ayyy biz minnosumla neden hiç karsılasamaz oldukk
canım benimmm saollayy doğacım izin alma ihtimalim yok ki.. cumada izin aldım gittim. bu günde alırsam burası felc olur yeni sisteme geciliyor..
annacım bende seni cok özledim sekercim
yarın lapayı yapayım da canım ertesi gün ender saracın corbasını yapıcam zaten tüm gün sebze günü die onu içicem ondan sonra da 5 günde 5 e devam edicem muhtemelen son gününü yapamıcam ve pazar günü yoğurtlu bir gün geciricem .
ayy ben burdayım tatlısımmm mucukk mucuck ee arada sırada bende ıs yapıyorum burda sekercımmhaftaya cuma 55 tesın ona gore
meyvee ben bır haftadır hıc spor yapmadım sımdı yaparsam agır cıkarım tartıda ne dersın bu haftada yapamasammı acaba
anladım canım haklısın evet öyle yap şekeritom istersen sadece ilk günün uygula ordaki komposto süper alıyo şişlikleri valla annem kendine yaparken aban bir bardak ayırmıştı bi içtim wcye koştum...zaten sabahtan öğlene akdar komposto öğlenden yatana kadar çorbayı içiyosun ilk gün... inşallah bu cuma 55sin fıstığımm
anladım canım haklısın evet öyle yap şekeritom istersen sadece ilk günün uygula ordaki komposto süper alıyo şişlikleri valla annem kendine yaparken aban bir bardak ayırmıştı bi içtim wcye koştum...zaten sabahtan öğlene akdar komposto öğlenden yatana kadar çorbayı içiyosun ilk gün... inşallah bu cuma 55sin fıstığımm
ınsallahhhh bu cumaaa
anna marıaa 64 kıloo
meyvenull 55 kılooo
mınnos prensess 59 kılooo
amanın yaa 59 yazarken bıle tıtredım allahım ne buyuk bır mutluluk olur yaa hadı bakalım ınsallah ınsallah durun ben bı yesılcay ıceyım yarınada reglım bıter . regl bıtınce hep bır kılo gıderdı ama bu sefer gıtmıyor gıbı gorundu gozume bakalım yarın sabah neler olacak
minnosummmcanım benimmm
ayyy sen spora basla bu aksam cumaya kadar gider o ağırlık.. olsun sen yap 1 hafta cok uzun bi süre değil hemen kendine gelirsin..
haftaya cuma 55 te olucam bak ama seni bu hafta 59 da görmem lazım yoksa hafta sonu yine bozarm diyetimii ona göree
benı tehdıt haaaaa görüşücegız senınlee meyve hanımmmınnos 59 olacak dedımmm ısteee okadarrrrrrrr
amaaa meyveede bu sırada 55 olacakk ona göre ayagını denk al yanı
haha ben gardımı aldım haftaya cuma 55 imm
cok uykum var benim yaa dün gece otobüste hep yaslılar vardı sabaha kadar uyumadılar ve gelinlerini oğullarını kızlarını torunlarını anlattılar durdularr... eve gidip uyumak istiyorumm :97:
ınsallahhhh bu cumaaa
anna marıaa 64 kıloo
meyvenull 55 kılooo
mınnos prensess 59 kılooo
amanın yaa 59 yazarken bıle tıtredım allahım ne buyuk bır mutluluk olur yaa hadı bakalım ınsallah ınsallah durun ben bı yesılcay ıceyım yarınada reglım bıter . regl bıtınce hep bır kılo gıderdı ama bu sefer gıtmıyor gıbı gorundu gozume bakalım yarın sabah neler olacak
ayy canım 55 olmam mümkün değil bu cuma kesin 60 olmusumdur ben
bu hafta aldıklarımı veririm haftayada 55 olurumm
ee sen nezamn 63 e inion bakimmm
cok uykum var benim yaa dün gece otobüste hep yaslılar vardı sabaha kadar uyumadılar ve gelinlerini oğullarını kızlarını torunlarını anlattılar durdularr... eve gidip uyumak istiyorumm :97:
ayy ben kotu oldum de kucuk bı serum takmıs gıbı yap yat uyu sekerıtomm
ayy inşallah minnoşum canım benim bende heycanlandım yaw
ayy canım olsun bu cuma olmazsa haftaya cuma olur
benim 63 olmama daha var gibi görünüyo yavaş yavaş veriyom ben meyvem ama memnunum gidiyo ya bi şekilde hemde sağlıklı :78:
ay kıyamam sana ben eve gidince yat dinlen tatlım
bende bazen denk geliyorum otobüste hayat hikayelerini anlatan teyzelere müzik bile dinlettirmiyolar yaw
canım önemli olan zaten sağlıklı vermek sen bakma benim öyle dediğime..
mayıs ortası mezun olucaksın ama ona göreee
oy bitanem biliyorum sen her zaman bana tembihlemiştin sağlıklı beslenmeyi senin sayende montiye ısındım bende iyiki varsın meyvemm sen olmasan napardım ben...
kız zaten mayısın 19una kadar mezun olmam şart babam bizi erkenden tatile götürcek ben yaz boyu sınav stresinde olcam için o zaman kadar 59a düşmem gerek inşallah başarcamm
amanınnnn amanınnnnn
hemen hızlanıyorsun sekercim hemen tempo tempooo
spor artıyor protein artıyor haftada 4 sabah yumurta yencek.. bol su yeşil cayy. kuruyemiş yasak hersey düzenli cok düzenli olucakk...
sayın anna hanım 2. bi emre kadar sana kuruyemiş marmelat ve bol baklagil yasak .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?