• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyvenull'un Diyet Günlüğü

nasıl diliyorsun?sadece içinden mi tutuyorsun yoksa özel bişilerde yapıyormusun?

günaydınnn :16: tartıldın mı?direkt soruyorum çünkü merak ediyorum :9:

canım ben kırmızı bi keseye altın gümüş metal para maddelerinen birini koyup 5 mayıs aksamı ezan saati gül dimine gömüyorum içimden diliyorum.

bi arkadasım 11 tane karınca yuvasından topak alıp gül dibine koyuyor o da öyle yapıyor suya dileğinide bırakabilirsin farklı farklı dileme yöntemleri var..

hızır aleysselamın o gece yer yüzüne geldiğine inanılıyor ne kadar gercektir ne kadar rivayettir bilinmez tabi ama ben her sene yaparım :61:

haftaya bende yapcam bu diyeti şimdi evde salatalık hiç malzeme yok tavuk olayını cözerim kasapta vardırda salatalık malzeme bulmam imkansızz..

sabah 93.7 yi gördüm sevindim pazartesi günü ne gördüğümü hiiiiç sorma bakalım cumaya kadar ne olacak haftasonu kudurunca hafta arası çabala dur pöööfff

Günaydın canlarım:)

nasılsınız?

anna'cım doğumgünün kutlu olsun. bu sene d.gününde en güzel hediyeyi sen kendine verdin bu yeni halinle. tebrik ediyorum seni azminden başarından ötürü. yeni yaşınla birlikte her şey istediğin gibi olsun inş, nice mutlu senelereeeeeeeee :)

canım ben kırmızı bi keseye altın gümüş metal para maddelerinen birini koyup 5 mayıs aksamı ezan saati gül dimine gömüyorum içimden diliyorum.

bi arkadasım 11 tane karınca yuvasından topak alıp gül dibine koyuyor o da öyle yapıyor suya dileğinide bırakabilirsin farklı farklı dileme yöntemleri var..

hızır aleysselamın o gece yer yüzüne geldiğine inanılıyor ne kadar gercektir ne kadar rivayettir bilinmez tabi ama ben her sene yaparım :61:

ay ben de her sene yaparım bir faydasını göremedim:))

gül dibine gömme sonra suya atmayı biliyorum. aşk-ı memnu'da da yapmışlardı :)
sonra sevgili ile kendi resmini altlı üstlü koymayı biliyorum
bir de istediklerinin resmini çizip asıyorsun gül dalına.

sabah 93.7 yi gördüm sevindim pazartesi günü ne gördüğümü hiiiiç sorma bakalım cumaya kadar ne olacak haftasonu kudurunca hafta arası çabala dur pöööfff

cumaya atak bekliyorum senden ona göree kacısın yok :21:

nasılsınız?

anna'cım doğumgünün kutlu olsun. bu sene d.gününde en güzel hediyeyi sen kendine verdin bu yeni halinle. tebrik ediyorum seni azminden başarından ötürü. yeni yaşınla birlikte her şey istediğin gibi olsun inş, nice mutlu senelereeeeeeeee :)

canım benim günaydınn :38:
biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsn bakalımm :64:
ay ben de her sene yaparım bir faydasını göremedim:))

gül dibine gömme sonra suya atmayı biliyorum. aşk-ı memnu'da da yapmışlardı :)
sonra sevgili ile kendi resmini altlı üstlü koymayı biliyorum
bir de istediklerinin resmini çizip asıyorsun gül dalına.

yarın aksam dilek dileme aksamı :66::66:
ayy hypatiacım ben de faydasını gördüm mü görmedim mi bilmiyorum olacagı varsa oluyor işte ama yaptım yapıyorum yapıcam :9::9:

evet canim -900 bugün az yag ve tuz ekliycem ins cok etkilemez 300 400 versemde yeter hic yokdan iyidir

bence az tuzla yag kesmes vermeyi güzel vereceksin :34:

canım sende yaptın mı tavuk diyetini dün bir daha gelmedin.aman canım ne olur tut kendini :29:

aman meyvem senin bu dilek işi zahmetliymiş.bide ben gülü falan nerden bulayım sitenin içinde :9: ben en iyisi dua edim kabul olur.bide mevlanayı ziyaret edeceğim orda dua edeceğim

günayyyyyyyyyydııııııııınnnnnnnn kızlar nasılsınız?

ben gayet iyiyim.dün hiç nedensiz 79.1 çıkmıştım bugun 78.3 çıktım.ablamın tartısı farklı evdeki tartım farklı çıkarttı beni.böylece arayı kapatmıs oldum :66:

tabiki ızgara sayılır ohh pek iyi yapmıssın :16: tartıldın mı peki dün ve bugun?

son bölümde damona çok kötü şeyler oldu söyleyipte heyecanını kaçırmayayım :43::43::43: cuma gelsin diye dört göz bakıyorum :32:

damona ne oldu :43:

ayy hemen izlemem lazım çatlıycammm:1:

canım ben tartılamadım dün ya ama reglim bitmedi hala şişim birazcık :78:

fatmacıgım dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :16:
flower06s.jpg

98430708.png

teşekkürler prensesim saol canımmm :38:

günaydın sekerlerimm :16::16::16:

fatmam benim mutlu yıllar canımcımmm :48::48:
Eki Görüntüle 189367
Eki Görüntüle 189366

hadi keselim pastamızı :52::52::52::52:

gizemcim kendine gelmen lazım canım yaa iiice şiştin nolcak bu halin senin olmaz böylee :20:

prensesim aksamlarıda devam cardio yapmayaa :66::66::66: mayıs sonu 74 de olucaksın inş :66::66:

minnosummm aferin sana gel bi öpeyimm spora baslamıssın :38: bırakmak yok ama bak devam ediceksinn ona göree:64:

hypatiacımda gelir birazdan onuda şimdiden mucuk layayımmm mucuk mucuk :16::16::16:

ay ay meyvem teşekkürler canım bitanem benim:69:

keselim pastayı keselimmm :66:

ayyy meyvısım gelmısss hosgelmısss gunaydınnn papatyamm benımm:38::38::38:

annnacım gunaydınnn gunaydın ıyıkı dogdun ıyıkı dogdunn
dogum gunun kutlu olsun canım mutlu huzurlu saglıklı daha nıce dogumgunlerı kutlaman dılegıyle ınsallah

hypatıamm nerdesın senn bakımm

gızemcım canım neolur artık aramıza don bak burda hersey yoluna gırecek emın ol canım

teşekkürler minnoşum canımsınn :38:

nasılsınız?

çok teşekkürler hypatiamm saol canımmm :70:

günaydın kızlar doğum günü çocuğu geldi...:66: :9:

hepinize teşekkürler canlarım aslında sizi tanıdığım içinde güzel bir doğum günü hediyesi almış gibiyim sizi tanımak hediye gibi...:16:

nasılsınız bakalım öğleden sonra buralarda olamıycam aşkımla bi yere gitcez sürprizmişşş :69:

havada yağğıyo şansımıza annem bereketli olcak doğum günün diyo hehe :1:

bugün bende pek diyet modu yok kızlar yarın bi diyet programıyla gelcem yanınıza bugünlük mazur görüverinizz...:78:

bence az tuzla yag kesmes vermeyi güzel vereceksin :34:

canım sende yaptın mı tavuk diyetini dün bir daha gelmedin.aman canım ne olur tut kendini :29:

aman meyvem senin bu dilek işi zahmetliymiş.bide ben gülü falan nerden bulayım sitenin içinde :9: ben en iyisi dua edim kabul olur.bide mevlanayı ziyaret edeceğim orda dua edeceğim

dün öğlenden başladım tavada kavuruyorum salata yoğurt onun için dedimya sevindim 93.7 ye diye ama katı yapmıyorum salatama tuz azda yağ koyuyorum birazda başka şeyler çok deil ama:17:

dün öğlenden başladım tavada kavuruyorum salata yoğurt onun için dedimya sevindim 93.7 ye diye ama katı yapmıyorum salatama tuz azda yağ koyuyorum birazda başka şeyler çok deil ama:17:

süpersin canım aynen devam :32::32::32:

fatmacıgım damona ne oldugunu söyle dersen söylerim :9: mesela bazıları söylenmesine sinir oluyor.bende söylenmesini sterim meraktan çatlıyorum çünkü ne oldu ne olacak :9:
umarım dogum gününde harika geçer :16:

meyvem çok güsel yarın senide bekliyoruz :62:

prensesim yapmaya bilirim de yaa suanda cok karmasık haller içerisindeyim bilemiyorum yapayım die eve aldım ama naparım yarın belli olurr :26:

Back
X