Mide bulandıran Haberler

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
arkadaşlar merhaba,
Dert mi, evet dert belki de. Toplum adına, geleceğimiz adına.
TV’den haberleri izlemiyorum. Önüme ne koyarlarsa bakmak hiç hoşuma gitmez. O yüzden internetten takip etmeye çalışıyorum gündemi. Gerçekten çoğu haber mide bulandırıcı.
Yok bilmem hangi yıllarca, topluma örnekmiş gibi karşımıza çıkan sanatçının yasak aşkı. Evliyken eşini bırakıp başkasıyla evlenenler, sonra lezbiyen evliliği, en kötüsü çocuklara taciz haberleri.. boşanınca gidip başkasınu buldu diye işlenen kadın cinayetleri. Sevgilisiyle birlikte kocasını Yok eden kadınlar.. midem bulandı gerçekten. Çok kötü oldum..(Af edersiniz) Bir kaç haber okuyunca gittim tükürdüm lavaboya.
Kınamak falan değil bunun adı, yani kötülüğü farketmek..
ya gerçekten psikolojim bozuluyor. Ben şöyle gündemde ne var, neyi başarmışız ülke olarak, sadece futbolun olmadığı sporun diğer alanlarındaki başarı haberleri, eğitimde önemli gelişmeler vs. Bunları takip etmek istiyorum.
Çözüm basit aslında. Haberleri hiç izlememek..
Ama bu yaşanan kötülüklerin hiç birini Yok saymaz.
Çocuğum kendine güvensin diye markete ekmek almaya gönderecek olsak, peşinde aynı zamanda dedektif gibi olmamız gerekiyor.
Önceden bu kadar da kötü değildi belki hayat.
Ya da ben göremiyordum, cahildim falan..
Düzeni değiştirmek için yapabileceğimiz ne var bilmiyorum ama sadece her zaman doğruluktan, dürüstlükten ve insanlıktan yana örnek davranışlarla devam etmemiz gerektiği.
İnsanların yaşadığı dünyada böyle şeylerin yaşanması üzücü gerçekten.
Ama hala hayatta iyi şeylerin de olduğunu bilip birilerine de göstermek gerekir,ümitvar olmak gerekir belki de.
Paylaşmak istedim,hepsi bu kadar..

Ya bilemiyorum iğrenç geldi, üç kadının evliliği gibi falan.yani hayvanlar bitkiler bile eril-dişil çift iken..insanlarda böylesi..

bazen yaptığım en büyük aptalligin böyle bir ülkeye hatta böyle bir dünyaya çocuk getirmek olduğunu düşünüyorum

hadi biz bir şekilde yaşamaya ayakta kalmaya çalışıyoruz da herşey kötüye giderken çocuklar nasıl uyum sağlayacak bu kötü dünyaya bilmiyorum

çözüm tv izlememek de değil ki.bunun interneti var,gazetesi var,halk arasında konuşulanı var,yaşadığın bizzat tanık olduğun olaylar var..

aynen ben de sen gibi düşünüyorum
işin kötüsü eşim her akşam mutlaka haberleri izler bir saat
ben tahammül edemem
nefret ediyorum artık herseyden
haberler sayesinde paranoyak oldum
toplum olarak çok kötü zamanlara gidiyoruz ama hala hersey normalmiş gibi , daha üst seviyelere tasınıyormusuz gibi reklamlar yapılıyor

hayattan soğudum yeminle.çocuk yapma fikri bile beni düşündürüyor o çocuk buyuyunce 60-70 sene bu ülkede bu dünyada nasıl yasayabilecek

Ya bilemiyorum iğrenç geldi, üç kadının evliliği gibi falan.yani hayvanlar bitkiler bile eril-dişil çift iken..insanlarda böylesi..
İşte bu sizi hiç ilgilendirmez...o insanlar da sizin gibi düşünenler yüzünden mide bulantısı yaşıyor olabilir...cinsel tercihi farklı diye o insanları cinayet işleyen insanlarla bir tutamazsınız...sizin kafanızdakiler sayesinde ülkenin nereye gittiği belli değil.

Neden hemen saldırıyorsun evet saygı duymak zorunda değiliz evet benimde midem bulandı 3 kadın evlenmesi nedir bu cinsel tercih diye saygı duyup aaaa ne hoş mu diyeceğiz birde çocuk olucakmış düşün çocuk büyüyecek herkesin bir anne ve babası varken 3 kadın evliyiz biz deyip o çocuğu büyütecek eeee buna saygı duymak zorundamıyız

Ne hoş dediğimiz şeylere saygı duymak zaten kolay, önemli olan ne hoş diyemediklerimize saygı duymak.. toplum olarak müthiş bir hoşgörüsüzlük içindeyiz maalesef..

3 kadının da 3 erkeğin de 3 farkli cinsiyetten insanın da evliliğine saygı duymak diye bir durum olamaz.

bu eş cinsel evlilik değil ki iki kişinin yaşadığı şeydir evlilik burada bilmem okudunuz mu bildiğin sapkin bir durum var 3 kişilik

bu 3 kişinin üçü kadın olsun veya biri kadın ikisi erkek olsun burada önemli olan eş cinsellik değil anormal olan çok eşlilik ve bu ne zaman normal görülmeye başladı?

2002 yılında eğitimli iyi bir işi olan varlıklı bir komşumuz eşi öldükten sonra cinsiyet değiştirdi
Erkek tanıdık kadın oldu çocuklarının osikolojisini bilemem kendisininde ben sadece şaşırdım.

5 yıl önce arkadsşlarımız evlendi gayet ağır abi takılan erkek kardeşi düğün sonrası cinsiyet değiştirip kadın oldu. Büyük bi kozmetik firmasının satış müdürüydü hayatkadını oldu.
Akrabalarıyla son görüşmesiymiş o ben yine şaşırdım

İç kimlik çok çnrmli yargılamayın illa 2li farklı cinsiyet biarada olucak diye kural yok

Trde yıllardır kuma sistemi var 1adam çok kadın bu çok mu normal ? Onlarda okadar normal işte

Oda normal değil hiçbiri normal değil.
Bunu normal olarak görürsek zaten dünyanın sonunu getiririz.

Ne hoş dediğimiz şeylere saygı duymak zaten kolay, önemli olan ne hoş diyemediklerimize saygı duymak.. toplum olarak müthiş bir hoşgörüsüzlük içindeyiz maalesef..
Inanın bu hoşgörü değil bence değil düşünüyorum şimdi çocuk büyücek baba yok evde 3 kadın evliyiz ne bilmem benim aklım almadı bu hoşgörü göstereceğim bir durum değil ha kalkıp küfür etmiyorum ama saygıda duymuyorum açıkçası ve bunu söylediğimiz icin neden hosgorusuz tada yobaz vs vs oluyoruz anlamış değilim sözlerim size değil genel olarak yazdım

Şimdi o çok başka bir mevzu ona birşey diyemem hani bakıyoruz artık cinsiyet değiştirme çok fazla oldu hadi o bir yere kadar tamam ama bu inanın fazla az öncede yazdım 2 erkek yada 2 kadın ne biliyim düşününce yani benim fikrim tabiki hiç hoşa gitmiyor da denecek birşey yok kendi hayatları yaşıyorlar

3 kadın da daha da bi değişik olmuş açıkcası yeni yeni idrak ettim sonuçta tek erkek iki kadın da olsa normal karşılaşmazdık. Aslında dediğinize geliyor olay, kalkıp küfür etmiyorum sadece herkesin kendi tercihiz diyebiliyorum.. sağlıklı mı, psikolojik olarak.. hayır değil. Mutlaka küçüklükten kalan vs atlatilmayan travmaları vardir.

Bakın cinsiyet değiştirip drluk avukatlık yapanlarda var ama çoğu yaşlanmıyo intihar ediyolar hep toplum baskısı sert bakışlar

O insanlarda psikolojisi cinsel kimliği bozuk kendilerince bi dünya yaratıyolar nekadar yaşıyolar kimbilir.

aynı fikirdeyim benim için önemli olan gay veya lezbiyen olmaları değil çok eşli olmaları ve bunu normal bulmak demek toplum olarak kuma kavramına normal bakıyor olmak demek.

bende hakaret etmem belki ama iğrenç bulduğumu da inkar edemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…