kocalarımız uzaktan seyretsin yadaa koklasınnbizz sarılalımmm
kocalarımız uzaktan seyretsin yadaa koklasınnbizz sarılalımmm
şşşşşşşşşşşş noluyo bensız burda kım kımınle sıkı sıkı sarılıyoooo gidin kocalarınıza sarılında bebiş yapn yahu
şşşşşşşşşşşş noluyo bensız burda kım kımınle sıkı sıkı sarılıyoooo gidin kocalarınıza sarılında bebiş yapn yahu
bu ay da boş geçerse önümüzdeki ay görürüm ben sizi
,bunlar kocaları maşa olarak kullanıyo kuzum ama kimseye söyleme emii
hee yaaa önümüzdeki ay yataktan çıkarmayalım bari
bunlar kocaları maşa olarak kullanıyo kuzum ama kimseye söyleme emii
bu ay da boş geçerse önümüzdeki ay görürüm ben sizi
adamlar da size uzaktan koklayın derler miii derlerrrr
olacağıı o zatennböylee hesap kitap yapmaktann yediğime içtiğime dikkat etmektenn varyaa hiç bu kadar kendime bakmamıştım yahuu
onaa rağmenn beklemedeyizzz yanii doğudakileri geçtim bazılarıı kocası üzerine ceket atsa hamilee kalıyo
onaa rağmenn beklemedeyizzz yanii doğudakileri geçtim bazılarıı kocası üzerine ceket atsa hamilee kalıyo
Myhoş bak başka bir topictede arkadaş hamileymiş. çok kötü grip olmuş.hamileliğini bilmeden kullanmış ama sonradan öğrenmiş ki bebek 4 haftalık. doktor bişey olmaz demiş:44:
aslında en önemlisi kafamızdan silip atmak bu fikrii ama işte hiçç kolayy değill biliyorummpsikolojikk olduğununda farkındayım bi sürüü şeyin en kötüsü hiç kimseye bundan bahsedememek hayırr düşünmüyorum değilll evet istiyorum ama olmuyorr demek ne zorrr kızlarr iyikii sizz varsınızz bee :116:
aslında en önemlisi kafamızdan silip atmak bu fikrii ama işte hiçç kolayy değill biliyorummpsikolojikk olduğununda farkındayım bi sürüü şeyin en kötüsü hiç kimseye bundan bahsedememek hayırr düşünmüyorum değilll evet istiyorum ama olmuyorr demek ne zorrr kızlarr iyikii sizz varsınızz bee :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?