Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arkadaşlar bi karıştırdığınız nokta var ilk fotoları ben koymadım gelinlik gbi olan bana ait değil yani benim koyduklarıma yorum yaparsanız sevinirim
kabarık istiyosan tül olmayan hafif kabarık elbiseler var . tül olması nişan kıyafeti havası vermiş . tafta kumaş olabilir mesela kumaş hafif sert ve kabarık duruyo daha prenses gibi olursun rengi de biraz daha pastel ton secersen daha iyi olacağını düşünüyorum .
kabarık istiyosan tül olmayan hafif kabarık elbiseler var . tül olması nişan kıyafeti havası vermiş . tafta kumaş olabilir mesela kumaş hafif sert ve kabarık duruyo daha prenses gibi olursun rengi de biraz daha pastel ton secersen daha iyi olacağını düşünüyorum .
merhaba arkadaşlar elbise nişan elbisesi tarzında ama ben bunu giyinmek istiyorum böyle prenses peri gibi olmak istiyorum mezuniyette zaten çırağan sarayında olacak balo , sizce nasıl bu kıyafet uygunmu ?Eki Görüntüle 211438
Eki Görüntüle 211438
balık modeli elbise olabilir mesela yaz aylarında bronz ten ve dore balık bir elbise vücut hatlarına güvenen bayanlara çok yakışabilir gold küpelerle ve su dalgası saçlarla harika olabilir benim mezuniyet elbisem aynen bahsettiğim gibi 1 kere giydim temizlettim ve duruyo öyle aynı elbiseyi başka yere de giymeme gibi huyum var :) resim koymayı bilsem koyardım resmini elbisenin...