İşimize gelen eskileri alıp günümüzde de öyle yapsınlar istiyoruz, eskiden gelinler kayınvalideyle yaşarlarmış, kayınvalide kayınpeder kalkmadan sofraya bile oturamazlarmış.Örnek olarak ablamlari söyleyebilirim eskiden ablamlar okula beden dersi varken bile eşofman ile gidemezlermis üstüne etek giyer okulda çıkartırlarmis bugün yadirgayan insanların çocukları torunları istedikleri gibi giyiniyorlar o zamanlar karisabilmis ama şimdi karışmiyorlar
Tabi ki bak orası çok yanlış orayı kabul bende etmem midem bulandı demesi kötü birşey bende olsam bende alınırım hemde üzülürdümiyide bunu midem bulandı diyerek değil de daha kibar bir dille söyleyebilirdi böyle insanları savunmayın lütfen
Kız perdeler var nasıl görünebilirsin ki. Keşke bunu seni kırmadan ince bir şekilde deseydi. Dışarıdan gören olabilir çok güzelsin kıskanıyorum demek çok mu zor bir şey...Valla manken gibisin hiç kafana takma.Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için gez tabi evde göbeğin açık sorun olmuyorsa.ben kapalı değilim ama evde de dışardan görünüyorsun diyor eşim, o kadar açık giyinemiyorum
Buradaki olay karnı gösterip göstermemek değil hanımefendinin eşinin kaba tavrı ve onun buna kırılmış olması.Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
Sizin yorumunuz da çok çirkin olmuş. Bir kadın açık da giyinebilir tesettürü de tercih edebilir. Aptal bir programda çıkıp kendini rezil edenlerle birçok kadını aynı genellemeye koyarak eleştirdiğiniz kişiyle pek bir farkınız kalmamış oluyorUsturuplu nedir? Açık giyinenler usturuplu değil mi? Ha siz o usturuplu dediklerinizi açında bi Esra Erol’da izleyinbakma o zaman! Sanane
Bu erkeklerinin öküzü de hiç çekilmiyor ya midesi bulanmak nedir hamile kadına? Sen en özel zamanlarını yaşıyorsun keyfini cikarmalisin ben hiç de göbeğimi saklamadim hep güzel şıkır şıkır hamile kıyafetleri giydim eşimle de göbeğimi sevmiştik iki cocugumda da.. bunu dedi ya daha da belli edecek şekilde giy , sonuçta zayıf bir kadınsın ve hamilelik aşık zayıf kadınlara yakışıyorKızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Bu sizin fikriniz. Başkası da hamileligin kadınlara çok yakıştığını düşünüyor olabilir zaten fikir özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyor olmamızın olayı bu zaten. Bu mini etek giyen kadına hiç güzel değil gitme demekle aynı şey eşim benim giyimime karışmaz sadece aşırı açık giyinirsem rica edebilir ama onun da sınırını ben bilirim zaten. Sınırları bilmeyen biri ile de evlenmesinler erkeklerAdam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
Hic oyle bisey yapmadim ben carpitiosunuz. Adamin ayi ve haksız oldugunu soyledim. Gelinen noktada konu sahibi artık kocasini dinleyecek bence. Yani benim dedigim olacak. Bosa tantana yaptiginizla kaliosunuz siz de.Buradaki olay karnı gösterip göstermemek değil hanımefendinin eşinin kaba tavrı ve onun buna kırılmış olması.
Herkes kendi tercihlerinden sorumludur.
Üslupsuzluk hamile bir kadının göbeğinden daha itici bir durum. Hemcinsinin uğradığı kabalığı bu şekilde haklı sebeplere dayanıyormuş gibi göstermekse daha daitici biir durum
Üslubunuzla uğraşamayacağım.Hic oyle bisey yapmadim ben carpitiosunuz. Adamin ayi ve haksız oldugunu soyledim. Gelinen noktada konu sahibi artık kocasini dinleyecek bence. Yani benim dedigim olacak. Bosa tantana yaptiginizla kaliosunuz siz de.
Bu sizin fikriniz. Başkası da hamileligin kadınlara çok yakıştığını düşünüyor olabilir zaten fikir özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyor olmamızın olayı bu zaten. Bu mini etek giyen kadına hiç güzel değil gitme demekle aynı şey eşim benim giyimime karışmaz sadece aşırı açık giyinirsem rica edebilir ama onun da sınırını ben bilirim zaten. Sınırları bilmeyen biri ile de evlenmesinler erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?