hayırlısı olsun.. :))))
ilk iki ay kesinlikle olmaz diorlar ama hiç duydunuz mu öyle birşey ?
ben bıraktığım ay hamile kaldım...
aaaa ben bunu ilk defa duyuyorum sanırım
hemen belirtiler oldu mu peki?? bir de adetinden en farklı belirti neydi cnm??
kızlar mevzuya bakın aşağıya sigaraya indim asansörde bir hamiş ile karşılaştım kız 4 ay düzenli regl görmüş midesi falan hiç bulanmamış 4 ay sonra genel muayenede öğrenmiş hamiş olduğunu
slm arkadaşlar:)))
çok ilginçmiş ya böyle adte olupta hamile kalma olayını hiç duymamıştım..
benmde kutum bitti ve adteimi oldum bugğn itibarıyla artık ilaç içmiyorum :)))
zamn ne gösterecek bakalım
ben bıraktığım ay hamile kaldım...
ayy gerçekten mi :) çok mutlu oldum ya bi anda :)
ne akdar kullanmıştın sen ilacı:)
işte o yüzden sormuştum ben ya ben ilacı bıraktıktan sonra hamile kalmak için bi süre geçmesi gerekiyomuş die duydum dedim
benim adetimden önce belirgin bir göğüs ağrısı ve bel ağrısı çektim....başka da bir belirtisi olmadı.... bulantılar daha sonra başladı... :))
benimde uzun süredir yoğun bir göğüs ağrım var ama buna kesin belirti diyemem tabii..başka da birşey yok çünkü.sürekli uyumak istiyorum. ama bu da kesin bir belirti değil. çünkü normalde de uykuyu seviyorum:44:
bak bende unuttum bir de acayip uykum geliyordu benim :)
hayırlısı bakalım artık.rabbim nasip etmişse benimledir şimdi
kaç gün var regline....
Aslında 28 günde bir olurdum yani 20 sinde batımdı. ama son ay 30 gün olmuştu o yüzden bugünü baza alıyorm.
hadi bakalım.. inşallah bize hayırlı haberler verirsin :):):)
İnşallah cnm.
aslında benim merak ettiğim bişey var. sabah onu mu yapsam acaba kızlar
şimdi bir pet bardağa sabah idrarı yapıp bırakıyormuşsunuz. akşama aşağı bir tortu çökmüşse hamileymişsin.
onu yapana kadar bence git kan ver :):):) ben diyorum ya çıkmaz diye gittim verdim kanı regli olacağım gün hattaa bir gün vardı sanırım... baktım kafama çok takıyorum gideyim vereyim dedim ve hayırlı haberi aldım... çok takmamak lazım ama birşeyleri erkenden öğrenmekte faydalı :):) mesela benim işyerinde turnike kapılar var ve bebek için zararlı onlar.. ben üç haftalıkken öğrendim ve geçmeyi bıraktım o turnikelerden :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?