milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Ağız tadıyla iyi günlerde kullan çeyizi cnm. Ne kadar pratik ürünler bulmuşsun tebrikler valla
Çelik tencere setinin markası ve fiyatını söyleyebilir misin?

kına gecesi ıcın aldıkların cok güzel hızla devam desene gelinlik provalarına başladınmı

Ağız tadıyla iyi günlerde kullan çeyizi cnm. Ne kadar pratik ürünler bulmuşsun tebrikler valla
Çelik tencere setinin markası ve fiyatını söyleyebilir misin?

çook teşekkür ederim Karaca dan düğün seti kampanyasından almıştım canım yemek takımı+tencere seti+çatal bıçak seti 1400 dü

kına gecesi ıcın aldıkların cok güzel hızla devam desene gelinlik provalarına başladınmı

henüz başlamadım canım ramazan girdi diede bende istemiyorm hem daha ekime kadar belki kiloda veririm diede sıkıştırmak istemiyorm ama bu ara başlayabilirim tel bekliyorm

milannn:) çok güzel aldıkların güle güle kullan zevkle ve özenle almışsın çok beğendimgelinliğin harika tek kelimeyle.starplez olmaması,eteği,dantelli kısımları çok hoş.Çok mutlu ol inş.

Son düzenleme:

JULİGUUUUUUUUUUUUU :))) ne kadar enerjik bir mesaj bu çoook mutlu oldummm bu arada gelinlik provalarıma başlıyorum kısmetse bu ay sonuu gelinlikçim diyo ekimde düğünü olanlara başlamadık daha ilk seni alcamm her gün başının etini yiyorum heralde beni alcak dimeee

kase setin nevresimlerin, kahvaltı setine bayıldım. hepsi mükemmel güle güle kullan cnm. gelinliğin ayrı bir güzel tabi

Hepsi çoook güzeller bayıldım. Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Benim düğünüm seneye inşallah. Nasıl yapıcam nasıl seçicem çeyizimi diyodum ama bu siteye üye oldum olalı içim rahatladı. Ben de sizin gibi aldıklarımı buraya ekler fikirlerinizi alırım.

Bu arada salon takımınız abimlerinkinin aynısı. Onlar da geçen sene evlendiler :)

saol Elifiliz'cimm daha güzelleri senin olsun inşallah.. İnan bende çok seçiciyimdir ama burda bi çok alternatif görünce karar vermen çok daha kolay oluyooo
Bu arada abinler koltuk takımından memnun kaldılar mı acaba :44:

kızlar nevresim takımını dün tesadüf gittigidiyor da gördüm fırsat ürünlerde ee bende duramadım aldım tabii fiyatı 54,90 TL

Canım çok güzelmiş yatak örtüsü nerden ve kaç liraya aldığını öğrenebilir miyim?

öncelikle hayirli olsun insaAllah iyi günlerde kullanmak nasip olur :)

kahvalti takimini ve kücük ev aletlerini ne kadar aldigini sorabilirmiyim?

fiyat karsilastirmasi yapmam gerekiyorda :)

Öncelikler herşey çok güzel hayırlı olsun :)) Ben en baştaki çiçekli yatak örtüsüne bayıldımm ... nerden alındı acaba? daha yeni çeyiz hazırlamaya başlayan birisi olarak çok fikre ihtiyacım var çoook:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…