- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Uzun zamandır burda gorduğum en mantıklı aklı basında uyelerden biri.allah yolunuzu acık etsin, ağzınızın tadı hiç kaçmasın inşallahbebeğim,
aşk +1 benim için.
ben şunu anladım önce kendimi tanıyıp sevmeliyim.
aşk gelirse gelir.
maalesef ülkemizde kadınlar kendilerini tanıyıp sevmiyor, başkası sevince ona bağımlı oluyor.! çünkü sevilmeyi bekliyoruz ve sevilmeyi seviyoruz.! işte ne yazık ki o sevgiyi hep dışardan istiyoruz.
içerden üretmiyoruz.
kendimizi seversek, zaten başka birinin sevgisini de kendisini de bu kadar önemsemeyiz.! kendimiz, kendimiz için önemli değerli olmalıyız ki, bi başkasını sevince kendimizden vazgeçmeyelim, o adama bağımlı olmayalım.
aşka kapılarım açık.! gelirse gelir.! gelmezse valla o da bana uyar :)) tek başıma hiç de canım sıkılmıyor, yapacak çok şey buluyorum.! hayatıma biri gelirse onunla bu yaptıklarıma devam ederim, tek fark bu olur canım :*
Sizin adınıza çok sevindim.Bundan sonra hayatı doyasıya yaşamak sizin en doğal hakkınız.Yiyin,için,gezin,tozun hatta belki yeniden aşık olup sevebilirsiniz .Sizin gibi özgür olanlara çok özeniyorum.Bekar bir anne olsaydım neler neler yapmazdım.Kimse tutamazdı beni.Adeta yeniden doğmuş gibi olurdum.Bu evlilik kanımı iliğimi sömürdü.Yaşlandırdı .merhaba kızlar,
buralara yazmayalı epey oldu.
bi ara şifremi kaybetmiştim. çok şükür buldum.
şuan başlık açmak bile bana epey heyecan verdi :))))
merak edenler olursa söyliyeyim:
resmen film gibi hızlıca geçip gitti her şey.
boşandım.
oğlum büyüdü.
her hafta babasına gidiyo.
bekarım, özgürüm, keyfim yerinde.
sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum, oğlumla oynuyorum. bazen bizimkilere bırakıp çıkıyorum. bazen onu da alıp geziyoruz. haftasonu hep dışarlardayım. nereye istersem oraya gidiyorum ve kiminle istersem onunla oluyorum. istediğim şeyi yapıyorum istediğim şeyi söylüyorum. oh be.!!!! :)))))
çok çok çok mutluyum. hamdolsun.
ama burda eski ben gibi olanları görünce üzülüyorum. keşke diyorum kafasını bi kaldırsa. benim şu kafayı elde etmem en az 2 yılımı aldı, onlar böyle zaman kaybetmese...
bu yüzden,
boşansam mı boşanmasam mı diye kafasında soru işareti olanlar için yaızyorum:
evlendikten sonra mutsuzsanız, yani evlenmeden önce bariz daha mutluysanız ve düzenli bir geliriniz ve işiniz varsa, boşanın.! :))))
valla benim nacizane fikrim bu.! kimse alınmasın. ama bana boşanmak iyi geldi.!
çünkü evliyken hiç doğru düzgün mutlu olmadım. sürekli baskı, sürekli tartışma, sürekli beni değiştirmeye çalışan bi adam, muhabbet sıfır, sürekli ciddi asık bi surat, sürekli emrivakiler..
e niye duracaktım ki.?
benden daha mı değerli bu herif?
toplumumuzda kadın çok korkutuluyo, yok kocasız olmaz, dik duramazmışız, yok mutsuz olurmuşuz, yok çocuk için evlilik önemliymiş...
yalan.!
bir erkeğin günlük yaptığının on mislini yapıyoruz yahu.! farkında mısınız?
biz de işe gidiyoruz onlar da. onlar ellerinde kumandayla tv karşısına geçiyolar ama biz.? bulaşık yıkıyoruz, çamarşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, çocuklarla uğraşıyoruz, beyimzin gönlünü de dehliyoruz.!
onlar ne yapıyor?
hiç.! paşa gönlü ne isterse.!
yok öyle yağma.!
he bi de gelelim çocuk için evlilik yürütenlere.!
yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga edeni küsen, ortamı geren anne baba değil.!
kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!
fazla uzattım lafı.
sayın kk kardeşlerim.! içinizdeki gücü keşfedin.! kendinizi sevin.! başkasına köle yaşamayın.!
sevgiler <3
Merhaba ,aşka bakışın ne durumda?
yeniden aşık olurum diye düşünüyomusun mesela?
benim hep bu gelir aklıma:
acaba boşansam tekrar aşık olur muyum?
yoksa artık yalnız ve mutlu kadını mı oynar insan?
f
Sizin adınıza çok sevindim.Bundan sonra hayatı doyasıya yaşamak sizin en doğal hakkınız.Yiyin,için,gezin,tozun hatta belki yeniden aşık olup sevebilirsiniz .Sizin gibi özgür olanlara çok özeniyorum.Bekar bir anne olsaydım neler neler yapmazdım.Kimse tutamazdı beni.Adeta yeniden doğmuş gibi olurdum.Bu evlilik adeta kanımı iliğimi sömürdü.Yaşlandırdı .
Güya hayatı paylaşmak için evleniyoruz..Çalışıyorsa bizde çalışıyoruz üstüne ev temizliği,yemek,çocuk bakımı,gönlünü hoş etme,ailesini hoş etme v.s v.s bitmez.Biz her zaman daha fazla yoruluyoruz.Kıymet bilene hayatı paylaşalım diyene feda olsun ama olmayanı da defetmek lazım aslında.Bazen sırtımızdaki kambur gibi düşünüyorum .17 yaşında ve 9 yaşında çocuklarım var.Büyük 18 olduğunda velayet sorunumuz olmaz.Oğlum istediğinde kalır ama eminim beni suçlar boşandığım için.Çünkü babasını çok seviyor eğlenceli gamsız bir adam.Büyük kavgalarımız patırtımız yok.Sessiz sakin bir aileyiz.Küçük desen engelli bakıma muhtaç.Ayrılsam o ne olacak diyorum.Eşimle beraber yapıyoruz banyosu maması,bezi v.s Acaba 6 ay bende 6 ay babasında kalsa bakabilirmi ya da tek bakabilirmiyim diyorum.
Ben bıraksam aslında çocukların üzüntüsü dışında bir kaybım yok.Ama o çok şey kaybeder .Benim gibisini hatatta bulamaz.Belkide bunun farkında artık eşim birşeyleri düzeltme peşinde ama ömürden giden de gitmiş durumda.
kimin yanında kalıyosun ve meslegin nedir ailenin de ieri görüslü olması cok önemli burda sahsen bizimkiler olsa sözde cok modern ama ya cocugu istemezler yada babası görmesin gelmesin derlermerhaba kızlar,
buralara yazmayalı epey oldu.
bi ara şifremi kaybetmiştim. çok şükür buldum.
şuan başlık açmak bile bana epey heyecan verdi :))))
merak edenler olursa söyliyeyim:
resmen film gibi hızlıca geçip gitti her şey.
boşandım.
oğlum büyüdü.
her hafta babasına gidiyo.
bekarım, özgürüm, keyfim yerinde.
sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum, oğlumla oynuyorum. bazen bizimkilere bırakıp çıkıyorum. bazen onu da alıp geziyoruz. haftasonu hep dışarlardayım. nereye istersem oraya gidiyorum ve kiminle istersem onunla oluyorum. istediğim şeyi yapıyorum istediğim şeyi söylüyorum. oh be.!!!! :)))))
çok çok çok mutluyum. hamdolsun.
ama burda eski ben gibi olanları görünce üzülüyorum. keşke diyorum kafasını bi kaldırsa. benim şu kafayı elde etmem en az 2 yılımı aldı, onlar böyle zaman kaybetmese...
bu yüzden,
boşansam mı boşanmasam mı diye kafasında soru işareti olanlar için yaızyorum:
evlendikten sonra mutsuzsanız, yani evlenmeden önce bariz daha mutluysanız ve düzenli bir geliriniz ve işiniz varsa, boşanın.! :))))
valla benim nacizane fikrim bu.! kimse alınmasın. ama bana boşanmak iyi geldi.!
çünkü evliyken hiç doğru düzgün mutlu olmadım. sürekli baskı, sürekli tartışma, sürekli beni değiştirmeye çalışan bi adam, muhabbet sıfır, sürekli ciddi asık bi surat, sürekli emrivakiler..
e niye duracaktım ki.?
benden daha mı değerli bu herif?
toplumumuzda kadın çok korkutuluyo, yok kocasız olmaz, dik duramazmışız, yok mutsuz olurmuşuz, yok çocuk için evlilik önemliymiş...
yalan.!
bir erkeğin günlük yaptığının on mislini yapıyoruz yahu.! farkında mısınız?
biz de işe gidiyoruz onlar da. onlar ellerinde kumandayla tv karşısına geçiyolar ama biz.? bulaşık yıkıyoruz, çamarşır asıyoruz, yemek yapıyoruz, çocuklarla uğraşıyoruz, beyimzin gönlünü de dehliyoruz.!
onlar ne yapıyor?
hiç.! paşa gönlü ne isterse.!
yok öyle yağma.!
he bi de gelelim çocuk için evlilik yürütenlere.!
yahu bu nasıl bi sebeptir.!? çocuğun ihtiyacı ekmek ve su gibi, sağlıklı anne ve babadır.! sürekli tartışan, kavga eden küsen, ortamı geren anne baba değil.!
kazık kadar kadın oldum, 60 yaşında annem babam kavga etse içime oturuyor yahu.! o minicik yavruların ruhlarında neler olmaz.!
fazla uzattım lafı.
sayın kk kardeşlerim.! içinizdeki gücü keşfedin.! kendinizi sevin.! başkasına köle yaşamayın.!
sevgiler <3
canım, ailemle yaşıyorum.kimin yanında kalıyosun ve meslegin nedir ailenin de ieri görüslü olması cok önemli burda sahsen bizimkiler olsa sözde cok modern ama ya cocugu istemezler yada babası görmesin gelmesin derler
oooo kamuda calısıyosun zaten allah gönlüne göre versin banada bi dua et o zaman su kpss icin atanıyım bari bi memurcuk ta ben oluyım :)))canım, ailemle yaşıyorum.
kamuda mimarım.
eğer çocuğumu istemeseydiler, kiraya çıkar, çocuğa da bakıcı tutardım.
hayat standartım düşse de yine mutlu olurdum. biliyorum.
amin canım, inşallah hepimiz mutlu olalım.! <3Burada biraz da böyle mutlu guclu kadinlar görelim
Ohh be
Sefaniz olsun
daha da mutlu olursunuz inşallah
oooo kamuda calısıyosun zaten allah gönlüne göre versin banada bi dua et o zaman su kpss icin atanıyım bari bi memurcuk ta ben oluyım :)))
Sevgilimi terk edesim geldi benim de, sebepsiz.Resmen canim bosanmak cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?