milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ilk iki ay kesinlikle olmaz diorlar ama hiç duydunuz mu öyle birşey ?

kesinlikle öyle bir şey yok. hapı bıraktığı ay hamile kalan bir sürü kişi tanıdım, duydum. hatta bir gün kullanmayıp hamile kalanları da.
Umarım gönlüne göre olur

yok artık

selam canım hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin

işte o yüzden sormuştum ben ya ben ilacı bıraktıktan sonra hamile kalmak için bi süre geçmesi gerekiyomuş die duydum dedim

benim adetimden önce belirgin bir göğüs ağrısı ve bel ağrısı çektim....başka da bir belirtisi olmadı.... bulantılar daha sonra başladı... :))

benimde uzun süredir yoğun bir göğüs ağrım var ama buna kesin belirti diyemem tabii..başka da birşey yok çünkü.sürekli uyumak istiyorum. ama bu da kesin bir belirti değil. çünkü normalde de uykuyu seviyorum:44:

hadi bakalım.. inşallah bize hayırlı haberler verirsin :):):)

İnşallah cnm.

aslında benim merak ettiğim bişey var. sabah onu mu yapsam acaba kızlar
şimdi bir pet bardağa sabah idrarı yapıp bırakıyormuşsunuz. akşama aşağı bir tortu çökmüşse hamileymişsin.

ilk iki ay kesinlikle olmaz diorlar ama hiç duydunuz mu öyle birşey ?

canım moralını bozma dediklerimden sonra ben yasmınle korundum ve ağustos ayında bıraktım sonuc bebek yok bunyen kullandıgın sure ve yumurtalıklarınla alakalı o durum benım yumurtalarım söndü ve su anda normalden daha gec gelısıyo doktoruna yumurtalarının durumunu sorup içini rahat ettire bilirsin

onu yapana kadar bence git kan ver :):):) ben diyorum ya çıkmaz diye gittim verdim kanı regli olacağım gün hattaa bir gün vardı sanırım... baktım kafama çok takıyorum gideyim vereyim dedim ve hayırlı haberi aldım... çok takmamak lazım ama birşeyleri erkenden öğrenmekte faydalı :):) mesela benim işyerinde turnike kapılar var ve bebek için zararlı onlar.. ben üç haftalıkken öğrendim ve geçmeyi bıraktım o turnikelerden :):):)

evet cnm kanda hemen çıktığını biliyorum ve erken önlem almakta fayda var. mesela ben şu an folikasit falan kullanmıyorum. doktor takibi başlamalı eğer öyle bir durum varsa
ama bana erken gibi geliyor.kendimi heveslendirmek istemiyorum.birkaç gün beklemek istiyorum.

bu ay ben yoğun olduğum için pek düşünemedim ama eşim çok üstüne düştü bu ayda.hayırlısıyla olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…