mihri geri döndü: boşansam mı, boşanmasam mı diye düşünenlere.!

yaşadıklarımızdan hangisin
Öncelik kendini düşünmesi,para harcama konusunda cimri davranması hatta bana ödettirmesi,ev işleri konusunda bir şey yapmaması benim söylememle işte sofra topluyor sonra devamı gelmiyor.Çocuğun bakımı dışında kendi ütüsünü yapıyor erken gittiğinde kendi kahvaltısını hazırlıyor başka bir şey yok.Onuda daha yeni yapıyor artık ben bıktığım ve içimden gelmediği için yapmıyorum.Yoksa gece 3 te kalkıp kahvaltı hazırladığım çok oldu... Aşkmış sevgiymiş ,şefkatmiş bunlardan uzak olması bir kere hastanede fenalaştım elimden tutup acile götürmüştü başımda beklemişti o kadar.

Birde geçmişte yaşadığımız kötü olaylar var benim maşımı dolandırıcılara yedirmesi,bana sormadan arabamızı satması sonra yine bana sormadan başka şehre gidip o arabayı satıp kredi çekecek olması son anda abisinin beni arayıp bana haber vermesi engel olmamız.Ben çocuğumuza hamileyken çocuğun kontrol giderlerine bile ef püf yapıp tahlillere bile gereksiz demesi destek yerine köstek olarak burnumdan getirmesi ,benim annem yengem evde doğurdu demesi,yediğim lokmaları sayması başkalarına ise rahatça harcaması.

Hamileyken ev işleri yaptırmaya çalışması bulaşık makinesi alalım çamaşır makinesi alalım dediğimde annemde elinde yıkardı deyip kendine pahalı telefonu alması.Ağır eşyaları kaldırmak için yardım istediğimde elini sürmemesi hatta annemler yapardı biz yapmazdık demesi.Çöpü atmayı bile gurur yapardı.

Sabah erken kalkar sobayı yakar,kahvaltıyı hazırlar yatakları toplar çocuğu yedirir işe giderdim.Öğlen eve gelirdim benden yemiyor dediği için beceriksiz kaynanama rağmen yemek yapar çocuğu yedirir hastaysa ilacını içiririr üstünü değiştirir sonra işe giderdim.Akşam yine yemeği temizliği yapar çocuğa bakar bunların üzerine okula giderdim sınavlara çalışırdım.Ne kadar enayiymişim.Gözüm körmüş .Üstüne beyefendi bir iş tutturamadığı için iş yapacağım diye ona araba için v.b için kredi çeker öderdim.

Tatilmiş ev eşyasıymış bunları lüzumsuz görmesi ancak parasını ben verirsem bunların gerçekleşmesi.Geçen ilk defa evine bir şey aldı.

Son düzenleme:
aşka bakışın ne durumda?
yeniden aşık olurum diye düşünüyomusun mesela?
benim hep bu gelir aklıma:
acaba boşansam tekrar aşık olur muyum?
yoksa artık yalnız ve mutlu kadını mı oynar insan?
İkinci evliliğim
İlk eşimden boşandıktan sonra bende aşık olamam sanıyordum ama gerçek aşkı şimdi bulduğumu düşünüyorum
Aşkı bulmak sorun değil asıl olan aşkı doyasıya karşılıklı huzurla mutlulukla güven ve sadakatle yaşamak.

erkekler de bu kadından gizli iş yapmalarına hayranım. hep ellerine yüzlerine bulaştırırlar. sonra mecbur kadınlar toplar arkalarını. bence bi terapiste gitseniz düzelir gibi geliyor. çünkü seninki tipik bi türk erkeği. yaygın bir tür yani. psikologlar alışık bu tiplere. para konusunu sana bırakmalı. belli ki nasıl idare edeceğini bilmiyor. çocuğun bakımına yardım etmesi, ütüsünü, kahvaltsını hazırlaması da güzel. bence umutsuz vaka değil gibi.

he ekleme yapmışsın şimdi gördüm. canım işte kadın kendinden fazla fedakarlık yapınca böyle oluyor. bu yüzden diyorum önce kendimizi sevmeliyiz diye. bence sana saygı duymayı bilmeli. sen oturup konuş. terapiste gidin. hakem olsun aranızda. zaten bu adam epey rahatına düşkün. sen boşanalım desen de hayatta boşayamaz. bu rahatlığı kim bırakır? ama onunla da böyle yaşamak zorken mutlak çözüm bulunmalı. sadece bi taraf verici olmamalı. işzaten bu bozuyo evliliğin dengesini.

Kendini akıllı sanan salağın teki işte.Ben değilde başka biri olsa çoktan sepetlemişti onu.Bunca yaptıklarına rağmen halen özgüven patlaması var adamın.Gamsız gibi.Hem kel hem fodul diye bir tabir var ya aynısı.
Evlenmeyi bırak yanımdan geçecek biri değilmiş.Aşktan gözüm körmüş ve safmışım .Yavaş yavaş değişmeye başladı ama çoğu özelliği aynı duruyor.

Hatayı ben yapmışım aslında gözümde çok büyütmüşüm onu .Baştan bu kadar yüz vermeseydim tepeme çıkmayacaktı.İyi niyetli ve yapıcı davrandıkça herşeyi mahvetti..Kafası basmıyor karısını dinlemiyor ama yok inat dediğimi yapacağım çok para kazanacağım diye aptal saptal işlere girdi.Senin yüzünden tayin yüzünden sana göre hareket ettiğimden istediğimi yapamadım bu işi yapacağım dedi.
O araba olaylarında hani gizlice araba almışlar satmışlar yeniden araba alıyorlar v.s olaylar ortaya çıktığında inanılmaz üzüldüm kırıldım bağırdım çağırdım herşeyi dedim .Hamileyken yediğim lokmaların hesabını sayıyorsun elin adisine paramızı arabamızı herşeyi veriyorsun üstüne ödeyemeyeceğin borcun altın altına girmeye çalışıyorsun dedim.Tefecileremi gidecektin dedim.Çocuğu alıp gidecektim.Düşündüm ben bu adamı seviyorum dedim ve bu halde onu bırakmayacağım dedim.Kalbimin sesini dinledim.Keşke dinlemeseydim.Değmezmiş.

Peki eski esinizle karşılaştığınızda onu size bakış açısı nasıl yani ailesi ve kendisinin yaptıklarınin farkında mi ? Çocuğunuz oraya gidip gelince etkileniyormu ne bileyim eski kV kp nasıl cocuğunuza karşı?

babası aldığı zaman, sadece oğlumun olduğu fotoları watsaptan yolluyor.
oğlum maşallah mutlu gidiyor ve mutlu geliyor. babasını çok seviyor. babası da onu çok sevdiğine eminim.

bizim aramızda sadece şu diyalog geçiyor -oğlanı pazar sabahı alabilirim - ok. / -yoldayız bırakıcam. -ok.

bu da yazışmayla yine.

oğlanı verirken mümkünse suratına bile bakmak istemiyorum. mutsuz günlerim ve enerjisini hatırlamak istemiyorum. onun dışında şeytandaki gibi kibir olduğu için en ufak bir pişmanlık yok onda.

Zaten boşanma lafı geçtiyse boşanmak lazım. Er ya da geç. Yoksa senden gidiyo oysa ki gençken bitirmek lazım.
Cesaretin için tebrikler :)

aynen canım. ben zaten evliyken yatakta dönene dönene düşünürdüm: "ben bu adamamı harcıycaam yılları mı?"

en erken vakitte bitirmek lazım. başından belliyor evliliğin gideceği nokta.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama artık o kocanıza biraz haddini bildirin.
Boşanmasanız bile bundan sonra farklı biri olun yemek yapmayın mesela ona masraf çıkartın sürekli hayat hep sizin için zor olmuş bundan sonra da onun için zor olsun biraz.

Sizi yürekten alkışlıyorum ve mutluluğunuz daha da artsın diyorum
Gerçekten uzun zamandır o kadar bunaltmıştı ki buradaki konular böyle kadınlar olduğunu bilmeye ihtiyacımız varmış.
Bundan sonra sık sık girin lütfen.

Ben de sizi tebrik ediyorum. Yemin ederim hangi konuyu okuduysam oraya yazdığınız düşüncelerinize bayılıyorum. Ne kadar güçlü bi insansınız siz.

Ah mihri çok sevindim. Umarım başkaları için ışık olursun. Geç olsa da güç olmaz. Sen de cidden 2 yıl kaybettin. Konularını hatırlıyorum. Ailenle istediğin kadar görüşemeyişlerini, hala bir şeyleri kurtarabilmek adına taşınışlarını, çabalayışlarını...Ama sonunda seni bu kadar pozitif ve mutlu görmek süper. Her şey gönlünce olsun.

aynen canım. ben zaten evliyken yatakta dönene dönene düşünürdüm: "ben bu adamamı harcıycaam yılları mı?"

en erken vakitte bitirmek lazım. başından belliyor evliliğin gideceği nokta.

yatakta döne döne 1 yılı aldı karar vermem
inşallah geç vermemiş olduğum bir karardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…