- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi MelekBusran
-
Anladım canım. Evet uyku getirme etkisi var ama benim çalıştığım doktorum hep onu yazardı. Reçetesinde de belirtilen birşey yazmıyor. Bulantı ilacı diye geçiyor sakinleştiric diye geçmiyor. O yüzden emin konuştum. Ama gebe kaldığımda bu söylediklerini dikkate alıcamBen panik atak tedavisi gordum ve ucaga binerken bu ilaci icmemi soyledi doktorum dusunum nekadr etkili sakinlestirmede tabi bilirsiniz anlatmama gerek yok 5 yil cakismissiniz ama ilk hamileleigimde 3 doktor degistimistm bazi sebeblerden onlarin hepsi ayni seyi soyldi ilkkez hamielye bu ilacin kullanildgini duyuyorm.prilam da bitkisel doktor artik eziyet etme kendine bunda vitamin de var dedigi icn aliyrm malum ilk 3 ay beyin gelisimi cok onemli
Dr güvenim yokki son dönemlerden dolayıYazdıklarından anladigim kadariyla çok güzel bir hamilelik başlangıcı olmuş doktorunu dinle.Hem sen niye stres yapiyorsunki bebekte var demis doktor. Benim ilk hamileligimde doktor keseyi gorur gormez boş gebelik desi ben beklemistim ama yine gözükmeyince kurtaj oldum. Yani demem oki yolk kesesini gormustur bu bebisin yakında kendini gosterecek anlamına geliyor
Başlığı görünce koştum geldim. Bende önerileri okuyayım bari bende sizinle aynı durumdayım çünkü.Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın sürekli soruyorum ama merak ediyorum işte.Şimdi ben 7 haftalık hamileyim şükür bebisimide gördüm ama 1 haftadır sürekli günün her saati migdem ağzına geliyor ama afedersiniz kusmuyorum.Bu sebepten dolayıda hiç bişey yiyemiyorum şu dahi içsem migdem bulanıyor.Kendimi zorluyorum toplasaniz bir gün boyunca tek öğün yiyebiliyorum.Korkuyorum bebegim gelismicek diye..Hamile olupta bu süreçten geçen arkadaşlar varmi.Hamileliginizi olumsuz etkiledimi.Lutfen cevap verin kafayı yiyecem
Ben varııım...Mayısta anne olacak arkadaşları "Mayıs anneleri" topiğine alabiliriz
Ilac yazdı iste fayda yok .Haftaya randevum var gittigimde sorucam teşekkür ederimCanım çok basit bir ilaç var her gebenin kullandığı ismi metpamid. İçebilirsn günde 3 kez. Doktorunu arayıp sor o da kullan diyecektir bekleme bosuna☺
Yaa çok sevindim iyi olduğuna. Az kalmış sabredin geçecek bu gunlerDoğuma 2 ay kaldı halen kusuyorum gece uykumdan uyanıp kusuyorum yastigimim yanina poşet koyuyorum yetişemezsem diye.Ilk 3 ay 4 kilo zayıfladım sadece kızarmış ekmek ve tuzlu domates yedim bebeğimin gelişimi gayet iyi şimdilik.
Teşekkür ederim desteğiniz için sorun olmicagini duydukça iyi oluyorumBebek bu dönemde senden beslenmiyo zaten merak etme hiç geçici bi dönem sadece az sabır
Hosgeldin canımBaşlığı görünce koştum geldim. Bende önerileri okuyayım bari bende sizinle aynı durumdayım çünkü.
Bunlar çok normal şeyler bebeğin geç döllenmesi yada gözükmesi saglikla gozuksunde haftanın önemi yok.Hadi inşallahDr güvenim yokki son dönemlerden dolayıBide pco ve prolaktin vardı kuzum bitkisellerle ilaçlarda dr tedavisi yok derken kendi kendimi tedavi etmeye kalktım o ayda Mucizemi bildim umudum yoktu ama maşAllah Rabbim'e çok şükür banada nadip etti.. hadi inşAllah ağzından bal damlıyor ya olumlu düşünüyorum stres yapmayım normal diyorum aklıma haftası falan gelince hesaplayınca işin içinden cıkamıyorum kafam karışıyor.
Oy ne güzel konuşuyosun inşAllah canım skıntısız bi rahatlıyım gittiğimde Rabbim'in izniyle benden iyisi yok..Bunlar çok normal şeyler bebeğin geç döllenmesi yada gözükmesi saglikla gozuksunde haftanın önemi yok.Hadi inşallah
Inşallah canım güzel haberlerle gelOy ne güzel konuşuyosun inşAllah canım skıntısız bi rahatlıyım gittiğimde Rabbim'in izniyle benden iyisi yok..
Öncelikle tebrik ederim canım korkma ıyi sen yine küsmuyorsun toplasan 1 oğün de yiyebiliyorsun bende o bile yoktu canım ama çok şükür 21. Haftayı gördük dr bana prilam diye bulantı ilacı verdi kulandim ve halada kullanıyorum bugun almasam yarın bulantilarim yeniden başlıyor bebek zaten şuan oluşmadı bile o yüzden korkma ama suyunu böl bol içArkadaşlar merhaba kusura bakmayın sürekli soruyorum ama merak ediyorum işte.Şimdi ben 7 haftalık hamileyim şükür bebisimide gördüm ama 1 haftadır sürekli günün her saati migdem ağzına geliyor ama afedersiniz kusmuyorum.Bu sebepten dolayıda hiç bişey yiyemiyorum şu dahi içsem migdem bulanıyor.Kendimi zorluyorum toplasaniz bir gün boyunca tek öğün yiyebiliyorum.Korkuyorum bebegim gelismicek diye..Hamile olupta bu süreçten geçen arkadaşlar varmi.Hamileliginizi olumsuz etkiledimi.Lutfen cevap verin kafayı yiyecem
Banada verdi ilaç içince 1 saat anca etkisi oluyo oda çok deyil.Dedigin gibi yapıyorum moral verdigin çok teşekkür ederimÖncelikle tebrik ederim canım korkma ıyi sen yine küsmuyorsun toplasan 1 oğün de yiyebiliyorsun bende o bile yoktu canım ama çok şükür 21. Haftayı gördük dr bana prilam diye bulantı ilacı verdi kulandim ve halada kullanıyorum bugun almasam yarın bulantilarim yeniden başlıyor bebek zaten şuan oluşmadı bile o yüzden korkma ama suyunu böl bol iç
Banada verdi ilaç içince 1 saat anca etkisi oluyo oda çok deyil.Dedigin gibi yapıyorum moral verdigin çok teşekkür ederimBirşey sorabilirmiyim?
Tabi canım sorabilirsinBanada verdi ilaç içince 1 saat anca etkisi oluyo oda çok deyil.Dedigin gibi yapıyorum moral verdigin çok teşekkür ederimBirşey sorabilirmiyim?
Karnın kaç haftadan sonra şişmeye başladı yani nezaman farkettinTabi canım sorabilirsin
4.aydan sonra şişmeye başladı canım şuan da geniş giyildiğinde hiç belli olmuyor fark edilmiyor etrafimdanKarnın kaç haftadan sonra şişmeye başladı yani nezaman farkettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?