• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyete bu elbise nasıl?

kabarık istiyosan tül olmayan hafif kabarık elbiseler var . tül olması nişan kıyafeti havası vermiş . tafta kumaş olabilir mesela kumaş hafif sert ve kabarık duruyo daha prenses gibi olursun rengi de biraz daha pastel ton secersen daha iyi olacağını düşünüyorum .

kabarık istiyosan tül olmayan hafif kabarık elbiseler var . tül olması nişan kıyafeti havası vermiş . tafta kumaş olabilir mesela kumaş hafif sert ve kabarık duruyo daha prenses gibi olursun rengi de biraz daha pastel ton secersen daha iyi olacağını düşünüyorum .

valla hangi kıyafetten bahsettiğini anlayamadım canım :)

balık modeli elbise olabilir mesela yaz aylarında bronz ten ve dore balık bir elbise vücut hatlarına güvenen bayanlara çok yakışabilir gold küpelerle ve su dalgası saçlarla harika olabilir benim mezuniyet elbisem aynen bahsettiğim gibi 1 kere giydim temizlettim ve duruyo öyle aynı elbiseyi başka yere de giymeme gibi huyum var :) resim koymayı bilsem koyardım resmini elbisenin...

Back
X