MİGDE BULANTISI😕

Anladım canım. Evet uyku getirme etkisi var ama benim çalıştığım doktorum hep onu yazardı. Reçetesinde de belirtilen birşey yazmıyor. Bulantı ilacı diye geçiyor sakinleştiric diye geçmiyor. O yüzden emin konuştum. Ama gebe kaldığımda bu söylediklerini dikkate alıcam

Doğuma 2 ay kaldı halen kusuyorum gece uykumdan uyanıp kusuyorum yastigimim yanina poşet koyuyorum yetişemezsem diye.Ilk 3 ay 4 kilo zayıfladım sadece kızarmış ekmek ve tuzlu domates yedim bebeğimin gelişimi gayet iyi şimdilik.

Dr güvenim yokki son dönemlerden dolayı Bide pco ve prolaktin vardı kuzum bitkisellerle ilaçlarda dr tedavisi yok derken kendi kendimi tedavi etmeye kalktım o ayda Mucizemi bildim umudum yoktu ama maşAllah Rabbim'e çok şükür banada nadip etti.. hadi inşAllah ağzından bal damlıyor ya olumlu düşünüyorum stres yapmayım normal diyorum aklıma haftası falan gelince hesaplayınca işin içinden cıkamıyorum kafam karışıyor.

Başlığı görünce koştum geldim. Bende önerileri okuyayım bari bende sizinle aynı durumdayım çünkü.

Bebek bu dönemde senden beslenmiyo zaten merak etme hiç geçici bi dönem sadece az sabır

Yaa çok sevindim iyi olduğuna. Az kalmış sabredin geçecek bu gunler

Bunlar çok normal şeyler bebeğin geç döllenmesi yada gözükmesi saglikla gozuksunde haftanın önemi yok.Hadi inşallah

Öncelikle tebrik ederim canım korkma ıyi sen yine küsmuyorsun toplasan 1 oğün de yiyebiliyorsun bende o bile yoktu canım ama çok şükür 21. Haftayı gördük dr bana prilam diye bulantı ilacı verdi kulandim ve halada kullanıyorum bugun almasam yarın bulantilarim yeniden başlıyor bebek zaten şuan oluşmadı bile o yüzden korkma ama suyunu böl bol iç

Banada verdi ilaç içince 1 saat anca etkisi oluyo oda çok deyil.Dedigin gibi yapıyorum moral verdigin çok teşekkür ederim Birşey sorabilirmiyim?

Karnın kaç haftadan sonra şişmeye başladı yani nezaman farkettin
4.aydan sonra şişmeye başladı canım şuan da geniş giyildiğinde hiç belli olmuyor fark edilmiyor etrafimdan ama şuan şiş canım hatta gün geçtikçe daha çok agirlasiyormus insan benim de ilk gebeligim kız çocuğu olduğu için galiba fazla belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…