Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mezuniyet Gecesi İçin yardımmm

Bencede mavili çok tatlı hem önden hem arkadan profilleri çok hoş

Evet, bu model elbiseleri çok beğeniyorum ancak ben giyemem bacaklarım çirkin =( beğendiğim bir iki tanesini de ben koyayım

Bunlar da benim klasörlerde bulunanlardan, siyah dantelli en beğendiğim =)

Daha 1 yılın var voedream Benim cevabımı hiç takmadın sanırım

çıtı pıtı kızlara çok yakıştırıyorum bu modelleri, daha minyonsanız ve bacaklarınız düzgünse bence harikalar.. mavi olana bayıldım

çıtı pıtı kızlara çok yakıştırıyorum bu modelleri, daha minyonsanız ve bacaklarınız düzgünse bence harikalar.. mavi olana bayıldım

1.60larda boyum zayıfımda bende yakışacağını düşünüyorum

lise mi üni mezuniyeti mi canım ? ben ünide aldım tam prenses kıyafeti gibi tüllü zümrüt yeşili sonra bida gyemedim hiç bi yere geçenlerde kuzenm evlendi onu kısalttım dizüstü yaptm öyle giydim . bi süre sonra bu tarz elbiseleri her yere gyemıosun maalesef . nerde oturuosun canm ?

lise canım ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum saçımı ne yapacağımıda bilmiyorum aslında bir yerden düşünmeye başlamak gerek bence. İstanbulda oturuyorum bu arada

benimde elbisem kestirdikten sonra bu paylaştıkların gibi oldu da ondan sormuştum izmir de olsan bi geceliğine verirdim sana boşuna para harcamamış olurdun çünkü sonra bu tarzlar pek giyilmiyor :)))) ama istdaymışşsın inş istediğin gibi kıyafet bulursun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…