aynen valla negatiflere alıştık.bende senin gibi düşünüyorum hiç umudum olmadığı için yaptırsamda olur yaptırmasamda içimde hiç heyecan falan kalmadı zaten.ya tek şu masaya yatmak beni mahvediyo valla sırf onu düşünüyorum canımın yandığından falanda değilde psikolojik etkilendim heralde
canım merhaba benimde eşimde problem var sayısı az hareketliliği falan normade düzen de yaptırdığımızda gayet iyi idi.fakat mayada bizimde az cıktı hem sayı hem hareketlilik yerlerdeydi.bilemiyorum neden öyle ama benimde ilk tüp bebek denemem negatif doktor banada dedi spermlerden dolayı olmamıştır tutunmamıştır diye sağlıklı sperm değildi demekki dedi.benimde 3 tane dondurulmuşum var sadece denemek olsun diye deniycem umut yok yani...
bizim sayı iyi 193 milyon ama morfoloji 0 bu bana çok garip geldi ve bize 3 yıldır hep sebepsiz dendi ilk kez burası bariz erkek kaynaklı dedi biz çok şaşırdık duruma güvenip güvenmekte kararsız kaldık
sizinde aynı şey olmuş bak şimdi dahada karıştı kafam
seninde inşallah dondurulmuşlarla yüzün güler canım
banu aynı psikoloji bende de var sorma tek düşündüğüm o sıkışık olmak vs... ben çok zorlanmıştım kasılmıştı yani senin kaç tane daha kaldı şimdi dondurulmuşların bu sefer 2 tane koyucaklar bide nasıl dondurmuşlar bilgi verdilermi hepsini ayrı ayrımı kaliteleri nasılmış hepsi iyi kalitemi?[/QU
4 tane dondurulmuşum kaldı 2 tanesinin koyulmasına hak kazanmışım öyle dediler gülüyümmü ağlayımmı....ilk yaptırdığımda 1. kalite 10 hücreliydi 2.de 1.kalite 8 hücreli sanırım yaptırdıkça bu hücre sayıları düşüyor canım en başta en iyilerini koyuyorlar geride kalanlarda en baştaki kadar iyi olmuyor sanırım benim görüşüm.sen sormuşmuydun nasıl olduklarını?
banu aynı psikoloji bende de var sorma tek düşündüğüm o sıkışık olmak vs... ben çok zorlanmıştım kasılmıştı yani senin kaç tane daha kaldı şimdi dondurulmuşların bu sefer 2 tane koyucaklar bide nasıl dondurmuşlar bilgi verdilermi hepsini ayrı ayrımı kaliteleri nasılmış hepsi iyi kalitemi?[/QU
4 tane dondurulmuşum kaldı 2 tanesinin koyulmasına hak kazanmışım öyle dediler gülüyümmü ağlayımmı....ilk yaptırdığımda 1. kalite 10 hücreliydi 2.de 1.kalite 8 hücreli sanırım yaptırdıkça bu hücre sayıları düşüyor canım en başta en iyilerini koyuyorlar geride kalanlarda en baştaki kadar iyi olmuyor sanırım benim görüşüm.sen sormuşmuydun nasıl olduklarını?
benimkilerde 1.si 1.kalite 8 hücreli idi.2.de 1. kalite dediler ama 3.için o kadar iyi demedi aa söylemediler nasıl dondurduklarını hepsini birmi 1+2 mi benim neden umudum yok biliyomusun bana osman hoca dedıkı neden tutmadı dıye sordum oda sperm kalitesi dedi sperm kalitesi iyi değilse dondurulmuslarda da iyi değildir diye düşünüyorum sadece yaptıracak olmamın nedeni şu 2. tek empriyo olayını da atlatayım sonra 2 koyucaklar ya şansım artar galiba ben mayay ı macs için istemiştim ama yapılamada macs şimdide okuyorum IMSI dıye bişi varmıs spermleri 6000 kat büyütuyolarmıs oda ıstanbulda varmıs annemler istanbulda zaten memoril veya brüksel tüp bebek te varmış olmassa dondurulmuş orda deniyim şansımı diyorum.
benimkilerde 1.si 1.kalite 8 hücreli idi.2.de 1. kalite dediler ama 3.için o kadar iyi demedi aa söylemediler nasıl dondurduklarını hepsini birmi 1+2 mi benim neden umudum yok biliyomusun bana osman hoca dedıkı neden tutmadı dıye sordum oda sperm kalitesi dedi sperm kalitesi iyi değilse dondurulmuslarda da iyi değildir diye düşünüyorum sadece yaptıracak olmamın nedeni şu 2. tek empriyo olayını da atlatayım sonra 2 koyucaklar ya şansım artar galiba ben mayay ı macs için istemiştim ama yapılamada macs şimdide okuyorum IMSI dıye bişi varmıs spermleri 6000 kat büyütuyolarmıs oda ıstanbulda varmıs annemler istanbulda zaten memoril veya brüksel tüp bebek te varmış olmassa dondurulmuş orda deniyim şansımı diyorum.
canım o yöntemi bende duydum hayırlısı bakalım inş geride kalanlarla tutarda gerek kalmaz tekrardan.benim eşimde de şekil bozukluğu var iyice umudum tükenti yemin ederim.elimizdekiler bitsin sonra başka bi yer araştırdığımızda herşeyine bakıcam zaten bende
inşallah yüzümüz güler canım sende başka merkezlere bir git istersen birde kaan aydos var onada gidebilirsiniz çünkü sayınız gayet ıyı bir görüş istersen hatta internette bir site var oraya yazıyosun cevaplıyor.bizde zaten dondurulmuslarla olmassa IMSI olan merkeze gıdıcem şimdiden arastırayım dedım istanbulda var memorial yada brüksel artık bakıcaz çünkü dondurulmuslarla pek umudum yok benim.[/QUOTE
sonucu birçok doktora yazdım sorun erkek kaynaklı deniyor tabi degerlerde bir yanlışlık yoksa
senin transfer nezaman olucak?dondurulmuşlarda tek embirio mu koyuyolar?
love27 canım sende bi problem varmı yoksa sadece eşindemi kaynaklı.mesela bende pko hastalığı var eşimdede şekil bozukluğu var buay yaptırcam bakalım 3. denemem olcak benimde
canım bende hiçbir problem yok sözde eşimdede yoktu ama son teste öyle çıkmadı
sizin degerler nasıl sadece şekil bozuklugumu var sayı hareket nasıl?
canım sadece şekil bozukluğu sayı ve hareket iyi denildi.tüp bebek tedavisine başlarken zaten bunları pek önemsemiyolar sorun olarak görmüyorlar bana öyle demişlerdi.bendede bu sorunlar olmasına rağman bana sebepsiz interfilitesin diyorlar
peki kaç yıldır olmuyo?bu 2 denemede hiç mi gebelik olmadı?
canım 5 yıllık evliyim olmuyor.hiç gebelikte olmadı malesef hayırlısı bakalım vardır onunda bi zamanı.sen ne aşamadasın şuan?sizin kaç yıldır olmuyor?
canım bende 6 yıllık evkiyim ilk 3 yıl korundum,3 yıldırda olmuyo.2 aşılama birçok ilaçlı takip yapıldı şuan beklemedeyim kısmetse temmuz ayında tüp bebek yaptırcaz.merkez konusunda kararsızım
inşallah yüzümüz güler canım sende başka merkezlere bir git istersen birde kaan aydos var onada gidebilirsiniz çünkü sayınız gayet ıyı bir görüş istersen hatta internette bir site var oraya yazıyosun cevaplıyor.bizde zaten dondurulmuslarla olmassa IMSI olan merkeze gıdıcem şimdiden arastırayım dedım istanbulda var memorial yada brüksel artık bakıcaz çünkü dondurulmuslarla pek umudum yok benim.[/QUOTE
sonucu birçok doktora yazdım sorun erkek kaynaklı deniyor tabi degerlerde bir yanlışlık yoksa
senin transfer nezaman olucak?dondurulmuşlarda tek embirio mu koyuyolar?
benim transfer mayıs regl ile başlıycak bakalım öncelikle ilaç kullanıcakmışım sanırım ama tek embriyo koyucaklar 2.denemede sonrasında 2 ye çıkıcakmış ama merkezi çok iyi araştır canım banunun dediği gibi başta gözünü korkutmamak için az geliyo tutar ama bir bakıyosun parça parça gitmiş özellikle erkek sorununda iyi olan yerlere git ankarada mı oturuyorsun.
inş canım hayırlısıyla olur.merkez konusunda iyi araştır başlamadan bi takım testleri yapsınlar daha sonradan bir sürü şey çıkarıyolar.ilk başta insanların gözünü korkutmak istemiyolar sanırım.en son yöntemlerin olmasına dikkat et merkezde araştırırken
benim transfer mayıs regl ile başlıycak bakalım öncelikle ilaç kullanıcakmışım sanırım ama tek embriyo koyucaklar 2.denemede sonrasında 2 ye çıkıcakmış ama merkezi çok iyi araştır canım banunun dediği gibi başta gözünü korkutmamak için az geliyo tutar ama bir bakıyosun parça parça gitmiş özellikle erkek sorununda iyi olan yerlere git ankarada mı oturuyorsun.
yani dondurulmuşlada 2 embriyo koymuyolar ya çok sinir bir durum,ben şuan bitliste oturuyorum canım temmuzda tayinciyiciz yer neresi belli degil şimdilik bir açıklansın ona göre kesin karar vericez
merkez konusunda hala kararsızım ama aklıma yatan şimdilik anotolya tüp bebek inşallah hayırlı olur
yani dondurulmuşlada 2 embriyo koymuyolar ya çok sinir bir durum,ben şuan bitliste oturuyorum canım temmuzda tayinciyiciz yer neresi belli degil şimdilik bir açıklansın ona göre kesin karar vericez
hayırlısı olsun senin için bende çok sinir oluyorum ama malesef ki öyle...
esra ben daha hala hasta olmadım internetten okuyorum geçikme olur o kadar hormon ilaçları depolanıyo deniliyo ama inş kist falan olmamıştır tam tarnsfer yapılacağı zaman
banu kist olsa hasta olmazmısın geçıkme oluyomus bende okudum ama senınkı cok geçikti acaba bir arasan mı osman hocayı ne dıycek belkı ilaç verir bide test yaptınmı hiç merak edip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?