Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mezuniyet Gecesi İçin yardımmm

Bende öyle yapmıştım canım makyajımı zaten makyaj yapmayı sevmem normalde ama o gün için biraz yapmıştım.
Konyadaydım ben o zamanlar ordan bi mağazadan almıştım sen nerdesin ?

Ben istanbuldayım şuan, bende sevmem makyaj falan hem cildim erkenden yaşlansın istemem doğal daha güzelim diye düşünüyorum

Ben istanbuldayım şuan, bende sevmem makyaj falan hem cildim erkenden yaşlansın istemem doğal daha güzelim diye düşünüyorum

İstanbuldan nerden alabilirsin hiç bilmiyorum yardımcı olamıycam bitanem ama vardır elbet.
Kesinlikle bende öyle zaten cildim güzel makyaj yaparak berbat etmek istemiyorum yalnız ruj çok kullanırım onuda seviyorum :)

Bulurum orası sorun değilde beğenirmiyim bilmiyorum açıkçası Bende sadece parlatıcı kullanırım, ruj bile ağır geliyor bana

Bulurum orası sorun değilde beğenirmiyim bilmiyorum açıkçası Bende sadece parlatıcı kullanırım, ruj bile ağır geliyor bana

Sende benim gibi zor beğenen kararsız birisin sanırım ben öyleyimde :)
Bazen çok solgun olduğumu hissediyorum parlaklık versin diye ruj kullanıyorum açıkcası :)

Sende benim gibi zor beğenen kararsız birisin sanırım ben öyleyimde :)
Bazen çok solgun olduğumu hissediyorum parlaklık versin diye ruj kullanıyorum açıkcası :)

Evet öyleyim Açık tenliysen eğer rengin soluk gelebilir bende beyaz tenliyim

duygusal olarak yıpratıcı bir bölümde :) okurken çok eğlenceli ama çalışma hayatı yıpratıcı

Evet öyleymiş, insanların sorunlarını dinleyeceksin sürekli ve kim bilir ne kadar değişik sorunlarla karşına çıkacaklar çok zor olmalı

Bende açık tenliyim :) Ayrıca PDR istiyormuşsun güzel bir seçim ben şuan hukuk okuyorum canım onuda tavsiye ederim :)

Bende açık tenliyim :) Ayrıca PDR istiyormuşsun güzel bir seçim ben şuan hukuk okuyorum canım onuda tavsiye ederim :)

Ne güzel canım hukukta düşünmüştüm fakat PDR yi daha çok istiyorum o bölüm hoşuma gidiyor, zaten insan sevdiği mesleği yapmalı değil mi?

"zaten insan sevdiği mesleği yapmalı değil mi? "

Kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…