- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Ya bilemiyorum iğrenç geldi, üç kadının evliliği gibi falan.yani hayvanlar bitkiler bile eril-dişil çift iken..insanlarda böylesi..
Evet katiliyorum.yeni haberde okudum 10 yasindaki bir kiz cocugunu ailesi evleri yapildigi icin akrabaya yatili kalmaya emanet etmisler.cocugun hareketlerinden suphe duymuslar.ailesi sormus ama cocuk anlatamamis dile getirememis durumu.sadece hicabi amcam bana kotu seyler yapiyor diyebilmis.kitapliga kamera koyup ogrenmisler gercegi.adam hapiste simdi.cocuklarimiza korkutmadan bagirmadan sinirlenmeden iletisimlerimiz hep acik olmali.
Ve malesef sadece bizim ülkemizde değil dünya genelinde bi iğrençlik söz konusu.
Çünkü ALLAH inancımız gitmiş. UNUTMUŞUZ.
Sizin su yazdıklarınızı Allah’a inanan bi insan yapabilir mi ?
YOZLASTIKCA o cukura gidiyoruz.
Edep adap saygı görgü hicbirsey yok. Hersey malesef hırs ve zevk odaklı. Intikam odaklı. Burda görev malesef yine biz kadınlara düşüyor. Çünkü bu bütün saydıklarım i çocuklara öğrenebilecek yegane insan ANNEDİR- KADINDIR.
gelecek bizlerin elinde.
Allah a inanan insanlardan da cok çıkıyor. Daha doğrusu sapkınlıklarıni din ile bastırmaya çalışan, dini öne sürüp her türlü dalavereyi çeviren, yurtlarda kuran kurslarinda çocukların ırzına geçenler ateistlerden çıkmıyor herhalde. Allahtan korkup yapmamak sizi iyi bir insan yapmaz ki. Insani duygulariniz zayıfsa vicdan yoksa her türlü kötülüğe açıksınız zaten. Allah korkusu da bir yere kadar durdurur böylelerini.
Aynen de öyle. Vaaz verip istismar edilen yerlerde ki inancı da sorgular lanet ederim.
Din değil
İNANÇ BİTMİŞ.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ektasina-da-sorusturma.1050213/#post-54141316
ben de böyle haberler görmek istemiyorum
haber izlesen okusan bi türlü okusan bir, evet haberlerden uzak durunca insan daha huzurlu oluyor ama bi taraftan da ülkede neler oluyor bilmeden oturamıyorsun
Aşırı hoşgörüden bu ayrıntıyı kaçıranlar var cidden...3 kadının da 3 erkeğin de 3 farkli cinsiyetten insanın da evliliğine saygı duymak diye bir durum olamaz.
bu eş cinsel evlilik değil ki iki kişinin yaşadığı şeydir evlilik burada bilmem okudunuz mu bildiğin sapkin bir durum var 3 kişilik
bu 3 kişinin üçü kadın olsun veya biri kadın ikisi erkek olsun burada önemli olan eş cinsellik değil anormal olan çok eşlilik ve bu ne zaman normal görülmeye başladı?
Haberlerde bugün Gaziantepte bi üvey baba bebeği sokakta kucağında vura vura öldürüyor anası olacak mahluk da arkasından tin tin gidiyor. Suriyelilermiş herifi sonra polislerin yanında gösteriyorlar sıfatında falan bir tuhaflık var.Hanımlar,
üsluplara dikkat etmezseniz bu konu çok ban getirir, bir sürü banlı üyenin arasına katılmak istemezsiniz herhalde.
Bence toplumu en irite eden olaylar tecavüz ve kadın cinayetleri.
Maalesef bazı kadınlar da kötü, onlara anne demek bile gelmiyor içimden, mesela bir anne 17 yaşındaki kızını yasak aşkını öğrendi diye sevgilisine öldürtmüş, bir lokma bebelere tecavüz eden sapıklar var.
Doga??? Tarih oncesinde yasiyor olsaydik evet. Bir kadinin uremek icin bir erkege ihtiyaci vardi. Korunmak kollanmak icin mecburdu ona. Simdi istedigim sperm bankasindan alirim cocugu da yapar kendi soyadimla bakar buyuturum. Isim var gucum var. yani o dediginiz doga rafa kalkali cooooook oldu. O yuzden bana hic anormal gelmiyor.Yargılamak haddimize değil. Fakat insanların doğal bir yaşama süreci var. Bahsettiğiniz evlilikler doğaya aykırı.
Kinadigini yasamadan olmezmis insan. Bi de boyle bakmak lazim.Lezbiyen, gay evliliklerini hoşgöremiyorum saygı duyamıyorum konu sahibinin dediği gibi hayvana, kadına, çocuğa tecavüz edenlere nasıl bakıyorsam bu tür anormal ilişkilere de 'evliliklere' de aynı şekilde bakıyorum. Kadın erkek için, erkekte kadın için yaratılmıştır. Hoş göre göre sapıklıklar normalleştirilmeye çalışılıyor başka bir şey değil. Benim bu tür sapıklıklara gösterecek saygım da yok hoşgörüm de yok.
Saygı duyarımDoga??? Tarih oncesinde yasiyor olsaydik evet. Bir kadinin uremek icin bir erkege ihtiyaci vardi. Korunmak kollanmak icin mecburdu ona. Simdi istedigim sperm bankasindan alirim cocugu da yapar kendi soyadimla bakar buyuturum. Isim var gucum var. yani o dediginiz doga rafa kalkali cooooook oldu. O yuzden bana hic anormal gelmiyor.
Kınamakla buğuz etmek farklı şeyler. Neresinde kınama var msjımın?Kinadigini yasamadan olmezmis insan. Bi de boyle bakmak lazim.
Üzgünüm.Linç edenler olabilir ama ülke yönetimi yüzünden böyle.Sanatcının yasak askı veya lezbiyen dugunu kendilerini bağlar,ama resmen tacize tecavüze tesvik var.arkadaşlar merhaba,
Dert mi, evet dert belki de. Toplum adına, geleceğimiz adına.
TV’den haberleri izlemiyorum. Önüme ne koyarlarsa bakmak hiç hoşuma gitmez. O yüzden internetten takip etmeye çalışıyorum gündemi. Gerçekten çoğu haber mide bulandırıcı.
Yok bilmem hangi yıllarca, topluma örnekmiş gibi karşımıza çıkan sanatçının yasak aşkı. Evliyken eşini bırakıp başkasıyla evlenenler, sonra lezbiyen evliliği, en kötüsü çocuklara taciz haberleri.. boşanınca gidip başkasınu buldu diye işlenen kadın cinayetleri. Sevgilisiyle birlikte kocasını Yok eden kadınlar.. midem bulandı gerçekten. Çok kötü oldum..(Af edersiniz) Bir kaç haber okuyunca gittim tükürdüm lavaboya.
Kınamak falan değil bunun adı, yani kötülüğü farketmek..
ya gerçekten psikolojim bozuluyor. Ben şöyle gündemde ne var, neyi başarmışız ülke olarak, sadece futbolun olmadığı sporun diğer alanlarındaki başarı haberleri, eğitimde önemli gelişmeler vs. Bunları takip etmek istiyorum.
Çözüm basit aslında. Haberleri hiç izlememek..
Ama bu yaşanan kötülüklerin hiç birini Yok saymaz.
Çocuğum kendine güvensin diye markete ekmek almaya gönderecek olsak, peşinde aynı zamanda dedektif gibi olmamız gerekiyor.
Önceden bu kadar da kötü değildi belki hayat.
Ya da ben göremiyordum, cahildim falan..
Düzeni değiştirmek için yapabileceğimiz ne var bilmiyorum ama sadece her zaman doğruluktan, dürüstlükten ve insanlıktan yana örnek davranışlarla devam etmemiz gerektiği.
İnsanların yaşadığı dünyada böyle şeylerin yaşanması üzücü gerçekten.
Ama hala hayatta iyi şeylerin de olduğunu bilip birilerine de göstermek gerekir,ümitvar olmak gerekir belki de.
Paylaşmak istedim,hepsi bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?