milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Gelinliğiniz, çeyizlikleriiniz her şeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünüp
en güzelini yapmışsınız. Zevkiniz çok güzel.
İnşaalah bir ömür buyu mutlu olursunuz.
Sevgilerle.

çok teşekkür ederim
o güzel sözlerinle beni çok mutlu ettin canım

bide tarlatanla düşünsene
Bende çeyize ilk gelinlikten başladım Fiyat soruyodum bide baktım sparişi bile vermişim Ben resimleri senin için gönderirim merak etme

ay valla çok sevinirim canım çok mutlu ettin beni Bu ara çeyizlerin hepside harika

Ağustosta provalar başlıcak tatlım sence bu gelinliğe taş konurmu ? Böle pırıltılı olsa dahamı iyi olur acaba

olabilir aslında çok boğmadan serpiştirerek ufak dokunuşlarla neden olmasın çok fazla taşı sevmiyorun ama az parıltıyada hayır demem

bugün saklama kapları elime ulaştı boyları çok ufakta değil büyük te değil bnce buzdolabı için ideal senin için resminide çektim kaliteside iyi gibi geldi bana rengine bayıldım

merhaba canımmm saklama kaplarınn cokk hozuma gıttıı renklerı falan nerden almıstın bıde sorun olmazsa fiyatı nekadardı???

merhaba canımmm saklama kaplarınn cokk hozuma gıttıı renklerı falan nerden almıstın bıde sorun olmazsa fiyatı nekadardı???

merhaba tatlım gittigidiyordan aldım
bu şekilde arattırabilirsin,fiyatı 12 tl kargo da 6 tl tuttu
S-BOX 34 Parça Saklama Kabı MİKRODALGA VE DERİN

çookk tesekkürler canımm ii gunlerde kullan insallah

Çok teşekkür ederim, bende sipariş veriyorum,
güle güle kullanalım, kullanırken seni hatırlıcam

rabbim ağız tadıyla mutlulukla içinde oturmayı ve kullandırmayı nasip etsin inşallah herşey istediğin gibi olur canım :):):)mutluluklar şimdidden

Ayyy herşeyin çok güzel gerçekten.(Maşallah) Gelinliğine de bayıldım doğrusu. Bende nişanlıyım ama henüz düğün tarihimiz belli değil.
Darı başımıza artık ne diyelim.
Hayırlı uğurlu olsun tatlım herşeyin. Allah bir ömür huzurlu ve mutlu geçirmenizi nasip etsin. Sofranızdan bereket hiç eksilmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…