mihri geri döndü: boşansam mı, boşanmasam mı diye düşünenlere.!

Uzun zamandır burda gorduğum en mantıklı aklı basında uyelerden biri.allah yolunuzu acık etsin, ağzınızın tadı hiç kaçmasın inşallah

f Sizin adınıza çok sevindim.Bundan sonra hayatı doyasıya yaşamak sizin en doğal hakkınız.Yiyin,için,gezin,tozun hatta belki yeniden aşık olup sevebilirsiniz .Sizin gibi özgür olanlara çok özeniyorum.Bekar bir anne olsaydım neler neler yapmazdım.Kimse tutamazdı beni.Adeta yeniden doğmuş gibi olurdum.Bu evlilik kanımı iliğimi sömürdü.Yaşlandırdı .
Sözlendiğimizdeki resimlere bakıyorum birde şimdi ki halime.

Güya hayatı paylaşmak için evleniyoruz..Çalışıyorsa bizde çalışıyoruz üstüne ev temizliği,yemek,çocuk bakımı,gönlünü hoş etme,ailesini hoş etme v.s v.s bitmez.Biz her zaman daha fazla yoruluyoruz.Kıymet bilene hayatı paylaşalım diyene feda olsun ama olmayanı da defetmek lazım aslında.Bazen sırtımızdaki kambur gibi düşünüyorum .17 yaşında ve 9 yaşında çocuklarım var.Büyük 18 olduğunda velayet sorunumuz olmaz.Oğlum istediğinde kalır ama eminim beni suçlar boşandığım için.Çünkü babasını çok seviyor eğlenceli gamsız bir adam.Büyük kavgalarımız patırtımız yok.Sessiz sakin bir aileyiz.Küçük desen engelli bakıma muhtaç.Ayrılsam o ne olacak diyorum.Eşimle beraber yapıyoruz banyosu maması,bezi v.s Acaba 6 ay bende 6 ay babasında kalsa bakabilirmi ya da tek bakabilirmiyim diyorum.
Ben bıraksam aslında çocukların üzüntüsü dışında bir kaybım yok.Ama o çok şey kaybeder .Benim gibisini hatatta bulamaz.Belkide bunun farkında artık eşim birşeyleri düzeltme peşinde ama ömürden giden de gitmiş durumda.

Son düzenleme:
Babaya çocuğu vermekte zorlanır genelde anneler . Ve çoğu zaman gittiği gibi dönmüyor çocuklar.
Anne kuralcı, baba serbest. Bu yüzden çocuğunun sevgisi kayar diye korkuyor aslında anneler.

Ben de bosandim ve cok mutluyum.
Her gün psikolojik baskı altında yaşamaktansa boşanmak en güzeli.
Kendimizi mutsuz eden ve bizi geriye iten herkesten uzak durmalı ve dediğin gibi en çok kendimizi sevmeli, kendimize yatırım yapmalıyız.
Çok iç açıcı bir konu, mutlulugun daim olsun :)

aşka bakışın ne durumda?
yeniden aşık olurum diye düşünüyomusun mesela?
benim hep bu gelir aklıma:
acaba boşansam tekrar aşık olur muyum?
yoksa artık yalnız ve mutlu kadını mı oynar insan?
Merhaba ,

Ben de mihribanbalik ile aynı fikirdeydim ve boşandım!!Başta biraz tuhaf hissetmiştim sonra O insan olmadan hayat bana cennet geldi,hayatın tadını aldım tadınııı! Erken bir evlilikti 25 yaşında ayrıldım eşimden,aşık da oldum,gezdim tozdum da yarım kalan eğitimimi de tamamladım.Nisan ayında evlendim tekrar,bunu hep yazmışımdır yorumlarıma eşime her dk.şükrediyorum.Ve arkadaşlar kötünün kötüsü olduğu gibi iyininde daha iyisi var !!

Hepimizin umutları yoldaşımız olsun :)

sizin yazdıklarınızdan da güçlü bir kadın olduğunuzu anlıyorum.
zaten engelli çocuk anneleri, bir kat daha güçlü ve sabırlılar. gerçetekten hayranım. benim de yeğenim engelli. abimle yengem çocuklarına zaman zaman sabrettikleri için birbirlerine sabrı kalmayıp, tartışabiliyorlar. ama çok şükür ki, ikisi de huzursuzluktan küslükten hoşlanmadıklarından orta yolu bulmaya çalışıyolar.
siz neden anlaşamıyorsunuz? tam anlayamadım.

kesinlikle doğru.. geliri olan kadınlar daha toleranslı bana göre bu konuda.. hiç olmazsa maddi sıkıntı çekmeyeceğini bilerek boşanmak daha kolay gerçekten.. zaten manevi baskı birde maddi baskı kaldırılabilir değil..

kimin yanında kalıyosun ve meslegin nedir ailenin de ieri görüslü olması cok önemli burda sahsen bizimkiler olsa sözde cok modern ama ya cocugu istemezler yada babası görmesin gelmesin derler

kimin yanında kalıyosun ve meslegin nedir ailenin de ieri görüslü olması cok önemli burda sahsen bizimkiler olsa sözde cok modern ama ya cocugu istemezler yada babası görmesin gelmesin derler
canım, ailemle yaşıyorum.
kamuda mimarım.
eğer çocuğumu istemeseydiler, kiraya çıkar, çocuğa da bakıcı tutardım.
hayat standartım düşse de yine mutlu olurdum. biliyorum.

canım, ailemle yaşıyorum.
kamuda mimarım.
eğer çocuğumu istemeseydiler, kiraya çıkar, çocuğa da bakıcı tutardım.
hayat standartım düşse de yine mutlu olurdum. biliyorum.
oooo kamuda calısıyosun zaten allah gönlüne göre versin banada bi dua et o zaman su kpss icin atanıyım bari bi memurcuk ta ben oluyım :)))

oooo kamuda calısıyosun zaten allah gönlüne göre versin banada bi dua et o zaman su kpss icin atanıyım bari bi memurcuk ta ben oluyım :)))

o adam bi de bu işi bıraktıracaktı bana düşünebiliyor musun? :)

rabbim inşallah nereyi istiyorsan orayı nasip etsin. hiç ümitsiz olma.! kazanacağına inan. bol dua et. bi arkadaşım 68 puanla harita mühendisliğinden Bilecik'e tayin olmuştu :) bi de şimdi malum durumdan bir sürü kişinin memurluğu yanıyor. kadrolar boşalınca mecbur yerine birileri gelmeli. biz de bile bir kişi gitti, iş yükü resmen arttı. inşallah gönlündeki yere ve kadroya atanırsın canım :)

Bu söyledikleriniz aklımın bir köşesinde dursun. Evlendiğimde işe yarar. Bir gün boşanma aşamasına gelirsem hatırlar kendime eziyet etmekten kurtulurum. Teşekkür ederim. :)
Hep böyle güçlü ve mutlu olun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…