ah bi karar versem beğensem eklerim canım.
erken diyemi kabul etmediler.
zamanla herşey yoluna girer inşallah.
görüşürüz minnsomm kolay gelsin sana tatlımm
zaten bu gün iice arastırıp plates seti alıcam ve ciddi sekilde platese baslıcam minnosumm.
olmıcak baska türlü diyetle yapabileceğimi yaptım ben artık platesle toparlanmak kaldı geriye
canım ebnim kalcamda 5 bacaklardan 3 incelsem yeter inş olur minnosumm 55de 6 ayy sabit kaldıkmı daha nee olsunn
canım minnosum cok seviyorumm seniii
teskur ederım sekerrmeyvem kaç oldunki sen ? minnoş senide tebrik ediyorum
iş yerindekilere sinirlendim yine dünyam iki gündür kola cips çikolata faslı oluyor bu saatlerde benide davet ediyorlar yok yemicem yaz geliyor kilo alamam diyorum bende gıcıklar kendi aralarında benle alay ediyordular az önce konusmadığım kadının biri onada 1 kilo elma alın bi daki sefere diyordu ve herkes gülüyor.
onlar bütün yaz yağlı olasınlar ben incecik olayımm
sekerıtomm mınnos pılates merkezı olarak benden sana tavsıye lastık olarak kesınlıkle ebrulının kını al top olarak delta ama boyuna gore cm ını ıyıcene arastır benım boyum 160 ve 65 cm lık top aldım ve pılates mınderı olarakda delta al sekerıtomm
teskur ederım sekerr
bosverrrr sekerım yazın ıncecık bluzlerınden cıkan karayaglarıyla dalga gecersın sende su yandan kolalar dısarı cıkmıss dıye
anladım minnosum öyyle yapayım..
ne derse desin yaa umrumda değil dün yanlarına gittim bunlar zararlı sağlıksız biz yeriz bunları dedi bu günde öyle diyordu.
cekemiyor minnosum catlasın kıskanclığndan o böyle fesat oldukca benim ona bişey yapmama gerek yok kendi yaptıkları döner ona..
gec kaldım meyvem ama sonunda geldımmmm:81::81::81:
cooookkkk yoruldummm cok yuruduk bıde oglen en nefret ettıgım lokantaya gıttık hep kalorılı tereyagında balık mıhlama falan vardı bende sadece coban salata ıstedım bır bardakta ayran ıctım ama doyabılırmısın hayır donerken sımıt aldım valla hem ara ogun hemde oglen sekerıtom doymadım ya oglende oyuzden oldu hoooff keskem almasamıydımm
aksama sadece meyve yıycem sekerımm o onu dengelemezmı dersınn
ii yapmmıssın minnosum simit almakla bos ver sabah azıcık kahvaltı yapmıstın zaten salata ayran 250 kalori etse hadi kahvaltında 200 simitte 300 toplam 750 etti cok cok düşük baksana aksam yemeğinde bolca meyve salatası yap kendine aslında normal salatada olabilir mesela ben kendime öğğlen yoğurt soslu salata yaptım tavuğu tost makinesinde pişirdim inciek doğdadığım marullarımı doğranmıs ızgara tavuğu ve yoğurt sosunu (yoğurt pul biber az karabiber kekik nane{diyette olmasam hardalda koyuyorum} karıstırdım yağsız sekilde yedim cokda güzel oluyor denersen..
meyve acıktırıyor ama bu tür seyler tok tutuyor.baska yeşilliğim yoktu evde olsaydı onlardanda katıcaktım.
ohhh mıs gıbı olmus senınkıde sekercımm afıyet olsunn
bende aksama evde taze sogan marul domates salatalık var soylee superr bır salata yapayım kendıme bolcana elma sırkesı dokeyım az bucukta yag dokeyımm ohh mıss mısss
yada meyve yerım bılmıyorum kı kocısım bı gelsın hele . ben yokken oda arazıye gıtmıss bakıyım gec gelırse kendıme salatayla ugrasmam meyve yerım yoksada salata yaparım sekerıtomm yarın sabaha 63,4 umun altına ınmek ıstıyorum benn yıhuhuhuayy ınsallah ınsallahh
selaM bu dünyalılar....
tebrik edrim meyvem devamını dilerim ...
dogacım senide burda bulmuşken . canım geçen günlerde montide mesajını okudum ama cevap yazmafırsatım olmadı ...
canım monti konusunda meyvem haklı monti kaçamak götürmüyor ama kaçamakla kilo verenlerde oluyor .bu tamamen kişinin bünyesine kalmış .tabi kaçamak olmassa daha güzel ve kalıcı veriliyor o ayrı .
inş tatlım spor yapıcakmısın bu aksam..
valla hıc yapasım yok sekerım cunku spor yaptıktan sonrakı gunn ben bıraz fazla cıkıyorum kokruyorum oyuzden yapmak ıstemıyorum sekerım hem bu aksam sınemaya gıtmek ıstıyroum kocısım cok yorulmadıysa arazıde gıderız
sen yapıcakmısın spor seker
fatmacım ölçülerin çok kötü değil benim belim daha kalın..
bel 76
kalça 92
basen en kalın yeri 54
neden göbeğini ölçmedinn
annacım ben hala mezura alamadım sakın meyeveye bellı etmee
bende ölçülerimi yazayım
göğüs 87 (regl şişliği)
göğüs altı 73
bel 64
göbek 82
kalca 96
bacak 56
gunaydınn gunaydınn gunaydınn
meyvemınn çilekk koukulu dunyasınaaaa
veeeee mınnosss prensessss bugune bugunn 63.4 kılo yıhuhuhuhuhu
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ayy cok sevındırık cok mutlu oldum kızlarrr ınsallahh meyvem sende vermıssındır tatlımm gızemımm ınsallah sendende 500 gr gıtmıstırrr. ayy annacım ınsallahhh senınde artılar bıtmıstır sekerıtommmm benım .. ayy cok mutlu cok mutluyummmmm yıhuhuhuhuu:87::87::87::87::87::87:
dünyam dinle bak bu gün neler yicem
sabah 1 damla yağ ile 1 yumurta 1 dilim t.b. ekmeğim 1 dilim peynir
ara 1 incir
öğlen tavuk salata ayran
ara elma
aksam ayva elma incir
bol su bol bol
annacım hoşgeldin tatlım..
inş canım sende en kısa zamanda amaına ulasırsın..
seninde mezun olduğunu görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?