- 18 Ağustos 2020
- 645
- 534
- 18
- 26
- Konu Sahibi MelekBusran
-
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canm Rabbim sağlıklıca skıntısız sana kavuştursun bebişini Allah analı babalı büyütsün..Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın sürekli soruyorum ama merak ediyorum işte.Şimdi ben 7 haftalık hamileyim şükür bebisimide gördüm ama 1 haftadır sürekli günün her saati migdem ağzına geliyor ama afedersiniz kusmuyorum.Bu sebepten dolayıda hiç bişey yiyemiyorum şu dahi içsem migdem bulanıyor.Kendimi zorluyorum toplasaniz bir gün boyunca tek öğün yiyebiliyorum.Korkuyorum bebegim gelismicek diye..Hamile olupta bu süreçten geçen arkadaşlar varmi.Hamileliginizi olumsuz etkiledimi.Lutfen cevap verin kafayı yiyecem
Bende size bi soru sorabilirmyiim?
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun gözün aydın canm Rabbim sağlıklıca skıntısız sana kavuştursun bebişini Allah analı babalı büyütsün..dr başvurursanız ilac yazacaktır o sizi bi nevi rahatlatır bulantınızı bastıracak yiyecekler yemeyi deneyin çubuk kraker salatalık gibi vs. Bebeğin gelişimi için tabiki beslenmeniz önemli fakat kendinizi zorlayıp azar azar sık yemeniz lazım inşAllah rahat geçer hamişliğiniz.
Tabi buyrunBende size bi soru sorabilirmyiim?
Rica ederim canım ozaman dr de ilaç etki etmiyor diye ilacını değiştirsinTeşekkür ederimIlac verdi ama çok ta etkili olmuyor iste
Estf. Gebeliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz ?Tabi buyrun
Zaten bitek su icebiliyorum onuda ictikten sonra migdem bulanıyor. Sizin bulantiniz ne zaman bittiBende aynı şekilde hicbirsey yiyemedim su içemedim yediğimi çıkartıyordum sürekli doktor hap verdi ama biraz ise yaradı o da bebek için korkuyordum ama ilk 3 ay bebek annenin depolarındaki vitaminlerinden faydalanıyormuş 3 aydan sonra beslenmek daha önemli ama kendini zorla su içmeye çalış bitek o önemli benim öğrendiğim zaten 3 aydan sonra vitamin falan kullanmaya başlayacaksın
Ben adete 3 gün kala öğrendim galiba 3 buçuk hafta falandı takvime göreEstf. Gebeliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Haftaya randevum var gittigimde soylicem çok sağolRica ederim canım ozaman dr de ilaç etki etmiyor diye ilacını değiştirsin
Peki keseyi ne zaman gördün canım boyutu neydi ?Ben adete 3 gün kala öğrendim galiba 3 buçuk hafta falandı takvime göre
Hayir canim ne yanlıs anlamasi ne guzel bilgi alisverisi yapiyoruz.Ben ogrendigimde randevuyu 3 hafta sonrasına almıştım.Ama 5+5 oldugumda açık kahve akintım oldu eşim hemen doktora götürdü iste ozaman hem keseyi hem bebisi kalbide atiyordu pıt pıt doktor gelisimi haftasina gore çok iyi demişti. Sen gitrinmi doktoraPeki keseyi ne zaman gördün canım boyutu neydi ?
Kafam çok karışık bana yakın gebelik haftan o yüzden soruyorum yanlış anlama
Doktor progesteron ve folik asit verdi bebegin gelisimi için oldugunu soylemisti onları kullaniyorum.Iste onlar yeterli olurmu bilmiyorumGebeliğin ilk üç ayı bebek anne deposundan beslenir.Yani siz aç olduğunuz da o da aç olmuyor.Bu konuda içiniz rahat etsin hiç stres yapmayın.Ama şöyle yapabilirsin madem su da içemiyorsun haftada bir hastaneye git onlar vitaminli serum vs veriyor hem bulantına iyi gelir hem vücut susuz vitaminsiz kalmaz.
Orası öyle tabi canım ama üst üstte soruyo olunca o yüzden diyim dedimHayir canim ne yanlıs anlamasi ne guzel bilgi alisverisi yapiyoruz.Ben ogrendigimde randevuyu 3 hafta sonrasına almıştım.Ama 5+5 oldugumda açık kahve akintım oldu eşim hemen doktora götürdü iste ozaman hem keseyi hem bebisi kalbide atiyordu pıt pıt doktor gelisimi haftasina gore çok iyi demişti. Sen gitrinmi doktora
Canm progesteron düşük ilacı diye biliyorum kanaması olana ağrısı çok olana veriyolar diye biliyorum bende aynı durumu yasadım çünkü o bebeğe etki ediyomu bilmiyorum ama folik asit gayet iyi bebek içinDoktor progesteron ve folik asit verdi bebegin gelisimi için oldugunu soylemisti onları kullaniyorum.Iste onlar yeterli olurmu bilmiyorumAma cevabiniz icimi rahatlatti biraz teşekkür ederim
Teşekkür ederimOrası öyle tabi canım ama üst üstte soruyo olunca o yüzden diyim dedim5+5 iken gittiğinin ultrasyon resmi varmı canım varsa köşede bi yerde gs gibi bişe yazıyo çapı yerine geçiyo ona bakıp bana yazarmısın sana zahmet Sağlıkla ilerlesin inşAllah ben gittimde kafamı karıstırdı gönderdi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?