Meyvenull'un Diyet Günlüğü

dun cok dıkkat edemedım meyvem ama aksama yemek yemedım sadece meyve yedım ordan kurtardım galıbaa .. bu sabah 63,2 kıloydumm meyvımmmm benımm ..

arımm balımm petegımmmm ne zaman gelıcenn hadı cabuk gelsene yaa cok cokk cokk ösledım senııı sen gıttın ben burda yalnızzz kaldımmm

sen gıttın 57.5 kıloya ındın mezun oldun benı burda yalnız bıraktınn ben dombılı mınnos kalıcam gelmessennn

zaten sen gıttıktten sonraa haınn gizem bılemm gelmedı buraya hepp tükanaaa ben baktımm haberın olsunn maasımaa zam ısterım patronn

bana gelırken ne getırıceksınn sürpriz hedıye isterımmm

günaydın ..

karnem hazırlanmıs hiç beğenmedim hiç sevmedim..

içime sinmedi ..

babam kilomu cok beğendi oleyyy bir sonraki sefere 55 le gelicem buraya...

meyvem hoşgelmişin canımm

kız neden sevmedin karneni herkese klasik yapıyolar zaten boşver tatlım sen verdiğin kilolara sevin

ama ben sana yaparım özel karne istersen sadece sana özell

babalar çok yaşasın benimde babam kilo vermemi destekliyo annem köstek oluyo

kız dön bir an önce çok özledik seni :78:

minnoş hanım aşk olsun ben neyim burda?

tamam meyvecimin yeri ayrı... ama beni insandan saymıyomusun sen..takımdada bir sürü mesaj yazdım sana hiçbirine cevap vermedin çok alındım haberin olsun

annacımm canım benımmm mucuck mucuckkk meyvemınn dunyasında yazıyorum ben artık takımda pek fazla okumuyorum kusura bakma canımm. ben senı nıye saymıyım tatlıcımm meyvıskomunn yerı ayrı senınkı ayrı ıkınızıde cok cok sevıyorummm canlarım benım sız olmasaydınız ben dombılı mınnos olucaaktımm nasıl sevmem sızı oyy yerımm ben mınnnoslarımıı

ay bende dedim minnoşum yapmaz öyle şey gözünden kaçmıştır ya da takıma girmiyo fazla ondan dedim doğru demişim minnoşum bitanedir benim..

oyy bende ikinizi ayrı ayrı çok çok seviyorum... oy kıyamam bende pofuduk yastık olcaktım sevgilimin deyimiyle

ay bende yerim seni meyvemi gizemimi

o da girmedi 2 gündür bir şey mi oldu acaba

minnoşummm annemdeydimmmm yoksa ben meyvemin dünyasını bırakırmıyım hiçççççç. senide buralarda yalnz bırakırmıyımmmmmmm annemden geldim hemen pcye geldimm hıhhhhhhhhh

meyvemmmmmmmmmmmmm daha yeni geldim yoksa kutlamazmıyız mezuniyetinii... çok çok sevindikkk darısı hepimizn başına.. çok tebrikler canım emeğinin karşılığını aldınnn bak babanda çok beğenmişşş ne güzelll incecikk oldunnnn

ayyyy ayyyy bende yerimm siziii
fatmacımm birşey olmadı canım sağol merak ettiğin için .. annemdeydim ancak gelebildim .. yedimde yedimmm yaa off aneme gtmek bana hiç yaramıyooo ((

ayyyy ayyyy bende yerimm siziii
fatmacımm birşey olmadı canım sağol merak ettiğin için .. annemdeydim ancak gelebildim .. yedimde yedimmm yaa off aneme gtmek bana hiç yaramıyooo ((

canım benim hoşgelmişsin

oy ben fazla meraklıyım diyorum sana tabi emrak etcem emsela şu an meyvem napıyo minnoşun ileri nasıl gidiyo diye meraklardayım...

ay üzülme tatlım her zaman gidemiyorsun sanırım bişi olmaz telafi edersin

hosgeldınn gızemımmm mucuck mucuck annenlerde cok kacırdın demek . dıkkat et bu hafta hemen toparlanmamız lazımm gızemım ben yarın sabaha kadar dusunucem aslında meyvem burda olsaydı ona sorucamtım sımdı ben yarın sabah 5 gunde 5 kıloya yenıden baslamak ıstıyorum heuz tam olarak karar veremedım ama buhafta kesınlıkle mezun olmak ıstıyorum yaa

Son düzenleme:

minnoşcum şok diyet yapma bak metobolizmanı bozucaksın:96:

geçen sefer olanları hatırla nasılda fenalaşmıştın ya kan şekeri dengen bozulurda yemeğe saldırırsan bu sefer daha çok üüzülecksin

sen sağlıklı beslenmeye devam et canım sporunu arttır gitcek cumaya kadar yavaş yavaş gitsinde kalıcı olsun canım eninde sonunda mezun olucaksın zaten güzelim az sabırlı olalım dimi ama

meyvemmm fena bir şekilde özlendin umarım evine sağ salim ulaşmışsındır...

yarın girmeni dört gözle bekliycem neler yedin, neler yaptın çok merak ediyom :82:

bu güzel dünyadaki herkese iyi geceler

gunaydınnn yaaa hoooff yaa hofff hoofff meyvemm hala gelmemısss yaaa :84::84::84:

meyvıskomm ınsallah ıyısındır tatlım bı haber etsen bana merak ettım senı

sen gelde herkesın pazartesı kılolarını alalım yıne tablo yapalımm meyvımm

günaydın canlarımm...

cok hastayım serum taktırdım sabah geli gelmez..

ve bu gün diyet falan yapmıyorum . yarın iilesince tolarlıcam durumu.

zaten maas kartımı caldırdım onunlada uğrasıcam.

basım kalabalık yani..bol bhol su içicem tüm gün. bu enf atmam lazım vücuttan. idrar yapamıyorum byük sıkıntı

minnosum basladınmı diyete..

geldim tatlım geldim ancak..
minnosum ben tartılmadım cumaya kadarda tartılmıcammm cok korkuommm danalar gibi yedimm..
felaket haldeyim gibi hissediyorum..
zaten serumuda yedim iice şiştim sekerim..
halim cok vahimmmm...

sende durumlar nasıl..

tatlım ben bu sabah 63,7 kılo cıktım ve sımdıde arazıye gıdıyorum ogleden sonra grs sekerım dıyete baslayamadım cunku ıse gec kaldımm hadı grs canı benım dıkkat et kendınee fazla yorma bugunn cok ozledım senı yaa bekle benı hasret gıderıcem ogleden sonraa

oyy minnosum benimm.. araziye mi gidion sen bakimm..
canım benim..hafta sonunu ii atlatmıssın..
bende co kararsızım 1 ay spor salonunamı yazılsam denesem orda diyorum ayy karar veremedim bi türlü..
napsam ki minnosum burdan arkadas giderse bende gideyim mi..

Oyy meyvisim sen niye hasta oldun bakiyim.Cok cok gecmis olsun.Hemen gecsin gitsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…