- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Ay çok özür dilerim canim gercekten bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama yaptığı resmen hayvanlik bu ne yaşlılığı böyle ya benim ananem 81 yaşında dedem 83 yaşında boyle bisey gormedim.afedersiniz ananem tuvaleti kullanir o yaşlı haliyle ayaklari tutmuyo zor yürüyo tuvalet fırçasıyla deliği temizler pislik kalmasin diye birak ananem biz yapariz deriz hep.bu ne terbiyesizlik yani akıl sağlıgımi bozuk bunamışmı öyleyse sözüm yok ama bilerek ve isteyerek bunu yapiyosa yaziklar olsun yaniArkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Simdi de muhtemelen hani nerde kahvalti diye soylenmeye baslayacak.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.
Sinirimden agliyorum ya nasil gecicek su 1 hafta.
konu sahibi niye banlandi ?
Ay çok özür dilerim canim gercekten bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama yaptığı resmen hayvanlik bu ne yaşlılığı böyle ya benim ananem 81 yaşında dedem 83 yaşında boyle bisey gormedim.afedersiniz ananem tuvaleti kullanir o yaşlı haliyle ayaklari tutmuyo zor yürüyo tuvalet fırçasıyla deliği temizler pislik kalmasin diye birak ananem biz yapariz deriz hep.bu ne terbiyesizlik yani akıl sağlıgımi bozuk bunamışmı öyleyse sözüm yok ama bilerek ve isteyerek bunu yapiyosa yaziklar olsun yani
Gidiyoruz da koyde bizim kendi evimiz var onlar inekleri oldugu icin ahirin yanina ev yapmislar orda yasiyorlar. Gerci hacca gitmek icin inekleri de satmislardi simdi bizim evde kalabilirler. O zaman da cok fazla kalamam sanirim bu yaz 15 gun kalmistikEsin uyarmiyor mu
yemek begenmeme sorun degil ister begensin ister begenmesinde bu temizlik olayi felaket nasil oak aklim almiyor. Hadi bir hafta gecti gittiler de siz bu insanlarin evine gitmiyor musunuz. Allah kolaylik versin cok fena bisey diyecek bisey bulamiyorum. Kayinvalidrn akli basinda biriyse esinin yaninda onunla konus yok olay baska tarafa gider dersen esine soylettir. Uyarsin babasini bu nasil biseydir
Allah sizlere kolaylik versin ben bir tanesiyle fena oldum siz hergun kaciyla ilgileniyorsunuz kim bilir. Bir arkadasim da hemsire buyuk tuvaletini yapamayan insanlara yardimci bile oluyoruz demisti. Sabirlar diliyorumbazi Yaşlılar böyle malesef senin midenin bulanacagini asla dusunmez.. yogun bakim da bi amca vardi yogun bakim diyorum ama amca gayet kendi işini kendi halledebiliyodu kaninda enf. vardi sadece balgam cikartip agzinin icinden aldirirdi aklima o geldi simdii :)
Tesekkur ederim size de kolayliklar versin allah.Madem adamı değiştirecek bi yol yok, KV sürekli peşinde dolanacak bak şuna sil, oraya atma, elini yıka, tuvaleti temizle diye. Başka çare yok. Benim de babaanne yaşlı, alzaymir hastası-nasıl yazılıyor bilemedim simdi-biz soylemezsek yapamıyor bilmiyor. Biz sürekli pesindeyiz simdi ellerini yika, simdi taharet al falan diye. Sizinkinin aklı da yerinde. Allah yardımcın olsun.
Haha aynen ondan yazdım valla. Simdi durduk yere kendimi polemiğin ortasında bulmayayim dediydimTesekkur ederim size de kolayliklar versin allah.
Yazmak istediginiz seyi anladim sorun yok neden aciklama geregi duydugunuzu da biliyorum.
Kiziyorum boyle bir acik bulup dalga gecercesine duzeltmeye calisanlara, duzgun yazmaya calisiyor zaten insan alzaymir demis waytsap demis kime ne. sanki tdk mufettisi hasbam.
Bir sene oldu zaten evleneli kvalidem gelir sik sik bir hafta durur gider de kpederim ilk defa bu kadar uzun kaliyor. Hatta kahvaltida bana dedi ki minik ben ankarayi cok sevdim yav koye hic gidesim yok. Bende dedim ben seni sevdim mi peki. Katlanabilecek miyim pisligine insallah dr uzatmaz daha fazla da hemen carsamba gunu gidersiniz tabi bunlar icimden soylediklerim.Sık sık gelirler mi? Işin zor. Surekli uyar bari. Belki vaz gecer...
Insallah insallahAllah kolaylik versin midem bulandi. Ben sizin kvye kizdim kocasinin huyunu biliyorsa en azindan sizin evinizde arkasini toplamasi lazim.
Insallah bir an once giderler
70 kusur yasinda adam, ev3t ben calismadigim icin esim evde kilini kipirdatmazdi is konusunda ama su durumda ikiletmiyor bile. Gelir gelmez vcye yoneliyor alisti artikBilincsiz kucuk cocuk mu yetişkin bir insan mi buı yapan. Cok sasirdim cabucak gecer umarim. Esinin anlayisla karsilayip yardimci olmasi iyi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?