Gelinliğiniz, çeyizlikleriiniz her şeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünüp
en güzelini yapmışsınız. Zevkiniz çok güzel.
İnşaalah bir ömür buyu mutlu olursunuz.
Sevgilerle.
teşekkür ederim tatlım gittigidiyor dan baktım henüz almadım ama alıcam kısmetse o zman bilgi veririm
bide tarlatanla düşünsene
Bende çeyize ilk gelinlikten başladımFiyat soruyodum bide baktım sparişi bile vermişim Ben resimleri senin için gönderirim merak etme
hayırlı olsun aldıkların
güle güle kullan
ay valla çok sevinirim canım çok mutlu ettin beniBu ara çeyizlerin hepside harika
Ağustosta provalar başlıcak tatlım sence bu gelinliğe taş konurmu ? Böle pırıltılı olsa dahamı iyi olur acaba
olabilir aslında çok boğmadan serpiştirerek ufak dokunuşlarla neden olmasınçok fazla taşı sevmiyorun ama az parıltıyada hayır demem
Heyşey çok güzel, mutlu günlerde kullan..
Gelinliğini de beğendim, bende kolları öyle olsun istiyorum ama yakasını o kadar açık giyemem, ordan kol burdan yaka şurdan etek bişe çıkarcam ortaya bakalım..ayakabını da yine ona benzer dantelli platformlar var öyle bişe de düşünebilirsin istersen..
Birde şu saklama kaplarına bende bakmıştım gittigidiyor dan ama ölçüleri çok ufak gibi gelmişti, sana geldiğinde kalitesi boyları nasıl yazarmısın ona göre alıyım..
biraz gelin ışığımız olsun dimeeeZevklerimi çok uyuyo buna çok sevindimm :13:
merhaba canımmm saklama kaplarınn cokk hozuma gıttıı renklerı falan nerden almıstın bıde sorun olmazsa fiyatı nekadardı???
bugün saklama kapları elime ulaştıboyları çok ufakta değil büyük te değil bnce buzdolabı için ideal senin için resminide çektim kaliteside iyi gibi geldi bana rengine bayıldım
Eki Görüntüle 227070
Çok teşekkür ederim, bende sipariş veriyorum,
güle güle kullanalım, kullanırken seni hatırlıcam
rabbim ağız tadıyla mutlulukla içinde oturmayı ve kullandırmayı nasip etsin inşallah herşey istediğin gibi olur canım :):):)mutluluklar şimdidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?