Migren

cupcake66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
22
1
28
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir migren rahatsızlığım var. Şimdi size herkesin söylediği gibi ılık duş felan yazmayacağım. Çok uzun sürdüğü zaman biberiye yağını elinize bol miktarda döküp koklayın 5 dakka boyunca içinize felan çekin. Biberiye yağıyla başınızın yanlarına masaj yaparak ovun. Koklama ve masaj yapma işlemini 15 dakika yapın benim tavsiyem.Çok işe yarıyo

Bu illet bendede var ne yaptıysam olmuyor tek çaresi ışıkları kapatıp sessiz ortamda öyle durmak başka hiç bişe geçirmiyor. Bunu bende duymuştum denemiştim ama bi işe yaramamıştı. ışıksız sessiz ortamda gözünü kapatıp durmak en iyisi heralde

kusmadan asla geçmez,o tür yağlar mıgren değilde normal başağrısına,var aktarda satılıyor,migrende ben ıkı kez sürdüm,daha beter etti...dıkkat böle şeyleri kullanırken

Bir kaç öneri

Çocuklarınızı severken kafasından kaldırıp yukarı doğru çekiştirmeyin, bu hareketiniz, henüz sağlamlaşmamış bağların (ligament) yırtılması ve gereğinden fazla esnemesine neden olabilir,

- Yaşam tarzının düzenli olmasına dikkat edin,

- Düzenli uyuyun,

- Düzenli yemek yemeye dikkat edin,

- Bilinen tetikleyicilerden uzak durmak (kafein, eski peynir, etlere konulan koruyucular, monosodyum glutamat, salamura ürünler, çerez)

- Düzenli aerobik egzersiz yapın,

- Stresi azaltın, stresli durumlardan kurtulmak için ileriye yönelik plan yapın,

- Boş zamanları, hobileri, sosyal aktiviteleri arttırın,

- Çevresel etkenlerden kaçının,

- Güneş gözlüğü kullanın,

- Dumanlı, kokulu, gürültülü ortamlardan uzak durun,

- Vücut duruşunun düzgün olmasına dikkat edin,

- İşitme, görme sorunlarınızın olup olmadığını kontrol ettirin, varsa tedavi olun.

masaj yağımda vardı biberiye , ben biberiye yağını başım ağrımadığı zaman bile koklasam mide bulantısıyla beraber başlayan bir ağrı şeklinde başlıyor ama kokuların çoğu migrenimi tetikliyor belki koku hassasiyeti olmayanda işe yarayabilir

Kızlar ben de aynı şekilde yıllardır migren ağrısı çekiyorum. Ne denediysem, hangi tedaviyi denediysem fayda etmedi. Şimdi son çare akupunktura başlayacağım. Akupunkturun çok yarar sağladığını işittim ama haydi hayırlısı. Bana şans dileyin

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

hic basi agrimayan ve yazin bile terlemeyen bir insanim hergun sabahtan aksama kadar cep telefonundan internete bakiyorum 2 aydir disari ciktigimda asiri terliyorum bu sene mart ayinda basladi bas agrim alnim ve arkasi agriyor 9 gun surdu gecti ekim ayinda ayni yerler agridi 1 hafta sonra gecti simdi yine agriyor migren mi acaba?

X