mikroenjeksiyon

canım sizin maşşallah gene ameliyatsız bulunmuş.bizimkinde garibi ameliyat oldu.neden ölüyorya dışarı çıkarken tedavisi de yok .kısmet işte ben neyi istersem hep zor oluyor.bundada vardır bir hayır...

aman öyle düşünmeyelim bunu yaşıycakmışız yapıcak bişi yok kısmetmiş.ama bizde olucak anne merak etme.

inşallah canım.ağrıları falan mı arttıki...

arttıysada iyi yönde artmıştır inşallah az kaldı pazartesi alır inşallah güzel sonucu ya bu beklemek kadar sıkıcı bişi yok ben nasıl bekliycem acaba hiç sabır yokki bu tez canlılıkla çatlarım heralde

ya aslında şey olsa akşam hamile kalsan sabaha doğursan demi hormon veriyorlar ya sebzelere:))))bekleme derdide olmaz.o zamamnda nüfus patlaması yaşanır valla...

valla öyle galiba sen daha başlamadan tedaviye heyecanlısın ama ben yanındayım merak etme yanlız bırakmıycam seni tedavi boyunca

sağol canımcım bende sizin yanınızdayım ortada aranıza katıldım. Bu arada benim adım aslı seninki ne?

geldim kızlar bugün izinliydim evdeydim ev işine kaptırdım kendimi

ay banu merak ettik seni bak numaran da yok numaranı ulaştır bana merak ettim özelden mesaj at naptın bide ev işimi yaptın yapmasaydın keşke nasılsın bugün ağrılar varmı

ay banu merak ettik seni bak numaran da yok numaranı ulaştır bana merak ettim özelden mesaj at naptın bide ev işimi yaptın yapmasaydın keşke nasılsın bugün ağrılar varmı

özelden atıyım canım.tuttuysa zaten çoktan tutmuştur dedim fazla bişey yapmadım üstünden sadece kendimi yormadan. bugün gayet rahatım hiç ağrım yok tık diye kesildi sanki ağrılar

özelden atıyım canım.tuttuysa zaten çoktan tutmuştur dedim fazla bişey yapmadım üstünden sadece kendimi yormadan. bugün gayet rahatım hiç ağrım yok tık diye kesildi sanki ağrılar

iyi olda gerisi önemli değil ben attım sana özelden mesaj telefonumu tutunduysa tutunmuştur artık doğru söylüyorsun az kaldı zaten ne kaldıki 16 sına

sakın ev işi yapma yat sonuçları alana kadar...

tamam canlarım kızmayan yapmıycam.en azından kafamdaki düşünceden biraz uzaklaştım bişeylerle uğraşınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…