- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Teşekpr ederim ,aynen dediğiniz gibi herşeye ben yetişmem gerekiyor herkesi mutlu etmem gerekiyir duye kendimi harcadim .degısım ıcın herkesı bırakıp gıtmenız gerekmıyor
kendı ıcınıze donun kendınıze bakın kendınızı dınleyın
ınsanlar ıcın yasamayın once kendınız ıcın yasayın sız mutlu olursanız cocuklarınız aılenız mutlu olur
soyle dusunun kaza anında ılk maskeyı kendınıze sonra cocugunuza takmanız gerekıyor
ama sız daha kaza olmadan maskeyı cocugunuza takıp ben ölurum sıkıntı yok deyıp beklıyorsunuz
bunu yapmayın bu sızın fedakar kısılıgınızden kaynaklanıyor aslında bunu degıstıremezsınız ama yon verebılırsınız
once sız
kendınızı sevın zaman ayırın kıyamet mı kopuyor
amaaan kopsun kıyamet dönup az otede kopuver deyıp umursamayın ozaman hersey sızın ıcın daha kolay olacak
omuzlarınıza sız yuk bındırmıssınız herkese herseye yetısemezsınız kı hem bunu yapınca mıllet sankı bu sızın daımı gorevınızmıs gıbı gorup hep beklerler beklentılerı bıtmez
akısına bırakın
Işte ayrintilar burda ,benim öyle bir lüksüm hiç olmadi .Sıkıldim diye işi ne değiştire bildim nede birabildim.şehire yerleşip kendi başıma yaşadım. Sonra sıkıldım. Istifa ettim. Babamin evine döndüm. 3 sene paşalar gibi yasadım. Turkiyenin her yerini gezdim. Çoğunlukla yalnız gezdim. Sonra evlendim. Çocuk sorumluluğu ağır geldiği için de erteliyorum.
Inşallah ,hep beklemkle geşti hayatim .Vicdan azabı harici tat alabileceğinizi sanmıyorum.
Adı üstünde kriz, bir süre sonra yoklukları sizi çok etkileyecek mutsuzluktan başka bişey vermeyecek aklınız kalacak.
Biraz sabredin ve başka değişikliklere yönelin. Geçecektir.
Malesef ,ailem yalniz tatile gitmeme sicak bakmazlar .Çocuklarınız küçük değillerse bir iki haftalık bir başınıza uzak biryere gidin. Zaten o sürede hem vicdan yapıp yapmadığınızı anlarsınız hemde alıştığın çocukların annen baban sevdiklerinle yaşadığın hayat mı yoksa yapayalnız yaşamayımı istersin kendi kendine cevaplamış olursun. Sağlık varsa herşey güzeldir bence kimse olağan üstü şeyler yaşamıyor milletin ne dertleri var. Özendiğiniz gezip tozan insanlarında kapı ardında hikayeleri vardır hayat o kadar toz pembe değil. Bence hep birlikte gezmeye mutlu olmaya bakın bu günler birdaha geri gelmicek
Amaaan ne cahilliği kizim,cahil olan benimki birde ona yakalandim.Midlife nedir diye merakimdan okudum naadar cahilim :)
Herkesin hayati bu sekilde geciyor inan , bunun icin gitmene gerek yok kendine zaman ayirabilir sevdigin seyleri yapmaya calisabilirsin
nasıl yakalandin anlamadim valla benim jeton dusmuyor bugun bi haller var ustumde :)Amaaan ne cahilliği kizim,cahil olan benimki birde ona yakalandim.
Midlife krize yakalandim yani kendime jir takinti buldum .nasıl yakalandin anlamadim valla benim jeton dusmuyor bugun bi haller var ustumde :)
Midlife krizi orta yaş krizi, menopoza 5 dakika kala yaşanan haller :))nasıl yakalandin anlamadim valla benim jeton dusmuyor bugun bi haller var ustumde :)
Malesef ,ailem yalniz tatile gitmeme sicak bakmazlar .
Cahil kalin kafalilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?