Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mezuniyet Gecesi İçin yardımmm

Lise mezuniyetinde çok yakışır bende maviye bayıldım pembe çok çocuksu olur

Düşünmen yeterli canım çok teşekkürler. Evet istanbuldayım. Ya zaten Sagaza Madrid diye bir marka var oradan almayı düşünüyorum çok hoş kıyafetleri var. Ama senin elbisenin bir resmi avrsa koyarmısın canım fikir oluşması için aklımda

canım ben 2sene önce almıştım bunu . geçen yaz kestrdim dizüstünde kısa ama kesilmiş halinin fotosu yok ama 2.resim gibi kısalığı . fransız modeliydi :)

Eki Görüntüle 576993
canım ben 2sene önce almıştım bunu . geçen yaz kestrdim dizüstünde kısa ama kesilmiş halinin fotosu yok ama 2.resim gibi kısalığı . fransız modeliydi :)

Fransız modellerine bayılırım en çok dantelli olanlara tercihim fransızlardan yanada olabilir Ama sade olması lazım seninki bana göre fazla abartılı ben fazla sadeciyim.

daha zamanın var istediğin gibi bulursun canım inşallah model arastırmalarına devam et bakalım güzel birşeyler bulursun zaten ist da da çok çeşit var istediğin gbi bulursun

bence diktirmeye hiç uğraşma canım ben üniversite mezuniyetim için diktirmiştim ama tam hayal ettiğim gibi olmadı helede istanbulda oturuyorsun hazır alabileceğin okadar çok yer varki :) hemde kesinlikle çok çok daha ucuz fiyata hazır bitmişini alırsın. dikim yapan yerlerin çoğu cok fazla istiyorlar. benim nişanım ve mezuniyetim yakın tarihlere denk geliyodu o yüzden hem nişanlık hem mezuniyet ikisini bir diktirdim ama çok pişman oldum. keşke azcık daha vakit ayırıp dolaşıp hazır alsaymışım diyorum hep :)

Burasını hiç düşünmemiştim çok haklısın belkide istediğim gibi çıkmaz elbise, gezip almak en iyisi demen gibi. Hem o kadar mağaza var istanbulda bulurum güzel bir şey heraldee

Canım bence mavi olan ortadaki çok güzel geçen sene bende liseden mezun oldum buna benzer bir şey almıştım saçımıda su dalgası yaptırmıştım herkes topuz falan yaptırınca daha sade olmak istedim :)

Canım bence mavi olan ortadaki çok güzel geçen sene bende liseden mezun oldum buna benzer bir şey almıştım saçımıda su dalgası yaptırmıştım herkes topuz falan yaptırınca daha sade olmak istedim :)

Canım bende saçımı su dalgası düşünüyorum ve sadece bir göz kalemi ve parlatıcı olacak makyajım öyle ağır bir şey istemiyorum, sade ama güzel olmak istiyorum. Sen o maviye benzeyen elbiseyi nereden almıştın canım? birde buna benzer kıyafetler bulabileceğim iyi bir mağaza biliyor musun?

Bende öyle yapmıştım canım makyajımı zaten makyaj yapmayı sevmem normalde ama o gün için biraz yapmıştım.
Konyadaydım ben o zamanlar ordan bi mağazadan almıştım sen nerdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…