canım sizin maşşallah gene ameliyatsız bulunmuş.bizimkinde garibi ameliyat oldu.neden ölüyorya dışarı çıkarken tedavisi de yok .kısmet işte ben neyi istersem hep zor oluyor.bundada vardır bir hayır...
aman öyle düşünmeyelim bunu yaşıycakmışız yapıcak bişi yok kısmetmiş.ama bizde olucak anne merak etme.
haklısın canım banu nerde acaba yok ortalıkta seside çıkmıyor...
bende merak ettim onu hiç girmedi bugün inşallah iyidir.
inşallah canım.ağrıları falan mı arttıki...
arttıysada iyi yönde artmıştır inşallah az kaldı pazartesi alır inşallah güzel sonucu ya bu beklemek kadar sıkıcı bişi yok ben nasıl bekliycem acaba hiç sabır yokki bu tez canlılıkla çatlarım heralde
ya aslında şey olsa akşam hamile kalsan sabaha doğursan demi hormon veriyorlar ya sebzelere:))))bekleme derdide olmaz.o zamamnda nüfus patlaması yaşanır valla...
ayy çok güldüm valla süper olurdu tabi hormonlu hormonlu doğururduk.
biz bu moralle birbirimizi telki ede ede doğuracaz galiba...
valla öyle galiba sen daha başlamadan tedaviye heyecanlısın ama ben yanındayım merak etme yanlız bırakmıycam seni tedavi boyunca
sağol canımcım bende sizin yanınızdayım ortada aranıza katıldım. Bu arada benim adım aslı seninki ne?
çoook memnun oldum benim adım esra
esracım sende banunun numarası yok mu arasan bi nerde bu kız merak ettim valla...
geldim kızlar bugün izinliydim evdeydim ev işine kaptırdım kendimi
ay banu merak ettik seni bak numaran da yok numaranı ulaştır bana merak ettim özelden mesaj at naptın bide ev işimi yaptın yapmasaydın keşke nasılsın bugün ağrılar varmı
özelden atıyım canım.tuttuysa zaten çoktan tutmuştur dedim fazla bişey yapmadım üstünden sadece kendimi yormadan. bugün gayet rahatım hiç ağrım yok tık diye kesildi sanki ağrılar
özelden atıyım canım.tuttuysa zaten çoktan tutmuştur dedim fazla bişey yapmadım üstünden sadece kendimi yormadan. bugün gayet rahatım hiç ağrım yok tık diye kesildi sanki ağrılar
sakın ev işi yapma yat sonuçları alana kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?