MİGDE BULANTISI😕

Canm progesteron düşük ilacı diye biliyorum kanaması olana ağrısı çok olana veriyolar diye biliyorum bende aynı durumu yasadım çünkü o bebeğe etki ediyomu bilmiyorum ama folik asit gayet iyi bebek için
Gelisimi icin oldugunu soyledi düşük tehlikem yoktu

Canım çok basit bir ilaç var her gebenin kullandığı ismi metpamid. İçebilirsn günde 3 kez. Doktorunu arayıp sor o da kullan diyecektir bekleme bosuna

Ben sadece idrar testinde öğrendim sonra randevu aldim yani kana baktirmadim hic oyuzden bilmiyorum degerlerimi
Ha anladım canım ben adetten 10 gün sonra kan verdim değerim 490 küsürlerde bişey çıktı sonra zamanını hatrlamıyorum yine verdim 2500 küsür çıktı dr gittim 5 haftalık dedi kese görüktü gayet iyi kesen güzel dedi uyumlu 5 haftalığa dedi geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi haftaya gel dedi çıktım ordan çünkü adetime göre 7 haftanın içinde olmam lazımdı ama 5 haftalık çıkmıştı kese daha çok küçük bebek görükmüyor bizim ultrasyon yeterli değil dedi haftaya attı geçen akşam 1 saat pembemsi sonra az bişi kırmızıya çalan sonradan da kahverengimsi kanama oldu canım afedersin peçeteye geldi öyle yoğun bişe değil araştırdım normalde olabilir dediler tehlikede dediler acile gittik normal ultrasyonda 5+5 çıktı bebek gözükmüyor dedi kan istedi yarın büyük ultrasyona gel dedi ona göre bişe deriz dedi erken daha dedi sonra gittim ayrıntılı ultrasyonda 4 hafta 1 günlük çıktı kesem iç keseside görüktü bebek var yani dedi ama daha çok erken o yüzden bebek görükmüyo dedi değerim 9257 idi doktor gayet iyi güzel dedi ilaç yazdı bunları kullan yat su iç ilişkiye girme ağır kaldırma beslenmene dkkat et dedi yinede devamda etmeyebilir gebeliğin dediklerimi uygulamazsan dedi bende haftasını sordum onu takma 1 milim fazla ölçülmesinden 1 hafta oynar pekde bi önemi yok dedi haftaya yada öteki haftaya bebeği görebiliriz dedi normal dedi bende değeri sordum 4 haftaya göre fazla değilmi diye güzel canım artışın kişiden kişiye değişiyor değere göre hafta hesaplamasına bakma dedi fakat ikiz gebelikde olabilir dedi ikinci kese sonradan da çıkabiliyomuş benim durumda böyle cnım işte bekliyorum.. kusura bakma braz uzun yazdm.

Son düzenleme:
Yazdıklarından anladigim kadariyla çok güzel bir hamilelik başlangıcı olmuş doktorunu dinle.Hem sen niye stres yapiyorsunki bebekte var demis doktor. Benim ilk hamileligimde doktor keseyi gorur gormez boş gebelik desi ben beklemistim ama yine gözükmeyince kurtaj oldum. Yani demem oki yolk kesesini gormustur bu bebisin yakında kendini gosterecek anlamına geliyor

Canım çok basit bir ilaç var her gebenin kullandığı ismi metpamid. İçebilirsn günde 3 kez. Doktorunu arayıp sor o da kullan diyecektir bekleme bosuna
Metpamidin sakinlestirici ozelligi var eminmisniz sizin doktorunuz bu ilaci size nasil onerdi gebelerde kullanilmaz bana doktorum kesin bir dille sakin alma demisti ilk hamileligimde simdide 2.ye hamileyim 2 ayri doktora gidiorm prilam verdiler ama bahsettiginiz ilac agir bebek icin

Evet canım 5 yıl kadın doğum doktorunyn yanında asistanlık yaptım. Hafif bulantılar için metpamid verilir şiddetli olunca dramamine verilir. Her doktorun görüşü farklı olabilir ama metpamid i her doktor verir reçetesinde gebeler kullanamaz da yazmaz ama bitkisel ilaçlar da çıktı şimdi zencefil özlü vs. Onları da deneyebilir eczacıya danışıp

Ben panik atak tedavisi gordum ve ucaga binerken bu ilaci icmemi soyledi doktorum dusunum nekadr etkili sakinlestirmede tabi bilirsiniz anlatmama gerek yok 5 yil cakismissiniz ama ilk hamileleigimde 3 doktor degistimistm bazi sebeblerden onlarin hepsi ayni seyi soyldi ilkkez hamielye bu ilacin kullanildgini duyuyorm.prilam da bitkisel doktor artik eziyet etme kendine bunda vitamin de var dedigi icn aliyrm malum ilk 3 ay beyin gelisimi cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…