- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
Bende bosanma asamasindayim yaklasik 2 aydir baba evindeyim ve simdiden etrafimdakiler basladi dirdira yok artik dul olcakmisim ileride bi ise girdigimde herkes benim hakkimda dul o falan diceklermis erkekler bana dul oldugum icin baska gozle bakcakmis anca evlilik icin cocuklu birini bulurmusum vsvs ilkten bu soylemler benim enerjimi cok dusurdu ama sonrada dusundum ki benim evliligim zaten mutsuz ve insanlarin ne dedigi umrumda degil sizin adiniza cok sevindim ben daha yolun basindayim insallah sizin gibi mutlu ayaklari yere saglam basan bi insan olurum.
canım onların köstek değil, destek olması gerekiyor.
ben kalabalık bir ortamda çalışıyorum. her çeşit insan var. inan hiç birinden kötü bi bakış yakalamadım "aaa dul kadın" diye.
hatta bazıları hayran. nasıl böyle mutlu olabiliyorum diye. benim iki arkadaşım evlenip boşandım ve şimdi evleniyor. hem de bekar evlenmemiş beylerler. bu işler kısmet işi, belki çocuklu biriyle çok anlaşacaksın, belki işte bekar hiç evlenmemişle kim bilir? sen kendine bir yol çiz, önüne bak. asla arkana bakıp mutsuz olma. hatalarından ders çıkar. bi daha o hataları düşme. geçmişi kârı tecrübe olsun yani.