Benim ultrason takiplerimi de,transferimi de Adnan hoca yaptı...
Görüşmeye ilk gittiğim de Osman hocayla görüştük,o kadar güzel konuştu ki bizimle...
%80 umut verdi ama tık yok(
Benim de 2 tane dondurulmuşum var,onlar olmazsa ben de oraya gitmezdim tekrardan...
Açıkcası benim de hiç ama hiç umudum yok(
aynen canım geçen ay yaptırdığım test sonuçlarına daha kendisi bakmamış bile adnan hoca bakmış dosyada yoktu test sonucu faxlamamı istediler aradım ertesi gün elinize ulaştımı diye osman hoca burası çok yogundu bakamadım falan dedi.artık heryer para tuzağı olmuş en ufak bi tahlile ne kadar para istiyolar.benimde artık umudum tükendi gerçi allahın işi bellimi olur belki kendi kendimize hamile kalacaz.
aynen canım geçen ay yaptırdığım test sonuçlarına daha kendisi bakmamış bile adnan hoca bakmış dosyada yoktu test sonucu faxlamamı istediler aradım ertesi gün elinize ulaştımı diye osman hoca burası çok yogundu bakamadım falan dedi.artık heryer para tuzağı olmuş en ufak bi tahlile ne kadar para istiyolar.benimde artık umudum tükendi gerçi allahın işi bellimi olur belki kendi kendimize hamile kalacaz.
evet banucum osman hoca ılk gorusmeye gıttıgımızde gayet ılgılı ve sıcak ama sonrasında ılgı yok ben kendısını gormedım o surecte hıc hep adnan hoca yaptı takıplerı oda sagolsun sen bişi sormassan söylemıyor bişi sadece hemşirelerle konusabılıyorsun onlar takip ediyor herseyi bakalım olmassa bı arıycam bakalım ne yapayım dıye bende senın gıbı etlık hastanesınde yaptırırım testleri onlar istemesede yaptırıcam zaten ama dediğin gibi belki kendiliğinden olur inşallahhhh
Canım siz de sorun neydi?
Biz de maalesef eşimin sperm sonuçları...
Sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var(
Açıkcası ben artık tüp bebek tedavisinden umudumu kestim...
Eşime vitamin ve kür takviyeleri uyguluyorum...
Ovulasyon günlerimi kendim takip edip en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum...
Tüp bebek tedavisinden umudumu kestim ama Rabbim den kesmedim...
İnşallah mucizesini gönderir en kısa zamanda tüm isteyenlere :))
Canım siz de sorun neydi?
Biz de maalesef eşimin sperm sonuçları...
Sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var(
Açıkcası ben artık tüp bebek tedavisinden umudumu kestim...
Eşime vitamin ve kür takviyeleri uyguluyorum...
Ovulasyon günlerimi kendim takip edip en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum...
Tüp bebek tedavisinden umudumu kestim ama Rabbim den kesmedim...
İnşallah mucizesini gönderir en kısa zamanda tüm isteyenlere :))
canım bende pko hastalığı var.eşimdede şekil bozukluğu var ama tüp bebek yaptırırken bu sorunları pek önemsemiyolar gerçi sorun olarak görmüyolar sebepsiz interfilite deniliyor.ya bende şu soğan kürünü bide incir kürü hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş onu yapmayı düşünüyorum.keçiboynuzu da erkekler için sayıyı falan arttırıyo ibrahim saraçoğlunun sitesine bak orda nasıl yapılacağı belirtiliyor.
evet banucum osman hoca ılk gorusmeye gıttıgımızde gayet ılgılı ve sıcak ama sonrasında ılgı yok ben kendısını gormedım o surecte hıc hep adnan hoca yaptı takıplerı oda sagolsun sen bişi sormassan söylemıyor bişi sadece hemşirelerle konusabılıyorsun onlar takip ediyor herseyi bakalım olmassa bı arıycam bakalım ne yapayım dıye bende senın gıbı etlık hastanesınde yaptırırım testleri onlar istemesede yaptırıcam zaten ama dediğin gibi belki kendiliğinden olur inşallahhhh
inş canım ya hayırlısıyla bi umut işte hiç olmadık biranda bakmışşızki oluvermiş yoruldum artık aynı şeyleri git gel tekrarlamaktan.hayırlısı napalım
inş canım bu sefer şans yüksek ama inş tutar.haber veririm başladığımda merak etme
canım daha hala olmadım bekliyorum biran önce olup başlasaydım.sen naptın?
canım ben oldum ayın 3 ünde bitti bile bekliyorum şimdi mayıs regl ile başlıycaz bakalım sen neden daha olmadın negatif sonucu alınca gec mı regl oldun ben biliyosun negatif sonucu almadan 11. gün regl olmustum.
marttın 7 hasta olmuştum en son daha hala olmadım anlamadım valla.olmazsa hafta sonuna kadar bekliyimde daha sonra osmna hocayı ararım.
banu bide olmazmıssın süper olurdu merak ettim bak şimdi olmadım deyince umutlandım hadi insallah düşündüğüm olur.okudugum anda içimden geçirdim.
ağzından bal damlıyor yemin ederim keşke öyle bişey olsa gerek kalmasa hiçbirine.bugün gene tık yok bende hasta olmaya dair bi belirti bile yok.olurum ama bi kaç güne kalmaz tahminim
hadi bakalım merakla bekliyorum.ama bu ay regl olmadan önce bende de tık yok tu yani regl belirtisi bile 3 gün gecikmeli oldu benim sanırım tüp bebek denemesinden sonra böyle oluyo belirti olmuyo demekkki kafana genede çok takma sen ne olucaksa olucak artık..negatiflere alıştık.
kendim için söyluyorum bunu dondurulmuşlara pek güvenemiyorum zaten biliyosun zaten benim dondurulmusum az 3 tane saglıklı çözüleceklerini bile bilmiyorum.şüphelerim var yani o yüzden denemek olsun diye deniycem çok umutlu değilim yani hayırlısı artık bakalım mayısta görücez,,,
selam arkadaşlar
benimde 3 yıldır olmuyor bize sebepsiz infertilite dendi yani sorun yoktu en son mayada eşime test yaptırdık morfoloji %0 çıktı dr direk eşimden dolayı olmadıgını söyledi bundan önce 5 tahlil yaptırdık hiçbirinde sorun yoktu benimde kafam çok karıştı acaba niye mayadaki böyle düşük çıktı
aranızda benim gibi başka merkezde iyi çıkıpta mayada düşük çıkan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?