- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kimler gelip gitmedi canım yaa sultan süleyman mesela daha adlarını bilmediklerimiz osmanlı devletinin yok olusu mesela buda gidecek tadını cıkıarıypr bu gunlerin az kaldı daha kac yıl yasarki bu adam..Yok anacm yok bu milletin gözü kor olmuş bu adami kaldirir mi hic
Allahin bictigi ömrübilemem ama yyaölür ya tahtindan düşer inşallah gider yaniKimler gelip gitmedi canım yaa sultan süleyman mesela daha adlarını bilmediklerimiz osmanlı devletinin yok olusu mesela buda gidecek tadını cıkıarıypr bu gunlerin az kaldı daha kac yıl yasarki bu adam..
Gidecek ama ne zaman işte ama gidecek..Allahin bictigi ömrübilemem ama yyaölür ya tahtindan düşer inşallah gider yani
kendi resmini asmaya cürret edemez..asgerlere önderlik yapıp kurtuluş savaşınımı kazandı..bakın dilediği zaman olmayacak şeyleri olduruyor..aldığı Suriyeliler hem aç hem sokakta halkın başına bela..Allahin bictigi ömrübilemem ama yyaölür ya tahtindan düşer inşallah gider yani
O adama laf söylemek bile gereksiz güzel yuregimizi kirletmeyelim ona ettiğimiz kotu sözlerle. Allah siniyor türk milletini. Başka bir şeyle aciklanamaz bukendi resmini asmaya cürret edemez..asgerlere önderlik yapıp kurtuluş savaşınımı kazandı..bakın dilediği zaman olmayacak şeyleri olduruyor..aldığı Suriyeliler hem aç hem sokakta halkın başına bela..
Bence böyle olmaz. İngilizlere Fransızlara rica edip bir saldırı ayarlamalı. Sonra 2.Kurtuluş Savaşından Orduların Kumandanı olmalı. O zaman onun da fotosu yer alır.
Fakat, hay Allah! O zaman da yine Atatürk'ün yanında 2.foto olur.
Tüh olmadı yine! Napsak ki?
Çaresiz bir durum ne yazık.
Yine 1.Fotoğraf Atatürk olacak. İlelebet öyle olacak.
Kim hainmiş..acsan ..Valla hangi taş sağlamsa ona mürcat edin artukunMillet gercekleri ögrendikce o %52 ler %80 leri bulacak. Hainler hakettiğini alacak
Soda ic soda. Sendeki hazimsizliga bi tane yetmez ama bi kasa icersen anca hazmedersin Atatürk'ü.Valla hangi taş sağlamsa ona mürcat edin artukunMillet gercekleri ögrendikce o %52 ler %80 leri bulacak. Hainler hakettiğini alacak
Bu alinti yapmayın lafina da kil oluyorum. Neden sacma gelenek? Bu ulkeyi kuran sana secme secilme hakki veren egemenligin millete ait oldugunu soyleyen adamdan , resminden neden rahatsız oluyorsun?Haber gercek mi bilmiyorum ama gercekse kaldirilmasi cok iyi olmus. Devamini bekliyoruz. Alinti yapmayin benim düsüncem bu yönde! Sacma bir gelenekti. Olmasi gereken olmus.
Haber gercek mi bilmiyorum ama gercekse kaldirilmasi cok iyi olmus. Devamini bekliyoruz. Alinti yapmayin benim düsüncem bu yönde! Sacma bir gelenekti. Olmasi gereken olmus.
Sonra polemikten gidiyorum. Sevmeniz icin illa resimlere mi ihtiyaniz var. Seven yine sevsin. Benim icin bu bir dayatmadir özgürlük kavramina kesinlikle uymuyor. Bazilari örnek vermis ondan diyorum; Erdoganin resmini de assalar ayni sacmalik benim gözümde. Ayrica Atatürk hakkinda yazdiklariniza katilmiyorum ama uzatma geregide duymuyorum Herkesin kendi düsüncesi.Bu alinti yapmayın lafina da kil oluyorum. Neden sacma gelenek? Bu ulkeyi kuran sana secme secilme hakki veren egemenligin millete ait oldugunu soyleyen adamdan , resminden neden rahatsız oluyorsun?
Begenin begenmeyin zorunuza gitsin gitmesin bu ülkeyi Atatürk kurdu ve bu millet ona olan vefa borcunu unutmayacak, nankorluk etmeyecek , saygısını sevgisini hic kaybetmeyecek. O resmi indirenler inecek
M MasalKenti bir de su mesaji begenmissin. Milleti Atatürk e tapmakla nasil itham edersiniz? Rezaletin daniskasi.Valla hangi taş sağlamsa ona mürcat edin artukunMillet gercekleri ögrendikce o %52 ler %80 leri bulacak. Hainler hakettiğini alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?