milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hmfsst yi merak ediyorum hastaneye gidicekti sonucu bu gün bildirir güzel haberler verir inşallah

vanillia ve gelartık yeni batlarınızı bildirin kızlarr

neşem benim düzensizlikten bat sat yumurtlama hepsi birbirine karıştı ya
9 yada 11 şubat

kızlar ateşten anlayan beri gelsin

ben bu ay çok çalışma yapmadım yumurtlama günlerimde de korundum ama ateş tablom şöyle ;

yumurtlama günüm 16 ocaktı o tarihten beridir ateşim düşmedi yükseldi bu gün 36,8 i gördüm bu ne demek oluyo şimdi??

2 ocak regl 1.gün-----36,2
3 ocak regl 2.gün-----36,1
4 ocak regl 3.gün-----36,3
5 ocak regl 4.gün-----36,4
6 ocak leke 5.gün-----36,4
7 ocak-----6.gün-----36,3
8 ocak-----7.gün-----36,3
9 ocak-----8.gün-----36,4
10 ocak----9.gün-----36,3
11 ocak----10.gün----36,3
12 ocak----11.gün----36,6
13 ocak----12.gün----36,3
14 ocak----13.gün----36,2
15 ocak----14.gün----36,3
16 ocak----15.gün----36,0
17 ocak----16.gün----36,2
18 ocak----17.gün----36,4
19 ocak----18.gün----36,5
20 ocak----19.gün----36,4
21 ocak----20.gün----36,5
22 ocak----21.gün----36,4
23 ocak----22.gün----36,8

16.gün yumurtam çatladı bol akıntım ve kasık ağrım vardı sonra da ateşim hiç düşmedi bu şimdi ne demek oluyo? son gün düşmezse mi bişey var demeliyim?

valla atşten anlamam neşecim bende takıp etmedım etmıyoum cunku :)

herkese güzel mutlu umutlu bir hafta diliyorum

günaydınn canımm umarım öyle olurr ben haftaya hiç iyi başlamadım ama güzel gitmesini diliyorum inşallah

hmfsst yi merak ediyorum hastaneye gidicekti sonucu bu gün bildirir güzel haberler verir inşallah

vanillia ve gelartık yeni batlarınızı bildirin kızlarr

bende çok merakk ediyorum inşallah güzel haberlerlee gelir :44:

canım normalde 18 yada 19 u gibi beklediğim adetim ocak ayında 16 sında geldi 16 yazalım şubata tekrar istersen 1 2 gün erken yada geç olabilirr

valla atşten anlamam neşecim bende takıp etmedım etmıyoum cunku :)

bende ilk kez bu ay takip ediyorum canım bende anlamıyorum aslında çok da sallamadım ateş işini de başlamıştım devam edeyim bırakmayayım dedim vucudumu tanımak adına

bu gün de 36,8 i görünce şaşırdım?? reglim yaklaşıyo ondan böyle oldu sanırım

tamam tatlım 16 şubat diyorum ne oldu hayırdır sen neden kötü başladın haftaya kim sıktı canını söle hemen ifadesini alalım

ateş topiğine yazsana canımordakiler cevap verıyo sağolsunlar

tamam tatlım 16 şubat diyorum ne oldu hayırdır sen neden kötü başladın haftaya kim sıktı canını söle hemen ifadesini alalım

canım abim gibi sevdiğim birinin kötü haberlerini aldım şuan hastanede Rabbim şifa versin inşallah bütün gece hiç uyumadım sersem gibiyim duymuyorum kimseyi hem uykusuzum hem kafam başka yerde yoğunda birr üstüne pazartesii YA SABIRR

bu arada bende hiç ateş ölçmedim ölçsemmi bende bu ay acaba :26: bu arada ben bıraktığım tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum aşılama deneyeceğim bakalımm henüz karar vermedim umutsuzluğa kapılmak istemiyorum tekrar oluruna bıraakıp beklemek en iyisi aslında ama ne bileyim bişeler yapmadanda duramıyorum :26:

saol bebişim oraya yazayım bakalım ne dicekler

allah acil şifalar versin tatlım rabbim yardımcısı olsun bol bol dua et

bebiş için de aşılamanın senin için iyi olacağını düşünüyorsan bitir tedavini

mmerhaba kızlar

herkes çooookkk iyidir inşallah.
bugün benim batım ve kasıklarım ağrımaya başladı
gelişmeleri aktarırım

mmerhaba kızlar

herkes çooookkk iyidir inşallah.
bugün benim batım ve kasıklarım ağrımaya başladı
gelişmeleri aktarırım

merhaba canım hepimiz iyiyiz bir sorun yok çok şükür

sen haber ver asıl ne durumdasın merakla bekliyoruz gelişmeleri

merhaba canım hepimiz iyiyiz bir sorun yok çok şükür

sen haber ver asıl ne durumdasın merakla bekliyoruz gelişmeleri

aynen cnm ben de merakla bekliyorum.çok yoğundum ve günler çok çabuk geçti dolayısıyla stress yapmaya zamanım olmadı
Bakalım sonuç ne olacak.
Bu ayda göğüslerim yanıltacak beni sanırım.son adetimden beri çok acıyor, ağrıyor..
genelde adetime 1 hafta 10 gün kala acırdı ama geçerdi.şu an elimi dokunduramıyorum.ama öyle damar mamarda yok.
bunun dışında hiçbirşey yok. haaaa bir de kuzenim beni görüyormuş sürekli rüyasında. bu da belirti midir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…