milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Maşalallah Hepsi çok güzeller sağlıklı, huzurlu, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle, bu arada patates soyucu ve ezici çok sevimli acaba nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

Maşalallah Hepsi çok güzeller sağlıklı, huzurlu, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle, bu arada patates soyucu ve ezici çok sevimli acaba nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

çook teşekkür ederim kardeşimin hediyesiydi bi kişi daha sormuş öğrenince buraya yazarım

hepsi çok güzel cnm allah güle güle kullanmanı nasip etsin

herseyın cok güsel canım Allah gule gule ,huzurla kullanmayı nasip etsin insallah :)))

Kızlar gelinliğimde böyle olacak ama benimkinin önü düz geliyo, düğünüm ekimde olacak şuan dikiliyorrr :)) ayakkabımı henüz almadım ama bunu çok yakıştırdım gelinliğime istediğim model bu

Gelinliğin çok güzel canım, ayakkabı daha düz bişey olsa daha güzel olur sanki.

Hayırlı olsun

herşey çok güzel gelinliğinle ayakkabnn tarzı gerçekten güzel uymuş ayrıca :) mutluluklar dilerm

Çok hoş ve zevkli seçimler tatlım güle güle kullan çeyizlerini gelinliğinde çok hoş genelde hep straplez senin ki farklı bi model olmuş güzel olmuş

Gelinliği de ayakkabıyı da çok beğendim ikiside ayrı ayrı çok güzeller ama sanki o gelinliğin altına farklı bir ayakkabı daha güzel olurmuş gibi geldi bana:26: Tabi senin fikrin eğer beğendiysen içinde kalmasın mutlaka al derim ama ben gelin ayakkabısı alsaydım eğer daha sonrada giyebileceğim tarzda birşey alırdım sanırım

Ben o güne özel bişe olsun istiyorm sadece o gün giyicem ve saklıcam belki ilerde kızıma giymek nasip olur :98: giymiceğimden adım kadar emin olsamda
Ben platform istiyorum hem daha yüksek sade ve şık dediğin gibi sonrasında da kullanabilirsin sanırım kafam karıştı :26:

milan merhaba bende bu gelinliklere bakıyorum ama hep bu gelinliğe geri dönüyorum benımde istediğim gelinlik bu çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…