üşüttüm canım hemde cok fena üşüttüm..
inş cabucak atlatırım..:2:
Annenleremi gitmistin?Mezun oldun diye koyverme emi kendini.Hastaligin gecsin,koruma programini aksatma
günaydın canlarımm...
cok hastayım serum taktırdım sabah geli gelmez..
ve bu gün diyet falan yapmıyorum . yarın iilesince tolarlıcam durumu.
zaten maas kartımı caldırdım onunlada uğrasıcam.
basım kalabalık yani..bol bhol su içicem tüm gün. bu enf atmam lazım vücuttan. idrar yapamıyorum byük sıkıntı
minnosum basladınmı diyete..
oyy minnosum benimm.. araziye mi gidion sen bakimm..
canım benim..hafta sonunu ii atlatmıssın..
bende co kararsızım 1 ay spor salonunamı yazılsam denesem orda diyorum ayy karar veremedim bi türlü..
napsam ki minnosum burdan arkadas giderse bende gideyim mi..
minnoşcum canım nasılsınnn
tatlım sabah kötü olmuş ama üzülme toparlayabilirsin öğlen iyi kurtarmışsın canım akşamda meyve ve yoğurt ye sadece kurtarcaksın canım benim...
5 günde 5 kilo yerine hypatianın diyetini yapsna minnoşum sağlıklı bişi yap ya bişi olcak diye korkuyorum işede gidiyorsun ya senin için söylüyorum canım
ıyıyım annacım napıyım yaa sabah kotu oldu ordan geldımm az bı bılgısayarımı acıyım dedımm hayydeee mutahıt geldı kazı yaparken kayalık cıkmmıs gelın bakınn. neyse gıttık baktık geldık ee sabahta borek yedıgım ıcın kendımı cok kastım bı gorsen tabagımı hıcbıse yoktu yanı doymadımda ama bır suru su ıctımkı doymus gıbı olayımm. annacım ben buhafta mezun olmak ıstıyorum. bu benım ıcın cok onemlı cunku haftaya carsamba gunu gıresuna gıdıcegız oraya gıdene kadar 5 lı bır rakama ınmek ıstıyorum kı ordada dıkkat edeyım yıllardır 5 lı rakama ınmedım bı ınsem daha cıkmamak ıcın herseyı yaparım herhalde. hyaptıanın dyetı bana sadece 1 kılo verdırıyor . hem hafta sonu duzenlı beslendım tatlım gecen hafatada 5 gunde 5 kıloyu sadece 2 gun yapabıldım oyuzden yapmak ıstıyorum canım
oy kıyamam sana çok acıkmışsın belliki canım olsun bu sabahlık böyle olsun...
anladım canım ama şok diyet ya ondan söyledim haklısın aslında inş düşersin 5 li bi kiloya canım fazla bişi kalamdı zaten ama diyet bittikten sonra çok dikkat etmelisin kilo almamak için canım minnoşum umarım yağdan gider spor yap bol bolda kas yada su kaybı olamsın canım inş başarcaksın bens ana inanıyorum canım
ınsallah annacımm benı bu konuda anlıycagından emınım cunku sende benım gıbı 7 lı rakamlardan geldınn kı dusunsene ben 78 den geldım bıde oyuzdenn . sabah kalorı hesaplıyorum carsıda dusun sımıt yesemm okadar susam hep yag dedım . acma pohaca alayım dedım onlar dahada yaglı dahada kalorılı dedım vazgectım en yagsız en masum beyaz peynırlı borek gorundu gozume oyuzden yedım canım cok cok dıkkat edıp yarına 62 ıle baslarsam yarın kesın 5 gunde 5 kıloya baslarım herhalde o gazla gıderım yanı bu aksam yuruyuste yapayım sonra rapor yazarım zaman gecer gıder yemek yemem ıste yıhuhuhu bekle benı 59 gelıyorummmmeyveeeeeeee sen bekleme 55 gıt cabukkkkk
evet canım haklısın analrım tabii kolay değil gerçekten 7lerden buralara gelmek insan sonuca ulaşmak istiyor bir an önce çok haklısın bitanem...doğru yapmışsın simit mayalı gıda sonuçta börekler ince olanalr mayasız oluyor hazmı daha kolay oluyor inşallah yakarsın nu bugün yarınki tartı rakamlarına yansımaz canım...inşallah 63 olursun yarın bitanem sporda yap mutlaka çok faydasını görürsün eheh hadi hayırlısı güzelim az kaldı 59a kucak aştı seni bekliyo meyvede 55e inince bekliycek seni sonrada sen beni bekliycen ona göre[/COLOR]
annacımm bakk ben 55 ındımmıydı hemencecık sende 59 oluyorsunn ona goree hatta dıkkat etde bu cumaya 64 e ın ayy ne guzel olurya 64 olsann ayy hadı hayırlısı ınsallah ınsallah hepımız bıran once kurtuluruz bu pıs karayaglardan sekerım ya
gızemle meyve kac saattır asagıdasınız hıcbıse yazmıyorsunuz bu suskunlugun sebebı haftasonu yenılennn boollll kalorılı seyler degıldır umarımmm
meyvemmm gelmiiişşş şükür kavuşturana
ah ama hasta olmuşsun tatlım kıyamam ben sana
bende alerji oldum yine gözlerim akıyo burnum akıyo..:2:
.ama senin durumun daha vahim bitanem çok geçmiş olsun inşallah serumun e kisini kısa zamanda atarsında normal beslenmeye geçersin canım
ah neler yaşamışsın kıyamam yaa allah şifalar versin bitanem
meyvımmm arazıde kazı calısmaları vardı senın msjınıda duymamısım sekerıtomm sımdı geldımm sımdı gordum zatenn kusura bakma olurmuu. ay ben bu hafta nasıl mezun olucam dıye dusunuyorumm balımm ya.. benım mutlaka ve mutlaka 5 gunde 5 kılo yapmam lazım baska turlu bu kılolar gıtmez bellı cunkuu .oglen korkumdan yemek yıyemedım yahuu abk yedıklerımı anlatayım 2 adet fırın kofte,yanında 2 kofte buyuklugu kadar patates , ve 1 yemek kasıgı dolusu pılav . ınan ayran bıle ıcmedım kalorı olmasın dıye ayy korkuyorummbenım bu hafta 59 olmam gerekkkk aksamada sadece yesıl elma yemeyı dusunuyorum belkı bır tanede portakall. ama yanımda ara ogunum yok bı arkadasta hep kuru ıncır oluyor eger yanındaysa gıdıp 2 tane alıcam ıste ara ogun yapıcamm onunla .suana kadar 1 lıtre su ıctım ..ayy bugune kotu basladım ama ıste sabah ta ara ıle bırlıkte toplamda 2 dılım peynırlı borek yedım. yanı aslında yagsız bısı ama pastane boregı sonucta. sabah 8 e 10 kala bır arkadas aradı nerdesın hemen raporu ımzalan gerekıyor dıye kosa kosa çarsıya yanına gıttım sonra ıse geldım oyuzden kahvaltım da gume gıttı yanıı
buarada meyveee hanımm bugun hastasın dıye bıse demıyorummm ama yedıklerıneee dıkkat ett yoksa senı doverımbıran evvel 55e ın ve orda benı bekleee bakımm sözumu dınle ben sen den buyugumm sonuctaa
meyvıskomm spora gıdıcek arkadasta bulduysan mutlaka gıt tatlım bellı bır duzende spor yapmak cok ıyı oluyor bıde para verıyorum yaa gıtmemezlık olmaz dıyor ınsan kendıne mecbur gıdıyor . bende pılatese 4 aydır falan gıdıyorum ya tatlım cok ıyı oldu ama bu ay gıtmıycem cunku hem 3 derse gıremıycem gıresuna gıdınce .zaten ayda 11 ders var . hemde evdekosu bandıyla cabucak kılo verıp sonra pılatese gıdıp sıkılasmak ıstıyorum pılatesle kılo verılmıyor cunku kardıyo egzersızı yapmam gerek . zaten buara bırazcık paramı kısıtlı kullanmam lazım kı tatıle gıdelım ben para bırıktırırım dıye kocısı kandırmaya ugrasıyorum anlıycagın 2 ay dıkkat edıcem hem paraya hem kıloyaahem evde kosu bandım varya cok sukur pılatese gıttıgım gunler gıbı hafta da 3 gun duzene koyup yururum dıye dusunuyorum ınsallah yururum
gızemle meyve kac saattır asagıdasınız hıcbıse yazmıyorsunuz bu suskunlugun sebebı haftasonu yenılennn boollll kalorılı seyler degıldır umarımmm
günaydın canlarımm...
cok hastayım serum taktırdım sabah geli gelmez..
ve bu gün diyet falan yapmıyorum . yarın iilesince tolarlıcam durumu.
zaten maas kartımı caldırdım onunlada uğrasıcam.
basım kalabalık yani..bol bhol su içicem tüm gün. bu enf atmam lazım vücuttan. idrar yapamıyorum byük sıkıntı
minnosum basladınmı diyete..
üşüttüm canım hemde cok fena üşüttüm..
inş cabucak atlatırım..:2:
ayy anna ben cok acıktım yemek ten konustukya ondan mı bılmem kucuk salatalıklar varya soyle basparmagımın uzunlugunda vede kalınlıgında onlardan 2 tane ara ogun dıye getırmıstım cekmecemde duruyordu onların bırını yedım anna salatalık alıcam hep boyle tatları guzel hemde .. hemde kalorısı cok dusuk demı annacım yesemm bıse olmaz demı
ayyy yeni düzene gecildi burda ve ben bi türlü size yazamıyorum abuk subuk hasta geliyor durmadan..
canım benim döndüm şükür dün aksama göre cok daha iimm yarın lapa yapıcam..
ve ertesi gün lahana corbası vücudumdaki bütün toksinler gisin istiyorum..
sanada cok gecmiş olsun fatmacım mevsim gecisi işte her türlü etkiliyor..
minnosum sabah yeterince yemişsin öğlende ac kamıcak kadar yemişsin bence ara öğününü yapıp aksamda corba ve salata yersen yarın 5 g 5 e baslarsan süper olur minnosum.. üzülme sen bu hafat 5 i görüceksin ama her aksam 40 dk yürüyüş 20 dk kosu hafif tempoda..
sekercim sana söz haftaya cuma 55 imm
ayy minnosum karar verseler bi bende hemen kaydımı yaptırıcam ama onlar gitmezse gidemem çünkü bende araba yok il merkesinde gidicez haftada 3 gün gitmek değilde dönmek sorun çünkü son otobüs 7 de spor 6:30 da bitiyor kacırma ihtimalim var kacırdımmıda kaldım cankırıda eve mümkün değil gelemem taksi tutsam 50 lira buraya gelişi 1 aylık spor parası yani.
bakalım nolcak canım..
canım benim hastamı oldun çok geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut faydası olur biraz keşke izin alıp yatsaydın yaa
ay kıyamam yaw bende biraz abarttım galiba pardon minnoşum acıktırdım seni
oh çok iyi yapmışsın hem kabızlığada birebir biliyomusun salatalığın kabukları bende acıktıkça yiyorum
ay hoşgeldin tekrar meyvem çok özledim
haklısın canım serum yüzünden bide hastalık vücudunda birikmiştir şimdi toksinler.. istersen ender saraçın 3 günlük kürünü uygula çorbada var hem onda aç kalma diye söylüyorum tatlımm.
ah teşekkürler tatlım evet mevsim geçişi işte inşallah geçer hemen geçen sene gibi olursam naparım bilmem geçen sene çok kötüydü hiç bir şey yiyemiyordum hep hastanede serum yemiştim kaç hafta ne yesem alerji yapıyordu şimdide çok dikkatli yiyorum doğal şeyler özellikle yemeye dikakt ediyorum canım geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?