Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayyy biz minnosumla neden hiç karsılasamaz oldukk

ayy ben burdayım tatlısımmm mucukk mucuck ee arada sırada bende ıs yapıyorum burda sekercımm haftaya cuma 55 tesın ona gore

meyvee ben bır haftadır hıc spor yapmadım sımdı yaparsam agır cıkarım tartıda ne dersın bu haftada yapamasammı acaba

anladım canım haklısın evet öyle yap şekeritom istersen sadece ilk günün uygula ordaki komposto süper alıyo şişlikleri valla annem kendine yaparken aban bir bardak ayırmıştı bi içtim wcye koştum...zaten sabahtan öğlene akdar komposto öğlenden yatana kadar çorbayı içiyosun ilk gün... inşallah bu cuma 55sin fıstığımm

minnosummm canım benimmm
ayyy sen spora basla bu aksam cumaya kadar gider o ağırlık.. olsun sen yap 1 hafta cok uzun bi süre değil hemen kendine gelirsin..

haftaya cuma 55 te olucam bak ama seni bu hafta 59 da görmem lazım yoksa hafta sonu yine bozarm diyetimii ona göree

ınsallahhhh bu cumaaa

anna marıaa 64 kıloo

meyvenull 55 kılooo

mınnos prensess 59 kılooo

amanın yaa 59 yazarken bıle tıtredım allahım ne buyuk bır mutluluk olur yaa hadı bakalım ınsallah ınsallah durun ben bı yesılcay ıceyım yarınada reglım bıter . regl bıtınce hep bır kılo gıderdı ama bu sefer gıtmıyor gıbı gorundu gozume bakalım yarın sabah neler olacak

ayy canım 55 olmam mümkün değil bu cuma kesin 60 olmusumdur ben
bu hafta aldıklarımı veririm haftayada 55 olurumm
ee sen nezamn 63 e inion bakimmm

Son düzenleme:

minnosum ben haftaya cuma 55 im yok öyle hemen 55 olamam
daha henüz cerrahi olmadan o kadar hızlı zayıflanmıyor
ama seni 59 görcem bu cuma o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr

benı tehdıt haaaaa görüşücegız senınlee meyve hanımm mınnos 59 olacak dedımmm ısteee okadarrrrrrrr
amaaa meyveede bu sırada 55 olacakk ona göre ayagını denk al yanı

cok uykum var benim yaa dün gece otobüste hep yaslılar vardı sabaha kadar uyumadılar ve gelinlerini oğullarını kızlarını torunlarını anlattılar durdularr... eve gidip uyumak istiyorumm :97:

ayy inşallah minnoşum canım benim bende heycanlandım yaw

ayy canım 55 olmam mümkün değil bu cuma kesin 60 olmusumdur ben
bu hafta aldıklarımı veririm haftayada 55 olurumm
ee sen nezamn 63 e inion bakimmm

ayy canım olsun bu cuma olmazsa haftaya cuma olur

benim 63 olmama daha var gibi görünüyo yavaş yavaş veriyom ben meyvem ama memnunum gidiyo ya bi şekilde hemde sağlıklı :78:

cok uykum var benim yaa dün gece otobüste hep yaslılar vardı sabaha kadar uyumadılar ve gelinlerini oğullarını kızlarını torunlarını anlattılar durdularr... eve gidip uyumak istiyorumm :97:

ay kıyamam sana ben eve gidince yat dinlen tatlım

bende bazen denk geliyorum otobüste hayat hikayelerini anlatan teyzelere müzik bile dinlettirmiyolar yaw

ayy ben kotu oldum de kucuk bı serum takmıs gıbı yap yat uyu sekerıtomm

ay kıyamam sana ben eve gidince yat dinlen tatlım

bende bazen denk geliyorum otobüste hayat hikayelerini anlatan teyzelere müzik bile dinlettirmiyolar yaw

canım önemli olan zaten sağlıklı vermek sen bakma benim öyle dediğime..
mayıs ortası mezun olucaksın ama ona göreee

canım önemli olan zaten sağlıklı vermek sen bakma benim öyle dediğime..
mayıs ortası mezun olucaksın ama ona göreee

oy bitanem biliyorum sen her zaman bana tembihlemiştin sağlıklı beslenmeyi senin sayende montiye ısındım bende iyiki varsın meyvemm sen olmasan napardım ben...

kız zaten mayısın 19una kadar mezun olmam şart babam bizi erkenden tatile götürcek ben yaz boyu sınav stresinde olcam için o zaman kadar 59a düşmem gerek inşallah başarcamm

amanınnnn amanınnnnn

hemen hızlanıyorsun sekercim hemen tempo tempooo
spor artıyor protein artıyor haftada 4 sabah yumurta yencek.. bol su yeşil cayy. kuruyemiş yasak hersey düzenli cok düzenli olucakk...

amanınnnn amanınnnnn

hemen hızlanıyorsun sekercim hemen tempo tempooo
spor artıyor protein artıyor haftada 4 sabah yumurta yencek.. bol su yeşil cayy. kuruyemiş yasak hersey düzenli cok düzenli olucakk...

ahahay meyvem benden çok heyecanlandın kızz

ay doğru dedin bende bu sabah öyle dedim kendime fatma hadi artık tempo tempo gitcek bu yağlar didim

tamam meyvem menümü paylaşiyimmi burdada istersen senin yapıcı yorumlarını öyle özledim ki :78:

bide saçımı çekmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…