benimde elbisem kestirdikten sonra bu paylaştıkların gibi oldu da ondan sormuştum izmir de olsan bi geceliğine verirdim sanaboşuna para harcamamış olurdun çünkü sonra bu tarzlar pek giyilmiyor :)))) ama istdaymışşsın inş istediğin gibi kıyafet bulursun canım benim
Eki Görüntüle 576993
canım ben 2sene önce almıştım bunu . geçen yaz kestrdim dizüstünde kısa ama kesilmiş halinin fotosu yok ama 2.resim gibi kısalığı . fransız modeliydi :)
daha zamanın var istediğin gibi bulursun canım inşallahmodel arastırmalarına devam et bakalım güzel birşeyler bulursun zaten ist da da çok çeşit var istediğin gbi bulursun
yok canım üni bitti benm 1 seneyi geçti :)))
işletme bitirdim canım ve tavsiye etmiyorum :))))
çok ii yaparsın canım güzel meslek sonuçtahayırlısı olsun
bence diktirmeye hiç uğraşma canım ben üniversite mezuniyetim için diktirmiştim ama tam hayal ettiğim gibi olmadı helede istanbulda oturuyorsun hazır alabileceğin okadar çok yer varki :) hemde kesinlikle çok çok daha ucuz fiyata hazır bitmişini alırsın. dikim yapan yerlerin çoğu cok fazla istiyorlar. benim nişanım ve mezuniyetim yakın tarihlere denk geliyodu o yüzden hem nişanlık hem mezuniyet ikisini bir diktirdim ama çok pişman oldum. keşke azcık daha vakit ayırıp dolaşıp hazır alsaymışım diyorum hep :)
Analdım canım zaten hayırlısıyla PDR okuyacağımm
Canım bence mavi olan ortadaki çok güzel geçen sene bende liseden mezun oldum buna benzer bir şey almıştım saçımıda su dalgası yaptırmıştım herkes topuz falan yaptırınca daha sade olmak istedim :)
Canım bende saçımı su dalgası düşünüyorum ve sadece bir göz kalemi ve parlatıcı olacak makyajım öyle ağır bir şey istemiyorum, sade ama güzel olmak istiyorum. Sen o maviye benzeyen elbiseyi nereden almıştın canım? birde buna benzer kıyafetler bulabileceğim iyi bir mağaza biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?