milan merhaba bende bu gelinliklere bakıyorum ama hep bu gelinliğe geri dönüyorum benımde istediğim gelinlik buçok güzelll
benım düğüne çok var canım aslında 5 ay kaldı 11.12.2011 de kısmetse olucak daha baslamadım bende gelinlik begeniyorum eylül gibi baslaırım diye düşünüyorumama bende bunu diktircem provalara baslayınca resımlerini merakla bekleyecegim çok heyecanlandım bende canım
ay hepsi birbirinden şık.desenler,renkler çok hoş.hayran kaldım canım.iyi günlerde kullan
saol tatlım darısı ve daha güzeli senin olsun inşallah
Heyşey çok güzel, mutlu günlerde kullan..
Gelinliğini de beğendim, bende kolları öyle olsun istiyorum ama yakasını o kadar açık giyemem, ordan kol burdan yaka şurdan etek bişe çıkarcam ortaya bakalım..ayakabını da yine ona benzer dantelli platformlar var öyle bişe de düşünebilirsin istersen..
Birde şu saklama kaplarına bende bakmıştım gittigidiyor dan ama ölçüleri çok ufak gibi gelmişti, sana geldiğinde kalitesi boyları nasıl yazarmısın ona göre alıyım..
herşeyin çok güzel cıvıl cıvıl işallah sonuna kadar istediğin herşeyini alabilirsin mutlulukla huzurla kullan hepsini işallah
güle güle iyi günlerde kullan aldıklarını.
Altınbaşağın o pembeli masa örtüsü çok ciciymiş. kalitesi nasıl bilgi verebilir misin?
Ben o güne özel bişe olsun istiyorm sadece o gün giyicem ve saklıcambelki ilerde kızıma giymek nasip olur :98: giymiceğimden adım kadar emin olsamda
Ben platform istiyorum hem daha yüksek sade ve şık dediğin gibi sonrasında da kullanabilirsinsanırım kafam karıştı :26:
Canım hiç kafan karışmasın eğer hevesin varsa kimsenin lafına çok takılma mutlaka beğendiğin şeyleri al sonradan keşke onu alsaydım demek yerine içine sinen, beğendiğin ayakkabıyı al.
Bu arada acaba kız kardeşine patates soyucuyu nereden aldığını sorabildin mi?Ayrıca anahtarlığa resmen aşık oldum Aldıklarını huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?