- 6 Şubat 2019
- 141
- 93
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ozge1234985
-
Delireceğim uyutmuyor bulantılarım . Tuzlu çubuk fayda etmiyor artık cozum bulamıyorum be yapacağımı şaşırdım teşekkür ederim iyi dileklerin içinBen o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah
Çok teşekkür ederim.Allah yardımcınız olsun inşallah
Canım evde özellikle mutfakta durmamıştım ben. Bol bol hava al ve uyu. Ben hep uyudum. Basucuma da çubuk kraker koydum. Kalkınca hemen bi tane yedim
Aaa iyi ki söyledin hiç bilmiyordum arkadaş yemesin o zaman Z. Ya da doktoruna sorsunEski kaşar yemeyin hamilelikte. Zararlıymış
O dediğin hap mı . Doktorlar öneriyor muPromesis plus gunde iki kez
kuru beslen yagsiz cikarsanda mutlaka ye sonrasinda su mutlaka ic gecmis olsun
Bana zofer diye bir ilaç verdi senin miğde bulantılarım azaldı mı 15 haftadasın baya azalmıştırşuan kullanıyorum danışabilirsin vitaminli tamamen bitkisel
Ooo senin geç başlamış benim 2 haftadır var . Baya dayanılmaz oluyor artık hastanelerde çürüyorum daha 7 haftamdayımBenim.son 1.5 haftadir basladi desemoglus garip ilk zamanlar sadece bulanti oluyor ama orda kaliyordu son zamanlarda masallahi var
Yaa deme öyle sırf onun içim duruyorum ama sen ben kadar değilsindir ben serum yemezsem her dk çıkarıyorum abartısızAllah sifa versinyalanmis o 3 aydan.sonra gecer muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?