdığım gidiyor diye 5 seansta 3 cm gitmiş yiyeceklerinde dikkat ediyor tabi benim içinde sormuş bacaklar için 16 seans kavitasyon ve selülit masajı 200 tl acaba diyorum gitsemmi aklımda kalsın istemiyorum 200 tl nereye vermiyorumki:44: dur bakalım akşam kardeşimlede konuşucam eğer oda tamam derse ikimiz kolkola girer gideriz..

ne cok yemişssinnnnn
hepsi karbonhidrat yanii protein sebze ot bişi yememişsinnn

ayy kavitasyonu zararlı die duydum ben ama sen iice bi arastır bakalımm.. bizede bilgi verr bu konuda pek bildiğim bişi yokmus 200 tl ye bacakalr inceliyorsa herkes yaptırır

topiğini buldum :))
Hayırlı olsun canım...
59 kilomusun şu an :)
Bende bu hafta düğününde yaklaşmasıyla tam asıldım.
diyete spora. gelinlik baktıkça içim sıkıldı :))
hem diyet hem spora gidiyorum :)

canım benimm yok 57.5 oldum o gecen hafta ki çizelge
ayy sen simdi ne heycanlısındır gelinliğini sectinmi nasıl bişi istiyorsun..

canım benimm yok 57.5 oldum o gecen hafta ki çizelge
ayy sen simdi ne heycanlısındır gelinliğini sectinmi nasıl bişi istiyorsun..

iyi kilo vermişsin tebrik ederim darısı başıma inşallah.

gelinlik henüz seçmedim canım. aklımda da tam anlamıyla şöle bişi olsun diye bişi yok.
çok gezdim baktım kafam çok karıştı o yüzden. şimdi hepsini gördğüm için baktıkça hepsi gözüme sıradan geliyor göz alıştı ya göre göre.
bazen çok heycan oluyor bazen hiç olmuyor :)

siz ne yaptınız? aynı yerdemi çalışıyosun. tayinin çıktımı.
sizinkilerle tanıştırdınmı erkek arkadaşını.

Evet sebze yiyemedim maaalesef:26: Eğer gidersem mutlaka bilgi veririm. sen ne gibi bir zararını duydun anlatabilirmisin.

Evet sebze yiyemedim maaalesef:26: Eğer gidersem mutlaka bilgi veririm. sen ne gibi bir zararını duydun anlatabilirmisin.

bildiğim bişi yok ki sadece zararlı diye duydum ne etkisi varmıs ne yaparmıs bilmiyorum.sen arastır aklına yatarsa ve memnun kalorsan benide bilgilendir ne olur ne olmaz aklında bununsun ama
acıkcası ben sıcak da bakmıyorum yaa platesle incelticem incelirse incelir incelmezsede napim artık kilomu korucam her sekilde..
ilerde evlenince gebelik durumu bile olsa almamak için uğrasıcam hep.

tatlı heycanlar
yok tatlım bende hiç bi değişiklik tayın de cıkmadı alemde kabul etmedi..
aynı sayıyorum yerimde tek inceldimm sıkıntıdan yalarım eridi

ayy gelinliğini secince fotosunu eklersin dimi aslıcım banada fikir olmus olur gerci bişi olacağı yok ama olsun

ah bi karar versem beğensem eklerim canım.
erken diyemi kabul etmediler.
zamanla herşey yoluna girer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…