günaydın ..
karnem hazırlanmıs hiç beğenmedim hiç sevmedim..
içime sinmedi ..
babam kilomu cok beğendi oleyyy bir sonraki sefere 55 le gelicem buraya...
dun cok dıkkat edemedım meyvem ama aksama yemek yemedım sadece meyve yedım ordan kurtardım galıbaa .. bu sabah 63,2 kıloydumm meyvımmmm benımm ..
arımm balımm petegımmmm ne zaman gelıcenn hadı cabuk gelsene yaa cok cokk cokk ösledım senııısen gıttın ben burda yalnızzz kaldımmm
annacımm canım benımmm mucuck mucuckkkmeyvem hoşgelmişin canımm
kız neden sevmedin karneni herkese klasik yapıyolar zaten boşver tatlım sen verdiğin kilolara sevin
ama ben sana yaparım özel karne istersen sadece sana özell
babalar çok yaşasın benimde babam kilo vermemi destekliyo annem köstek oluyo
kız dön bir an önce çok özledik seni :78:
minnoş hanım aşk olsun ben neyim burda?
tamam meyvecimin yeri ayrı... ama beni insandan saymıyomusun sen..takımdada bir sürü mesaj yazdım sana hiçbirine cevap vermedin çok alındım haberin olsun
meyvenull 59.4 / 57.5
minoş prenses 65.4 /63.4
qiz3mm 63.6/62.8
sevocan3 61.4 /
Anna_Maria 66,9/66,5
kuyabiye 53.5/53.0
annacımm canım benımmm mucuck mucuckkkmeyvemınn dunyasında yazıyorum ben artık takımda pek fazla okumuyorum kusura bakma canımm. ben senı nıye saymıyım tatlıcımm meyvıskomunn yerı ayrı senınkı ayrı ıkınızıde cok cok sevıyorummm canlarım benım sız olmasaydınız ben dombılı mınnos olucaaktımm nasıl sevmem sızı oyy yerımm ben mınnnoslarımıı
ayyyy ayyyy bende yerimm siziiiay bende dedim minnoşum yapmaz öyle şey gözünden kaçmıştır ya da takıma girmiyo fazla ondan dedim doğru demişim minnoşum bitanedir benim..
oyy bende ikinizi ayrı ayrı çok çok seviyorum...oy kıyamam bende pofuduk yastık olcaktım sevgilimin deyimiyle
ay bende yerim seni meyvemi gizemimi
o da girmedi 2 gündür bir şey mi oldu acaba
minnoşummm annemdeydimmmm yoksa ben meyvemin dünyasını bırakırmıyım hiçççççç. senide buralarda yalnz bırakırmıyımmmmmmm annemden geldim hemen pcye geldimm hıhhhhhhhhh
meyvemmmmmmmmmmmmm daha yeni geldim yoksa kutlamazmıyız mezuniyetinii... çok çok sevindikkk darısı hepimizn başına.. çok tebrikler canım emeğinin karşılığını aldınnn bak babanda çok beğenmişşş ne güzelll incecikk oldunnnn
ayyyy ayyyy bende yerimm siziii
fatmacımm birşey olmadı canım sağol merak ettiğin için .. annemdeydim ancak gelebildim .. yedimde yedimmm yaa off aneme gtmek bana hiç yaramıyooo((
minnoşummm annemdeydimmmm yoksa ben meyvemin dünyasını bırakırmıyım hiçççççç. senide buralarda yalnz bırakırmıyımmmmmmm annemden geldim hemen pcye geldimm hıhhhhhhhhh
meyvemmmmmmmmmmmmm daha yeni geldim yoksa kutlamazmıyız mezuniyetinii... çok çok sevindikkk darısı hepimizn başına.. çok tebrikler canım emeğinin karşılığını aldınnn bak babanda çok beğenmişşş ne güzelll incecikk oldunnnn
hosgeldınn gızemımmm mucuck mucuck annenlerde cok kacırdın demek . dıkkat et bu hafta hemen toparlanmamız lazımm gızemım ben yarın sabaha kadar dusunucem aslında meyvem burda olsaydı ona sorucamtım sımdı ben yarın sabah 5 gunde 5 kıloya yenıden baslamak ıstıyorum heuz tam olarak karar veremedım amabuhafta kesınlıkle mezun olmak ıstıyorum yaa
gunaydınnn yaaa hoooff yaa hofff hoofff meyvemm hala gelmemısss yaaa :84::84::84:
meyvıskomm ınsallah ıyısındır tatlım bı haber etsen bana merak ettım senı
sen gelde herkesın pazartesı kılolarını alalım yıne tablo yapalımm meyvımm
geldim tatlım geldim ancak..
minnosum ben tartılmadım cumaya kadarda tartılmıcammm cok korkuommm danalar gibi yedimm..
felaket haldeyim gibi hissediyorum..
zaten serumuda yedim iice şiştim sekerim..
halim cok vahimmmm...
sende durumlar nasıl..
tatlım ben bu sabah 63,7 kılo cıktım ve sımdıde arazıye gıdıyorum ogleden sonra grs sekerım dıyete baslayamadım cunku ıse gec kaldımm hadı grs canı benım dıkkat et kendınee fazla yorma bugunn cok ozledım senı yaa bekle benı hasret gıderıcem ogleden sonraa
günaydın canlarımm...
cok hastayım serum taktırdım sabah geli gelmez..
ve bu gün diyet falan yapmıyorum . yarın iilesince tolarlıcam durumu.
zaten maas kartımı caldırdım onunlada uğrasıcam.
basım kalabalık yani..bol bhol su içicem tüm gün. bu enf atmam lazım vücuttan. idrar yapamıyorum byük sıkıntı
minnosum basladınmı diyete..
Oyy meyvisim sen niye hasta oldun bakiyim.Cok cok gecmis olsun.Hemen gecsin gitsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?