- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Aynen pi*likleryedığı kaba tükürenlerde ne kadar çoğaldı maşallah
Ordan kaldırdı kalbimizden asla kaldıramaz...belki ilk cumhurbaşkanımızla göz göze gelmekten hoşlanmıyorlardır
senin benim kalbimizden kaldırmaz belki ama çoğu insanın kalbinden kaldırdı, malesef acı gerçek buOrdan kaldırdı kalbimizden asla kaldıramaz...
Bu ugraslar boşuna....
D.....kmiş onlar o zaman chess ..senin benim kalbimizden kaldırmaz belki ama çoğu insanın kalbinden kaldırdı, malesef acı gerçek bu
Keşke photoshop olsa dengesizin biri der gecersın.. Ama gercekse yazık gercekten cok yazık yani..işgüzar biri photoshopla yapmışta olabilir dicektim ki hürriyette falanda var aynı foto, Atatürk yok
Keşke photoshop olsa dengesizin biri der gecersın.. Ama gercekse yazık gercekten cok yazık yani..
Yok anacm yok bu milletin gözü kor olmuş bu adami kaldirir mi hicKaldırsınlar kaldırsınlar elbet zamanı geldimi bunlarıda bi kaldıran olur
Kaldırmazlar mı diyorsun yani haklısın resmen kör olmuşalr aslında resmin k.. olmuşlr desem sen daha iyi anlarsın sanırımYok anacm yok bu milletin gözü kor olmuş bu adami kaldirir mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?