milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

şşşşşşşşşşşş noluyo bensız burda kım kımınle sıkı sıkı sarılıyoooo gidin kocalarınıza sarılında bebiş yapn yahu

şşşşşşşşşşşş noluyo bensız burda kım kımınle sıkı sıkı sarılıyoooo gidin kocalarınıza sarılında bebiş yapn yahu

canımm bizz bebişşş içinn çalışıyoruzz da o gelmek içinn bekliyoo

bu ay da boş geçerse önümüzdeki ay görürüm ben sizi

olacağıı o zatenn böylee hesap kitap yapmaktann yediğime içtiğime dikkat etmektenn varyaa hiç bu kadar kendime bakmamıştım yahuu

olacağıı o zatenn böylee hesap kitap yapmaktann yediğime içtiğime dikkat etmektenn varyaa hiç bu kadar kendime bakmamıştım yahuu

canım ya küçümsemek için demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın bu doğuda 10-15 tane çocuk doğuranlar nası yapıo bu işi yaa:26:

kadınların yediklerine içtiklerine yumurtlama günlerine dikkat ettikleri mi var

inan ki bizim komşu tanıdığımız bi kadın 48 yaşında hamile kaldı zati 13 tane çocuğu var torunu var ama hamile kaldı yine de

herifler çok çalışıyo herhal ne diim bilemedim ki
:111:

ben de yaa. resmen kendime bakıyorum.hergün sebze pişirmeye dikkat ediyorum. salata yapamazsam,yeşillik yiyorum.
Sabahları evde kahvaltı yapmıyordum.şu aralar ara ara yapmaya başladım. ve sabah evde kahvaltı yapmadığım için haftada 1 akşam falan yemek yapmayıp yumurta falan haşlıyorum kendime.( zaten eşim biraz geç gelio ve yemek yemek istemiyor. bunların hepsini kendime yapıyorum).
İşte böyle

onaa rağmenn beklemedeyizzz yanii doğudakileri geçtim bazılarıı kocası üzerine ceket atsa hamilee kalıyo

onaa rağmenn beklemedeyizzz yanii doğudakileri geçtim bazılarıı kocası üzerine ceket atsa hamilee kalıyo

Şimdi ben diyecektim eskiler öyle der ya ceket atsa hamile kalıyo diye vay anasını demekki dikkat etmicez anacımm kafana göre takılll

Myhoş bak başka bir topictede arkadaş hamileymiş. çok kötü grip olmuş.hamileliğini bilmeden kullanmış ama sonradan öğrenmiş ki bebek 4 haftalık. doktor bişey olmaz demiş:44:

aslında en önemlisi kafamızdan silip atmak bu fikrii ama işte hiçç kolayy değill biliyorumm psikolojikk olduğununda farkındayım bi sürüü şeyin en kötüsü hiç kimseye bundan bahsedememek hayırr düşünmüyorum değilll evet istiyorum ama olmuyorr demek ne zorrr kızlarr iyikii sizz varsınızz bee :116:

Myhoş bak başka bir topictede arkadaş hamileymiş. çok kötü grip olmuş.hamileliğini bilmeden kullanmış ama sonradan öğrenmiş ki bebek 4 haftalık. doktor bişey olmaz demiş:44:

evet canım bende bikaç yerde arattım sorun olmaz deniyor devam edicez heralde çalışmalara artık hayırlısı zaten bişey olduğu yok saol bitanem paylaştığın için

evet cnm ben şöyle düşünüyorum. takmadığın zaman, durumun kötü olduğunda yani maddi açıdan sıkıntıda olduğunda, işten çıktığında, zaten başında bir dünya dert olduğunda, hiç ummadığın zamanlarda geliyor.
Kuzenim 7 sene bebek için uğraştı. Sonra tüp bebekle bir kızı oldu. kızı daha yaşına yeni mi girmişti ne bir baktı hamile doğal yollardan yani
ama dikkat ederseniz planlı gebelikler gecikiyor. bu da sürekli aklımızda olmasının ve istemeden de olsa hatta belki bilmeyerek strese girmemizin nedeni diye düşünüyorum

gene naptık nettik psikopata bağladık heee ağlamak yok üzülmek yooooooooookkkkkk stres yokkkkkkkk

akışına bıraktık gidiyor allahım hayırlı zamanda verecek işte ne üzülüyonuz

iyiki hepiniz varsınız kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…