Miğde bulantısı yardım :(

Ben de 7 haftalık hamileyim hep yatıyorum yesem bulanıyor yemesem bulanıyor soda içiyorum o çok kısa süre olsa da rahatlatıyor zencefil diyorlar hiç denemedim ama her listede ilk öneri bu .ayrıca çok katı şeyler yersem biraz sakinliyo midem ama o zaman da kabızlık oluyo. Hiç çıkaramadım şimdiye kadar bazen öksürük tutuyor .O zaman mide bulantim daha çok tetikleniyo ve ogurmeye başlıyorum. Bu süreç yiyeceklerle sadece hafifletiyor gecirmiyo Dr larin verdiği bazı ilaçlar var ancak onlar durduruyor ama ben hiç kullanmadım yine de gidip serum alın çünkü vitaminsiz kalırsınız zaten mide bulantinizi geçirmek için değil o serumlar gıdasız kalmamanız için .Allah yardımcımız olsun

Cuma bende yatis alabilirim hastahane icin testleri bekliyorum Allah sifa versin canim herkesin.sureci.farkli.insallah hemencecik gecer bulantilarin Allah yardimcisi olsun tüm annelerin

Ayva da iyi geliyor dene istersen çok süreç

Aaa bunu bilmiyordum ama ben kabızım mecbur kullanıyorum :/
Ben yazın yaptığım konserve erik sularını kullanıyorum çok katı bişey yediğimde yanında içiyorum o zaman sorun yaşamıyorum ama yediğim katı şey bulantiya etki etmiyor o zaman öyle bir durum

Ben yazın yaptığım konserve erik sularını kullanıyorum çok katı bişey yediğimde yanında içiyorum o zaman sorun yaşamıyorum ama yediğim katı şey bulantiya etki etmiyor o zaman öyle bir durum
Ben kullandığım ilaç sayesinde kusamıyorum :) suan değişiğim gözlerim şaşı olmustu kusmaktan hala tam olarak çözümü bulamadım maalesef sen bulmuşsun bak ne güzel hiç bulanmasın hep böyle devam :)

Çözüm bulamadım canım bence gebelikte bunun bi çözümü yok ben sadece kabizligima çözüm buldum mide bulantısı devam ediyor tüm gün uzanıyorum bi o yana bi bu yana döne döne akşam ediyorum melegimle konuşuyorum :))) bak ben bunları yaşıyorum ilerde sakın anne sen benim hayatıma karisamazsin deme diyorum :))))))))

Canım ben bir tane ilaç aldım doktordan şükür bulAntım geçti . Doktorundan sende işte . Vermemek için diretiyorlar ama ısrarla verdi doktorum .

Canım ben bir tane ilaç aldım doktordan şükür bulAntım geçti . Doktorundan sende işte . Vermemek için diretiyorlar ama ısrarla verdi doktorum .
Ben pek ilaç olaylarına girmek istemiyorum bi şekilde kendim tolere etmeye çalışıyorum inşallah bu süreç çok uzamaz şuan 7. Haftadayız kimilerinde 9 da bitmiş kimilerinde 12. Hafta da bekliyorum . Bugün uyuyamadım çıkarmadım ama içimde de huzur vermedi bakalım ne kadar dayanabilicem bilmiyorum

Anladım canım dayanabiliyorsan tabi ilaç kullanma . Uyumaya çalış uyumak iyi geliyor . En azından vücut dinleniyor birde nane al kokla onu dene . Ben naneli şeker kullanıyorum ama naneyi tek almak iyiymiş .

Anladım canım dayanabiliyorsan tabi ilaç kullanma . Uyumaya çalış uyumak iyi geliyor . En azından vücut dinleniyor birde nane al kokla onu dene . Ben naneli şeker kullanıyorum ama naneyi tek almak iyiymiş .
Teşekkür ederim naneyi de denicem çok sağ olun

Benim bulandırıyor ama mecburen içiyorum
Dün doktorum patates haşlamasını önerdi ben eşime yaptırdım azar azar yiyorum çok fayda etti . Sizde deneyebilirsiniz. Dün benim için çok yorucuydu . İnanın serum yemekten 2 kolum mosmor oldu . Dayanabildiğiniz yere kadar dayanın doktora en son çare gidin . Serumlar da uyusturuyor çok teşekkürler cevaplar içim sağolun

Rica ederim bu arada patates püresini ben de yapiyorum daha çok kumpir kıvamında ama üzerine bişey koymuyorum patatese tuz süt kaşar ve tereyağı ekliyorum ertesi gün bile lezzet kaybı olmuyo ve tadı da hoşuma gidiyor .enerjim oldukça biseyler yapiyorum benim eşim görevde yalnızım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun . Tek kalmamaya çalış bu sürede . Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…