- Konu Sahibi Alesta1234
-
Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da
internette çin malı olanlarda satılıyo aslında onlar daha ucuz 300-500 falan ama güvenemedim onlara. Güzellik merkezlerine cihaz, ekipman vs. satan bir firmaya telefon edip sordum bugün 3500 TL+KDV ve şuan kampanyalı fiyatıymış, CE onaylı ve belçika yapımıymış, ondan almayı çok istiyorum ama karar veremedim yinede pahalı olduğu için
Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da
Cok be tatlım okadar parayı nası denglestırıcez
Hımm mezoterapi cihazıyla mezoterapi yapması zor. İlk iolarak siteril şartlar gerekli. Sonra kullandığın serum. Bunlar karışım halinde uygulayacaksın ama selülit için siteril serum aldın diyelim ikisini istediğin gibi karıştıranazsın. Yan etkileri var. Diğer hazır karışımları doktorlar dışında pek satmıyorlar. Bazıları direk değil seyreltilip kullanılıyor. Örneğin fosfathidro gurubu lipoliz için farklı bir acıyla 1 cm derinliğe vuruluyo. Mezoterapi ürünleri 6 mm derine farkli açıyla. Çok karışık bir iş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evde bu tarz bir cihazın yanı sıra, ev tipi ufak radyofrekans cihazları var bunlarla meoterapi uygulaması yapılabilir. Ancak her solüsyonu kullanmak etkili sonuçlar vermiyor, gerçek mezoterapi ürünleri uygulamak gerekir, yani herhangi bir serumu bu tarz cihazlarla uyguladığımızda çok fazla verim alamıyoruz. Bir de dermaroller deneyebilirsiniz, ben dermaroller ile uyguluyorum, dermaroller ücretleri 100-120 TL ve bunu 8-10 seans kullanabiliyorsunuz. Ev tipi özel mezoterapi ürünleri de mevcut; saç için, ciltte kırışıklık, sarkma, leke sorunları için, ya da botoks etkisi yaratmak için çok farklı hazır mezoterapi ürünleri sunuluyor. Sprey şişe içerisinde olduğu için uygulaması çok pratik, dermaroller yada ev tipi radyoferans cihazıyla, ev tipi mezoterapi cihazıyla çok rahat uygulanabiliyor. Orjinal mezoterapi kokteylleri olduğu için son derece güzel sonuçlar alınıyor. İnceleyebilirsiniz.Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?