Miğde bulantısı yardım :(

Ozge1234985

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
141
93
18
31
merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Bulantılarım aşırı yoğun yediğimi çıkarıyorum yiyemez duruma gelince acı su çıkarıyorum . Artık hiç yiyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acile gidip serum bile fayda etmiyor artık . Önerebileceğiniz birşeu var mı ??

Ben o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah

Ben o süreçte tuzlu çubuk yedim ve ayran içtim ... 14.haftaya kadar devam etti sonda birden kesildi . Dilerim sen de atlatırsın bir an önce . Sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah
Delireceğim uyutmuyor bulantılarım . Tuzlu çubuk fayda etmiyor artık cozum bulamıyorum be yapacağımı şaşırdım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Canım İnan ben de öyleydim , sabah uyandığım dakikadan başlıyor uyuyana kadar devam ediyordu . Artık utanıyorum millete midem bulanıyor demeye , ama büyük ihtimalle senin de geçecek . Biraz daha sabır ...
Benim doktorum bu süreçte çok sağlıklı beslenmeye odaklanmak yerine , mideni bastıracak şeyler ye , bu süreç geçince sağlıklı beslenirsin demişti. Açıkçası ben kurumuş ekmek , tuzlu kaşar peynir (eski kaşar ) çubuk ve ayran ile beslendim . Hiç yoktan iyiydi yani..

Canım evde özellikle mutfakta durmamıştım ben. Bol bol hava al ve uyu. Ben hep uyudum. Basucuma da çubuk kraker koydum. Kalkınca hemen bi tane yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…