HMFSST
Seni çok merak ettim. güzel haberler verirsin inşallah
yine vasat bir sonuc 1 saat önce bhcg sonucumu aldım ve yıkıldımmm neden yaaa nedennnn hep emeklerim boşa cıkıyo yoruldum artık yaa..
peki doktor ne dedi cnm:26:
evliyim yeni sayılır.. az bekliyelim diyoruz 2 sene dolsun bi.. borç felan...
yine vasat bir sonuc 1 saat önce bhcg sonucumu aldım ve yıkıldımmm neden yaaa nedennnn hep emeklerim boşa cıkıyo yoruldum artık yaa..
daha aramadım sonucum 2 cıktı adetime 2-3 gün var ama yükseliceğini zannetmiyorum.. :95:
kendini kötüye hazırlamak en iyisi ama dur bakalım cnm.sonuçta aşılama bu. belki bir süre daha geçmeli. moralini yüksek tutmaya çalışsan. belki hala sana tutunmaya çalışıyorlardır
noldu bitanem olmadımı kötü mü sonuç üzülme yaa bikaç gün daha bekle bakalım doktorun ne dedi duruma?:26:
şimdi aradım doktorumu hastası varmış arıcaklar beni bekliorum..
merhaba kızlarrrr.. hepinize çokkk güzel bir hafta kendime de bulantısız baş ağrısız bir hafta diliyorum :):):)
merhaba kızlarrrr.. hepinize çokkk güzel bir hafta kendime de bulantısız baş ağrısız bir hafta diliyorum :):):)
tamam canım haber gelince bizi de bilgilendir en çok seni merak ediyordum güzel haberler almak istiyorum senden sakin ve sabırlı ol canım
merhaba güzel annecik hoşgeldin az kaldı biraz daha sabır sonra bulantı filan kalmıycak inşallah nasıl minik kelebeğimi büyüdü dimi
tekmelerini hissetmene çok az kaldı
naber güzel anne ınsallah bulantısız ve agrısız bır haftan olur kaç haftalık oldu bizim fındık
ayyy inşallah canım yaa.. şubatın 6 sında ikili testimiz var kızlar ne olur hepiniz dua edin benim için....bebeğim için.... hepinizi çok seviyorum...
inşallah cnım benim.... bizim fındık 10 haftalık oldu teyzeleri.... sen neler yapıyorsun canım... denemeler nasıl gidiyor...
valla musait bulduğumuz fırsatları değerlendirmeye calsııyoruz artık zorlamıyorum
kızlar mevzuya bakın aşağıya sigaraya indim asansörde bir hamiş ile karşılaştım kız 4 ay düzenli regl görmüş midesi falan hiç bulanmamış 4 ay sonra genel muayenede öğrenmiş hamiş olduğunu
kızlar mevzuya bakın aşağıya sigaraya indim asansörde bir hamiş ile karşılaştım kız 4 ay düzenli regl görmüş midesi falan hiç bulanmamış 4 ay sonra genel muayenede öğrenmiş hamiş olduğunu
slm arkadaşlar:)))
çok ilginçmiş ya böyle adte olupta hamile kalma olayını hiç duymamıştım..
benmde kutum bitti ve adteimi oldum bugğn itibarıyla artık ilaç içmiyorum :)))
zamn ne gösterecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?