Midem bulaniyor:S

Tek kelime ile igrenc , sizi de bu kadar sabirli oldugunuz icin tebrik ederim.
Ben olsaydim sabah evden cikar ,esim gelip evi temizlemeden once eve de girmezdim.
Kayinvaldeniz de kalksin kocasinin pisligini temizlesin bi zahmet .

Esin uyarmiyor mu
yemek begenmeme sorun degil ister begensin ister begenmesinde bu temizlik olayi felaket nasil olacak aklim almiyor. Hadi bir hafta gecti gittiler de siz bu insanlarin evine gitmiyor musunuz. Allah kolaylik versin cok fena bisey diyecek bisey bulamiyorum. Kayinvalidrn akli basinda biriyse esinin yaninda onunla konus yok olay baska tarafa gider dersen esine soylettir. Uyarsin babasini bu nasil biseydir

Yok ya cok sabirlisiniz gercekten. Saga sola sumuk cikarmak ne ya. Ben olsam aninda uyaririm.

Ay çok özür dilerim canim gercekten bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama yaptığı resmen hayvanlik bu ne yaşlılığı böyle ya benim ananem 81 yaşında dedem 83 yaşında boyle bisey gormedim.afedersiniz ananem tuvaleti kullanir o yaşlı haliyle ayaklari tutmuyo zor yürüyo tuvalet fırçasıyla deliği temizler pislik kalmasin diye birak ananem biz yapariz deriz hep.bu ne terbiyesizlik yani akıl sağlıgımi bozuk bunamışmı öyleyse sözüm yok ama bilerek ve isteyerek bunu yapiyosa yaziklar olsun yani

bazi Yaşlılar böyle malesef senin midenin bulanacagini asla dusunmez.. yogun bakim da bi amca vardi yogun bakim diyorum ama amca gayet kendi işini kendi halledebiliyodu kaninda enf. vardi sadece balgam cikartip agzinin icinden aldirirdi aklima o geldi simdii :)

Canim Cardialgia ya utopik ve midesiz dedigim icin. Kib olur olmaz yerde kullanildigi ve yonetimin kendini savunma hakkini kullandirtmadigi icin.

Okursan eger o da benim iyi niyetimi sorgulamis ve kapasiteme laf etmis ama bu da hosgoru yada katlanilabilirlik seviyesini gosteriyor ben kimseyi kiblemedim haksiz yere su ana kadar.

konu sahibi niye banlandi ?

Ay dun temizlik yapayim dedim salondaki kanepeleri cektim baktim arkadari hep pislik.
Ogure ogure islak mendille sildim

kvalidem diyor neden oguruyosun dedim burasi hep sumuk olmus alala kim yapar acaba nasil olmus falan diye bakti gordu manzarayi.

gozlerimden yaslar geldi tiksiniyorum almiyor midem diye diye sildim.
esime dun aksam yine soyledim hareketleri davranislari sorun degil sadece pislige dayanamiyorum soyle lutfen diye. Soylememeye ama evlerine donunce acip telefonda ablssina anlatmaya karar verdi cunku o da rahatsiz bu durumdan.

salonun hemen karsisinda bizim vc dun ellerini yikamadan ciktigini farkettik esimle

Hayir gayet saglikli akli da basinda. Bu sadece pislikten ileri geliyor onu anladim.
Utanmadim dun otururken yanina islak mendille pecete koydum anlamis midir bilmiyorum ki.

Gidiyoruz da koyde bizim kendi evimiz var onlar inekleri oldugu icin ahirin yanina ev yapmislar orda yasiyorlar. Gerci hacca gitmek icin inekleri de satmislardi simdi bizim evde kalabilirler. O zaman da cok fazla kalamam sanirim bu yaz 15 gun kalmistik

Allah sizlere kolaylik versin ben bir tanesiyle fena oldum siz hergun kaciyla ilgileniyorsunuz kim bilir. Bir arkadasim da hemsire buyuk tuvaletini yapamayan insanlara yardimci bile oluyoruz demisti. Sabirlar diliyorum

Madem adamı değiştirecek bi yol yok, KV sürekli peşinde dolanacak bak şuna sil, oraya atma, elini yıka, tuvaleti temizle diye. Başka çare yok. Benim de babaanne yaşlı, alzaymir hastası-nasıl yazılıyor bilemedim simdi-biz soylemezsek yapamıyor bilmiyor. Biz sürekli pesindeyiz simdi ellerini yika, simdi taharet al falan diye. Sizinkinin aklı da yerinde. Allah yardımcın olsun.

Tesekkur ederim size de kolayliklar versin allah.
Yazmak istediginiz seyi anladim sorun yok neden aciklama geregi duydugunuzu da biliyorum.
Kiziyorum boyle bir acik bulup dalga gecercesine duzeltmeye calisanlara, duzgun yazmaya calisiyor zaten insan alzaymir demis waytsap demis kime ne. sanki tdk mufettisi hasbam.

Haha aynen ondan yazdım valla. Simdi durduk yere kendimi polemiğin ortasında bulmayayim dediydim Türkçe kelimeleri düzeltmeye çalışanlara lafım yok tamam da yabancıları yazamıyorum bilmiyorum kardeşim nasıl biliyorsam öyle yazıveriyorum işte.

Sık sık gelirler mi? Işin zor. Surekli uyar bari. Belki vaz gecer...
Bir sene oldu zaten evleneli kvalidem gelir sik sik bir hafta durur gider de kpederim ilk defa bu kadar uzun kaliyor. Hatta kahvaltida bana dedi ki minik ben ankarayi cok sevdim yav koye hic gidesim yok. Bende dedim ben seni sevdim mi peki. Katlanabilecek miyim pisligine insallah dr uzatmaz daha fazla da hemen carsamba gunu gidersiniz tabi bunlar icimden soylediklerim.
Disimdan da tabi istediginiz kadar kalabilirsiniz.

Allah kolaylik versin midem bulandi. Ben sizin kvye kizdim kocasinin huyunu biliyorsa en azindan sizin evinizde arkasini toplamasi lazim.
Insallah bir an once giderler

Allah kolaylik versin midem bulandi. Ben sizin kvye kizdim kocasinin huyunu biliyorsa en azindan sizin evinizde arkasini toplamasi lazim.
Insallah bir an once giderler
Insallah insallah
Aslinda kvalidem oraya buraya attigi coraplarini doktugu seyleri topluyor da ben daginikliktan cok pisligine kiziyorum salonda her yere oturmustur sumuk surmustur diye rahat oturamiyorum bile

Bilincsiz kucuk cocuk mu yetişkin bir insan mi bu anlattıklarını yapan. Cok sasirdim cabucak gecer umarim. Esinin anlayisla karsilayip yardimci olmasi iyi ama.

Bilincsiz kucuk cocuk mu yetişkin bir insan mi buı yapan. Cok sasirdim cabucak gecer umarim. Esinin anlayisla karsilayip yardimci olmasi iyi ama.
70 kusur yasinda adam, ev3t ben calismadigim icin esim evde kilini kipirdatmazdi is konusunda ama su durumda ikiletmiyor bile. Gelir gelmez vcye yoneliyor alisti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…