Mezoterapi makinesiyla evde kendimiz mezoterapi yapabilirmiyiz

Alesta1234

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
51
4
286
35
Ankara
Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da

Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da

baktım sımdı 3000 yazıyo foyatı cok pahalı

internette çin malı olanlarda satılıyo aslında onlar daha ucuz 300-500 falan ama güvenemedim onlara. Güzellik merkezlerine cihaz, ekipman vs. satan bir firmaya telefon edip sordum bugün 3500 TL+KDV ve şuan kampanyalı fiyatıymış, CE onaylı ve belçika yapımıymış, ondan almayı çok istiyorum ama karar veremedim yinede pahalı olduğu için

internette çin malı olanlarda satılıyo aslında onlar daha ucuz 300-500 falan ama güvenemedim onlara. Güzellik merkezlerine cihaz, ekipman vs. satan bir firmaya telefon edip sordum bugün 3500 TL+KDV ve şuan kampanyalı fiyatıymış, CE onaylı ve belçika yapımıymış, ondan almayı çok istiyorum ama karar veremedim yinede pahalı olduğu için

Cok be tatlım okadar parayı nası denglestırıcez

Cok be tatlım okadar parayı nası denglestırıcez

Cnm ilk kez duyuyorum acaba kullanım kılavuzunuda yolluyorlar mı? Cnm ingilizcen varsa yabancı sitelerde araşır bi. Türkçe arattırdığım hiç bişeyde yorum bulamıyorum yabanxı yorumları buluyorum oralardan faydalanıyorum anlamıyorum türkler neden yorum yapmaz yoksa kendilerine hiç mi bakmıyolar?

Canım şimdi inceledim dediğin makineleri. İki tane var mezoterapi cihazı olarak. Biri iğneli mezoterapi diğeri iğnesiz cihaz.iğneli olan bana dermarolleri anımsattı. Sistem aynı. İstersen dermarolleri incele daha ucuz bi yöntem. Hem evinde rahatlıkla kendin yapabilirsin. Bence mezolifting cihazı almayı düşünüyosan iğnesiz olanından al. Ayrıca bi yandanda dermarollwr yaparsın

Merhaba , mezoterapi cihazının diyatını sorduğun sitenin adresini bana mesaj atabilir misin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hımm mezoterapi cihazıyla mezoterapi yapması zor. İlk iolarak siteril şartlar gerekli. Sonra kullandığın serum. Bunlar karışım halinde uygulayacaksın ama selülit için siteril serum aldın diyelim ikisini istediğin gibi karıştıranazsın. Yan etkileri var. Diğer hazır karışımları doktorlar dışında pek satmıyorlar. Bazıları direk değil seyreltilip kullanılıyor. Örneğin fosfathidro gurubu lipoliz için farklı bir acıyla 1 cm derinliğe vuruluyo. Mezoterapi ürünleri 6 mm derine farkli açıyla. Çok karışık bir iş

Hımm mezoterapi cihazıyla mezoterapi yapması zor. İlk iolarak siteril şartlar gerekli. Sonra kullandığın serum. Bunlar karışım halinde uygulayacaksın ama selülit için siteril serum aldın diyelim ikisini istediğin gibi karıştıranazsın. Yan etkileri var. Diğer hazır karışımları doktorlar dışında pek satmıyorlar. Bazıları direk değil seyreltilip kullanılıyor. Örneğin fosfathidro gurubu lipoliz için farklı bir acıyla 1 cm derinliğe vuruluyo. Mezoterapi ürünleri 6 mm derine farkli açıyla. Çok karışık bir iş

aslında mezoterapi solusyonlarının birçogu serum olarak dıstan da uygulanabılır ozellıkte

ve yurtdısında direk doktora satma, müşteri ile temasta olmama gibi bir durum yok

ama türkiyede herşeyi %500 karla satmaya alışmış distrübütorler sankı boyle bir kural varmıs gıbı davranıyor

doktor onların ne kadar kar ettigini biliyor, ama hastanın öğrenmesini istemiyorlar

amerikada 85 dolar olan ürünü burada 1600 tl ye satanlar var

inanın aynı şeyi bende çok düşündüm. iki senedir hatta ince uçlu iğne alıp, mezoterapi ilaçlarıyla kendime uygulama yapmayı. Dermaroller alıp üzerine bu solüsyonlardan uygulasak işe yararmı acaba? Birde hangi solüsyon yada solüsyonları alıp karıştırıp uygulamak lazım acaba? Bilgisi olan biri yardımcı olsa süper olurdu:16:

Ben mezoterapi yi uzman bir doktora giderek yaptirmistim ama süreç cok ama çok uzun... dermaroller ile serum yada vitamin ile yaparsan da aynı etkiyi alabiliyormusuz... mezoterapi yi evde uygulamak bana çok riskli geliyor... bi ara lazer i çok arastirmistim.. Lazer ile daha kısa sürede daha iyi sonuçlar alinabiliyormus.. koyu tenli kişilerde daha iyi sonuclar veriyormus çünkü açık tenli kisilerde leke kalabiliyormus.. peki aramızda lazer ile bilgisi olan var mı kızlar ? Hangi tedavi daha iyi size göre.. Çünkü lazer konusunda kararsız kaldım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır aynı etkinin olmasına imkan yok. tabii selülit içinse selülit etki mezanizması cildin 6mm ila 1cm derinliğinde başlıyor. dermaroller max 2mm cildin aşağısına iner. birde selülit veya yağeritme için kullanılan serumlar cildin 2 mm aşağısında kullanmak yan etkilere yol açar. min 6 mm e inmelidir

tabii benim söylediğim profesyonel serumlar. ben dermaroller la kullandım sonuc felaketti. 1 kez kullandım 3 ay boyunca şişlik ve renk değişimi oldu. termaj ve masajla zor eski haline getirttim. bunlar cildin aşağısında kullanılmalıymış . ama normal güzllik serumları falan işte onlardan kullandığında dermorollr etkisi yok denecek kadar az. ben çok kullandım ama bir sonuç alamadım.

dermapen evet ben aldım, kullanıyorum, dermorollerın aynısı farkı otomatik deriyi işliyor, kullanımı daha kolay üst derinin canlanmasını sağlıyor, sivilce izlerimi geçirdi , ama selülit veya çatlak için faydalı değil

Ben de yıllardır 3-4 farklı yere saç mezoterapisi yaptırıyorum. Birinde daha profesyonel bir alet vardı, birinde normal şırınga ile yapıyorlardı...ben de fiyatı aşırı yüksek bulduğum için kendim şırıngayla yapsam nasıl olur diye düşündüm cidden..sonra eczanede çalışan bir arkadaşıma sordum sen yapar mısın diye, o da mezoterapide iğnenin baya deirne girdiğini,kullanılacak herşeyin çok steril olması gerektiğini falan söyleyince korktm açıkcası...yine de yapacak olanlar varsa bol alkolle hem aleti hem de kafa derilerini steril etmeleri gerek kullanmadan önce...benim gittiğim yerde saç derimi de steril ediyorlar, atlamamak lazım...selamlar

evde bu tarz bir cihazın yanı sıra, ev tipi ufak radyofrekans cihazları var bunlarla meoterapi uygulaması yapılabilir. Ancak her solüsyonu kullanmak etkili sonuçlar vermiyor, gerçek mezoterapi ürünleri uygulamak gerekir, yani herhangi bir serumu bu tarz cihazlarla uyguladığımızda çok fazla verim alamıyoruz. Bir de dermaroller deneyebilirsiniz, ben dermaroller ile uyguluyorum, dermaroller ücretleri 100-120 TL ve bunu 8-10 seans kullanabiliyorsunuz. Ev tipi özel mezoterapi ürünleri de mevcut; saç için, ciltte kırışıklık, sarkma, leke sorunları için, ya da botoks etkisi yaratmak için çok farklı hazır mezoterapi ürünleri sunuluyor. Sprey şişe içerisinde olduğu için uygulaması çok pratik, dermaroller yada ev tipi radyoferans cihazıyla, ev tipi mezoterapi cihazıyla çok rahat uygulanabiliyor. Orjinal mezoterapi kokteylleri olduğu için son derece güzel sonuçlar alınıyor. İnceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
evde bu tarz bir cihazın yanı sıra, ev tipi ufak radyofrekans cihazları var bunlarla meoterapi uygulaması yapılabilir. Ancak her solüsyonu kullanmak etkili sonuçlar vermiyor, gerçek mezoterapi ürünleri uygulamak gerekir, yani herhangi bir serumu bu tarz cihazlarla uyguladığımızda çok fazla verim alamıyoruz. Bir de dermaroller deneyebilirsiniz, ben dermaroller ile uyguluyorum, dermaroller ücretleri 100-120 TL ve bunu 8-10 seans kullanabiliyorsunuz. Ev tipi özel mezoterapi ürünleri de mevcut; saç için, ciltte kırışıklık, sarkma, leke sorunları için, ya da botoks etkisi yaratmak için çok farklı hazır mezoterapi ürünleri sunuluyor. Sprey şişe içerisinde olduğu için uygulaması çok pratik, dermaroller yada ev tipi radyoferans cihazıyla, ev tipi mezoterapi cihazıyla çok rahat uygulanabiliyor. Orjinal mezoterapi kokteylleri olduğu için son derece güzel sonuçlar alınıyor. İnceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X