milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

milan merhaba bende bu gelinliklere bakıyorum ama hep bu gelinliğe geri dönüyorum benımde istediğim gelinlik bu çok güzelll

merhaba canım,

herkesin hayalinde bi gelinlik var benimkide sade ama şık bişe olsun du hep sonuç ta bu oldu ben daha provalara başlamadım ama çok heyecanlanıyorum ya günler yaklaştıkça senin düğün ne zman canım

benım düğüne çok var canım aslında 5 ay kaldı 11.12.2011 de kısmetse olucak daha baslamadım bende gelinlik begeniyorum eylül gibi baslaırım diye düşünüyorum ama bende bunu diktircem provalara baslayınca resımlerini merakla bekleyecegim çok heyecanlandım bende canım

bide tarlatanla düşünsene
bende çeyize ilk gelinlikten başladım fiyat soruyodum bide baktım sparişi bile vermişim ben resimleri senin için gönderirim merak etme

kızlar bunu az önce aldım gittigidiyor dan çeyiz yapmak ne kadar eğlenceliymiş yahuuu

S-BOX 34 Parça Saklama Kabı MİKRODALGA VE DERİN

Heyşey çok güzel, mutlu günlerde kullan..
Gelinliğini de beğendim, bende kolları öyle olsun istiyorum ama yakasını o kadar açık giyemem, ordan kol burdan yaka şurdan etek bişe çıkarcam ortaya bakalım.. ayakabını da yine ona benzer dantelli platformlar var öyle bişe de düşünebilirsin istersen..

Birde şu saklama kaplarına bende bakmıştım gittigidiyor dan ama ölçüleri çok ufak gibi gelmişti, sana geldiğinde kalitesi boyları nasıl yazarmısın ona göre alıyım..

14X14X16cm 2 ADET
12X12X14cm 2 ADET
23X16X8cm 2 ADET
14X14X6cm 2 ADET
12X12X4cm 2 ADET
12X8X4cm 4 ADET
9X9X4cm 3 ADET ve 17 adet kapak 34 parça birarada

ölçüleri böyle canım geldiğinde görüşlerimi yazarım gğezl dileklerin içinde çok teşekkür ederim ayakkabı için bende platform istiyodum dantelli sini bulursam şahane olurr bide önü açık demişsin benim gelinliğimin de önü düz gelio böle değil

Son düzenleme:
bu çamaşır kurutma askısı sizce kullanışlı olurmu kızlar ? çokmu büyük karar veremedim fiyatı :69,90

bunuda beğendim çok detay olcak ama fiyatı 9,90 Kapak Üstü Mutfak Havlu Askısı

mutfak masa örtüsü fiyatı 76,86

Son düzenleme:

herşeyin çok güzel cıvıl cıvıl işallah sonuna kadar istediğin herşeyini alabilirsin mutlulukla huzurla kullan hepsini işallah

güle güle iyi günlerde kullan aldıklarını.

Altınbaşağın o pembeli masa örtüsü çok ciciymiş. kalitesi nasıl bilgi verebilir misin?

güle güle iyi günlerde kullan aldıklarını.

Altınbaşağın o pembeli masa örtüsü çok ciciymiş. kalitesi nasıl bilgi verebilir misin?

teşekkür ederim tatlım gittigidiyor dan baktım henüz almadım ama alıcam kısmetse o zman bilgi veririm

Canım hiç kafan karışmasın eğer hevesin varsa kimsenin lafına çok takılma mutlaka beğendiğin şeyleri al sonradan keşke onu alsaydım demek yerine içine sinen, beğendiğin ayakkabıyı al.

Bu arada acaba kız kardeşine patates soyucuyu nereden aldığını sorabildin mi? Ayrıca anahtarlığa resmen aşık oldum Aldıklarını huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

teşekkür ederim chosen
evet tatlım gittigidiyor dan almış kardeşim patates soyacaklarını

Gelinliğiniz, çeyizlikleriiniz her şeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünüp
en güzelini yapmışsınız. Zevkiniz çok güzel.
İnşaalah bir ömür buyu mutlu olursunuz.
Sevgilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…