milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar bende cuma saatinde hepimiz için dualar ettim allahım hekesin gönlüne göre versin inşallah

yaşım ilerlemeden mi
aman Yarabbim yaşlanıyomuyum yoksammmm

myhosum önce kafa rahatlığı önemli diye düşünüyorum. tedaviye harcadğm para ve zamanın boşa olduğunu düşünüyorum şu an.

kaynanayla aynı evde stres altında kendimi inandıramıyorum olacağına. o yüzden evime çıkana kadar doktorsuz geçirmek istiyom:101:

tabi kayganandan kurtulman lazım öncelikle doğruuuuu

canımm benimm hayırlıı güzel haberleree gelirsinn inşallah dualarım seninle

selamm kızlarrr günaydınn nasılsınızzzzz bakalımm

günaydın canımcımmm 1 e kadar işteyim çalışıyorum valla sen nasılsın??

bu sabah inanılmaz bi bel ağrısıyla uyandım iki büklüm oldum bi de sağ kasığımda kramp var

sanırım bu ay reglim ağır geçecekk
:18::18::18:

selam kızlar. bu hafta Kıbrıs'ta sürekli elektrik kesintisi vardı. işyerinde çoook üşüdük. umarım ayaklarımdan falan üşütmemişimdir ya. güzel haber veren kimse yok mu???

başak aynı dertten muzdaripmişiz bende bide örmcek var(görümce)
parantez içinde açıklama yapmana lüzum yok annem örümceğin ne olduğunu bilmeem mi bennn

merak etme benm örümcekte tepemde. üst katta yaşıyo çoluğu çocuğuyla. sağolsun lar hepsi benim başımdalaar.

beni yalnız bırakmıyolar

günaydın kızlar. güzel haberler alacağımız hayırlı bir hafta olur inşallah. benim işyerinde son haftam bu hafta. önümüzdeki hafta ev toplamaya başlıyorum hayırlısıyla. çoooook heyecanlıyımmmm

günaydın canım amin inşallah hepimiz için güzel bir hatfa olur sana zaman geçmez şimdi heyecan doruktaysa sağ salim gelin yerleşin memeleketinize bir an önce

Günaydınn kızlar iyi bir haftamız olsun inşşşş

günaydın bebişim nasıl geçti haftasonun ?

bol bol uyuyarak ama hala uykumu alamamış haldyım ee tabkı temızlğide unutmamak lazım senın nasıl geçti

bu arada yumurtlama dönemlerim başlamış bu sbah aklıma geldıde unutmuştum

bol bol uyuyarak ama hala uykumu alamamış haldyım ee tabkı temızlğide unutmamak lazım senın nasıl geçti

bu arada yumurtlama dönemlerim başlamış bu sbah aklıma geldıde unutmuştum

bende cumartesi iş çıkışı biraz temizlik yaptım sonra bir uyumuşum eşim gelene kadar

pazar günü de gezdik alışveriş filan iyi geldi...

bak değerlendir yumurtacıklarını akşama çalışın

dün ilk değerlendirmemizi yaptık bakalım :)

günaydın canlarım nasılsınız kızlar benim yumurtlamam 1 hafta öne geldi bu iş nasıl olur 12sinde regl oldum 16sında yumurta akı geliyo bu yumurtlama dısında gelirmi

hmfsst yi merak ediyorum hastaneye gidicekti sonucu bu gün bildirir güzel haberler verir inşallah

vanillia ve gelartık yeni batlarınızı bildirin kızlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…